Reklama

Reklama

VOD (1)

Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se pořád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro něj nic jiného než jen palčivé utrpení. Proto se Dizzy rozhodne změnit svůj osud. Záměrně se nechá vyhodit ze školy a nastoupí na jinou s novou vizáží, novou minulostí a absolutně novým postavením. Dřívější moula se promění v hlavního oblíbence mezi spolužáky a najednou si užívá všeho - nebývalého zájmu dívek i popularity! Pak je ale jeho minulost odhalena a Dizzy musí ukázat celému světu, jaký doopravdy je a co v něm vězí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Jrk 

všechny recenze uživatele

Nechapu jak nekteri zde cekaji od takovehoto filmu nejake duchovno nebo hloubku. U filmu je potreba naprosto vypnout a nechat se bavit. Rozhodne zde nejsou zadne trapne prehaneni jak treba v prci prcicky ani se nezachazi za unosnou mez kdy se z vtipu stava trapas. Dej je zcela standartni a stokrat ohrany, ale herci jsou svezi, holky sexy, vtipy unosne a film neni extra dlouhy. Tak proc se proste nepobavit. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní středoškolská oddychovka plná solidních cameo roliček (hlavně Tony Hawk potěšil) a odkazů na známé filmy. Na vyhublíka Quallse kouknu čas od času celkem ráda, Eliza Dushku je ta správná high-school playmate a vidět blond mladičkou Zooey taky nebylo k zahození. Jediné, co mi na téhle komedii doopravdy vadilo, bylo neustálé a přehnané hraní na kameru (děláš něco, tak to dělej na diváka), ale buď jsem si na to v průběhu sledování zvykla, nebo se to zhruba v polovině fakt trochu omezilo, páč ke konci už jsem si toho skoro nevšimla. PS: Lovett musel bejt v něčem fakt výraznej, že je mi tak povědomej, ale když si projedu jeho filmografii, vůbec ten dojem nemám, že by mi tak utkvěl jen díky manželství s Robertskou?? ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné! Konečně komedie jakou jsem si přál vidět. Scénář je samozřejmně ohraný a okoukaný, jenže je nabyty velmi vtipnými scénami a docela i hlášky ujdou. DJ Qualls to je prostě frajer, ale on už byl i ve filmu Road Trip dost cool a do toho krásná Eliza Duskhu, která dokonce umí i hrát. Docela mně hodně mrzelo, že Eddie Griffin měl tak málo prostoru, protože ten jeho pohled nikdy nezapomenu a díky němu jsem se smál i nahlas. Prvních 45 minut byla lavina vtipných scén ovšem druhá polovina filmu ztrácela pomaloučku tempo a trošku ho nabrala při happy-endu. Jsem opravdu moc rád, že jsem měl možnost tuto komedii vidět, protože to stálo opravdu za to a až se budu někdy hodně nudit, tak po ní okamžitě šahnu! ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá komedie, která je dějově svým způsobem pořádná blbina, nicméně jsem se díky několika povedeným srandovních situací u filmu bavil. Hlavní hrdina je od pohledu pořádný outsider a jeho přerod v největšího oblíbence na škole je trošku mimo realitu, což mě jen utvrzuje v tom, že na film je třeba nahlížet s velkou nadsázkou. Což ale o to, když to hlavní - pobavit - tento kousek splnil. ()

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

„Sex ktorý chceš nedostaneš a ten ktorý dostaneš nechceš“. Realita mnohých outsiderov, ktorí sa nájdu v každej spoločnosti. Dizzy je ten najväčší smoliar z nich. Ale aj on chce zažiť rešpekt, uznanie a lásku a preto si vytvorí svoju druhú identitu za pomoci tých najtvrdších muklov v kraji a skúsi svoje šťastie na inej škole. Komédia ktorá určite pobaví a ak sa Ti nepáči táto moja recenzia ... „ Že ja na teba urobím zlé oko „ !! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně se skateboardy se na moment objeví Tony Hawk. (Komprimus)
  • Scéna, kdy vězeňská eskorta přiváží hlavního hrdinu na novou střední školu, je parodií na film Con Air, kdy je podobným způsobem převezen herec Steve Buscemi. (Luigi.K.)

Reklama

Reklama