Reklama

Reklama

Dobrý synek

  • USA The Good Son (více)
Trailer

Obsahy(1)

Henry Evans je rozpustilý a hravý klučina, za jehož andělským úsměvem se skrývá temné tajemství a láska ke smrtelným hrám. Jeho milující rodiče a rozkošná sestra nemají ani potuchy, čeho je Henry schopen. Pouze jeho bratranec Mark, který k němu přijíždí na návštěvu, vidí zlo, které se skrývá za Henryho úsměvem. Zlo, jenž může ohrozit život celé rodiny. Mark se je snaží varovat, ale bezúspěšně a brzy se on stává tím špatným. Dokud nebude Mark schopen ukázat pravou tvář jejich „dobrého synka“, musí proti němu bojovat sám v zápase dobra proti zlu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Pár děr v ději je převálcováno Culkinem, vymanivším se ze škatulky family-friendly herce ze série Sám Doma. Těžko se u takovéhoto komentáře nespoiluje, ale zkusím to... V prvé řadě bych toto rozhodně nedoporučil dětem, ostatně v Améru tento film měl hodnocení R, myslím. V druhé řadě zamhouřete oči, kdykoliv se na scéně objeví nějaký dospělý - nejenže rodiče nejsou zrovna z těch nejstarostlivějších, dokonce v jednom momentě selže i psychiatr, aby odhalil, kdo že je skutečným "chessmasterem" a padouchem. A taky tento film obsahuje Elijah Wooda. Nic světoborného si od toho neslibujte, ovšem jako mrazivý film na občasné televizní seance je to naprosto ideální. Za to dávám (trošku slabší) 4 hvězdičky. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Snaha urobiť z Macaulaya uznávanú hereckú hviezdu a vyslať ho na cestu rozvíjať svoju kariéru iným smerom, ako sme boli zvyknutí, bohužiaľ nevyšla. Nebolo to spôsobené kvalitami tejto snímky, ako skôr obmedzenosťou publika. Dobrý synček je klasický triler, ktorý nenudí. Macaulay sa spolu s Elijahom snažia, film je občas celkom mrazivý, len mal som stále pocit, že sa pozerám na trochu viac psychopatického Barta Simpsona. Ak by vtedy uvažovali nad hranou verziou zo Springfieldu....ale škoda plakať nad rozliatym mliekom.... ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Zatímco tehdejší herecká hvězda Macaulay Culkin (v tomhle filmu poněkud nepřesvědčivý) je už dnes zcela "out", jeho herecký protějšek Elijah Wood se veze na vrcholku vlny jménem Sláva, hlavně díky Pánovi prstenů. A i tady se mi zdá být Wood lepším z obou dětských herců, i když ještě neukázal, co v něm je. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Macaulay Culkin hraje oblíbeného hajzlíka a Elijah Wood toho hodného, co mu nikdo nevěří. To je celý námět filmu Dobrý synek. Nutno podotknout, že oba kluci to už za mlada herecky zvládli. Zápletka byla pozoruhodná. Jen sám nevím, jestli dokážou být děti tak vypočítavé a chladně kruté? Někdo říká, že ano. Někdo jen, že říkají, na rozdíl od dospělých, stále pravdu. No, zpět k filmu. Pár scén si pamatuji i po letech, ale potřebu znovu se podívat nějak nemám. Atmosféra na mě působila už tehdy odtažitě a i přes dobré herecké výkony mladých, mě opakování neláká. Nechám tři hvězdy a doporučit můžu těm, kteří mají Culkina zafixovaného jako Kevina ze Sám doma a chtějí si lehce rozšířit obzory. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Film je zpočátku dost nesnesitelně nudný. Rozjíždí se velmi pozvolna. Vzorný chlapeček s nevinnou vizáží a charakterem psychopata Macaulay Culkina není až tak brilantně zahraný jak by mohl být a lépe si s rolí poradil mnohem talentovanější Elijah Wood. Ruben používá dost odhadnutelné postupy a diváka pak uzemní poněkud kontroverzním finále. Film mohl být mnohem lepší kdyby nebyl tak utahaný. 60% ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Zaměřovač na Henryho kuši je čelní znak z auta Buick Riviera. (Dartdevil)
  • Henryho sourozence Connie a Richarda (ve filmu je Richard jen na fotce), hrají skuteční sourozenci Macaulaye Culkina. (Dartdevil)

Reklama

Reklama