Reklama

Reklama

Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se pořád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro něj nic jiného než jen palčivé utrpení. Proto se Dizzy rozhodne změnit svůj osud. Záměrně se nechá vyhodit ze školy a nastoupí na jinou s novou vizáží, novou minulostí a absolutně novým postavením. Dřívější moula se promění v hlavního oblíbence mezi spolužáky a najednou si užívá všeho - nebývalého zájmu dívek i popularity! Pak je ale jeho minulost odhalena a Dizzy musí ukázat celému světu, jaký doopravdy je a co v něm vězí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

hippyman 

všechny recenze uživatele

"nééé, no doprdele", honilo se mi hlavou devět minut z deseti... neměl by se člověk u komedie smát? místo toho aby se bál, jestli bude následující scéna trapnější než předchozí?! dobře, když zavřu obě oči, vypotím půlhvězdu za hudbu a půlhvězdu za dvě tři ušklíbnutí za celou dobu... ufff, jedna z nejslabších kůl-týn-komedií, co spatřila světlo světa. rychle zapomenout!!! 20% ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedený snímek, který po dějové stránce nepřináší nic nového (o vzestupu outsidera), ale přináší dávku vtipů, jak původních tak parodovaných a s přesvědčivým charismatickým hlavním hrdinou (skvělý DJ Qualls), že nemůžu dát míň než 70%, velmi milé překvapení a velmi příjemná oddechová komedie. ()

Reklama

HonzaSim odpad!

všechny recenze uživatele

Co jsem komu udělal. "Posleení rok na škole pro něj byl utrpením." To pro mě tento film také! Jak jsem si jen mohl myslet, že to bude v motivačním duchu? Zas a znovu šlo o přiblblou komedii pro jednodušší část publika. Tohle byla ale jedna z nejhorších, které jsem viděl. Opět tak trapné a primitivní. Já se snad nepoučím. Kdybych věděl, který herec bude v hlavní roli, ušetřil bych si hodinu a půl života. Jak já tohoto šaška nemám rád. Dejte mi příště facku, až budu chtít vidět podobnou zhovadilost, děkuji. V tomto případě moje hodnocení nevylepší ani závěrečná skladba od mé nejoblíbenější skupiny Simple Plan. To bylo vážně otřesné. 15% ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné! Konečně komedie jakou jsem si přál vidět. Scénář je samozřejmně ohraný a okoukaný, jenže je nabyty velmi vtipnými scénami a docela i hlášky ujdou. DJ Qualls to je prostě frajer, ale on už byl i ve filmu Road Trip dost cool a do toho krásná Eliza Duskhu, která dokonce umí i hrát. Docela mně hodně mrzelo, že Eddie Griffin měl tak málo prostoru, protože ten jeho pohled nikdy nezapomenu a díky němu jsem se smál i nahlas. Prvních 45 minut byla lavina vtipných scén ovšem druhá polovina filmu ztrácela pomaloučku tempo a trošku ho nabrala při happy-endu. Jsem opravdu moc rád, že jsem měl možnost tuto komedii vidět, protože to stálo opravdu za to a až se budu někdy hodně nudit, tak po ní okamžitě šahnu! ()

Sosak 

všechny recenze uživatele

No to fakt ne - příšerná, svíjející se trapnost, založená na tak tuctovém námětu o looserovi, který chce na nové škole zaujmout. DJ Qualls je podivná kreatura v oblasti filmu, nikdy mu nepřijdu na chuť. Spoustě lidem, který znám se to líbilo, tak jsem se na to taky kouknul a bylo to...úmorný. Ošklivá podívaná. Už ne, prosím. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Scéna, kdy vězeňská eskorta přiváží hlavního hrdinu na novou střední školu, je parodií na film Con Air, kdy je podobným způsobem převezen herec Steve Buscemi. (Luigi.K.)
  • Ve scéně se skateboardy se na moment objeví Tony Hawk. (Komprimus)

Reklama

Reklama