Reklama

Reklama

Jeden americký chemik si představuje, že udělá životní obchod se svou drogou. Všechno ale nejde podle plánu a on se brzo zamotá do spleti podvodů. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

chalp 

všechny recenze uživatele

Neviem či Ronny Yu zaspal dobu,alebo sa všemožne snažil vyhnúť kopirácii Guya Ritchieho, lebo inak si tie hnusné, odporné,neštýlove a úplne zbytočne sekané spomaľovačky vysvetliť neviem.Scenár je výborný tak isto ako dvojka Sam a Robert, ale tie sekačky ma nehorázne srali, pri nejakom dementnom seriály, alebo béčku ich znesiem, ale pri takomto projekte len sotva.Tu jednoznačne zvíťazil obsah nad formou. ()

Chřástal 

všechny recenze uživatele

Další celkem zábavná historka z podsvětí plná cool zpomalených záběrů, cool zrychlených záběrů a excentrických figurek, ale jinak jaksi prázdná. Samuel L. Jackson je dobrý, zatímco Emily Mortimerové tu nájemnou vražedkyni nejde věřit ani náhodou. K dobru jde připsat to, že se to vejde do devadesáti minut, což už dneska umí málokdo. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

V skutku nepodarené béčko zrejme inšpirované Tarantinovskými snímkami. Mal som z toho skôr pocit dobre naplneného klišé, než že by sa tvorcovia pokúšali o nejaký vlastný vklad do žánru. Bohužiaľ čo najviac film podráža nohy je scenár, ktorý proste v závere nestíha a začína sa potácať na pomedzí nudy a trápnosti. Po druhé, už by som si to asi nepustil hlavne kvôli zlej druhej polovici filmu. Čo sa týka akcie, tak ten akčný paškvil nestál vôbec za nič. Lenže, keď režisér uvedie, že ide aj o akčný snímok, dokonca thriller a iba na konci sa objaví scéna, ktorá tomu ľahko odpovedá, je to skutočne málo. Herecky zahrané výborne, podarených vtipov minimum a akcie je tiež nedostatok, takže nemôžem ani odporučiť. ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Škoda od tohoto filmu jsem očekával více. A ono to má i na víc kdyby to ale nebylo natočeno tak průměrně. Strašně se to snaží napodobit filmy od Tarantina nebo Ritchieho, ale to prostě nejde jen tak. Ale na druhou stranu nejde neříct, že by to nebylo vtipné. A to především díky výborným hercům ( zejména tradičně skvělý S. L. Jackson). Myslím si že v lepších rukou by to mohlo dopadnout mnohem lépe.....55%. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Fotbal a drogy – perfektní nedělní odpoledne! … A nemusíte fandit ani Liverpoolu. Stačí, když přistoupíte na hru, že ,,svět se zbláznil“. Dobrá hudba, svižné tempo, S.L.Jackson, kterému perfektně sekunduje R.Carlyle. Připomnělo mi to filmy G.Ritchieho. Já prostě tyhle ,,ujetiny“ můžu!!! PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE *** NAPĚTÍ ** ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Během scény zběsilé jízdě autem z hotelu je v jednou ze záběrů možné vidět na podvozku auta pyrotechniku sršící jiskry. (x_silver)
  • V roce 2001, ve kterém se děj filmu odehrává, vyhrál Liverpool domácí duel s Manchesterem United. V té době v Liverpoolu hráli i dva čeští hráči (Vladimír Šmicer a Patrik Berger), avšak ani teoreticky bychom je nemohli vidět hrát, protože do duelu s MU nenastoupil ani jeden z nich. (Baltazzar)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 180krát, což je 1,93krát za 1 minutu. (Dixxx)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama