Reklama

Reklama

VOD (1)

Danny Roman je jedním z nejlepších policejních vyjednavačů. Je obviněn z vraždy svého partnera. Ze zoufalství vezme jako rukojmí členy policejního sboru, a snaží se tak odhalit skutečného vraha. Chris Sabian, další z předních vyjednavačů chicagské policie, se pokouší dostat Romanovi pod kůži, manipulovat s jeho city, uklidnit situaci a osvobodit rukojmí. Ten však tuto strategii dobře zná – sám ji používal. Celé město napjatě vyčkává a vyjednávání začíná... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Vyjednavač je solidní krimi thriller se zábavnou zápletkou a několika dobrými zvraty v ději. Celý film stojí na kvalitních výkonech Samuela L. Jacksona a Kevina Spaceyho. Diváka potěší jak zpracování, tak hudba, která dovede dobře podbarvit dané scény. Na škodu je pouze přemrštěná délka, ale vzhledem k tomu, že se neustále něco děje, dá se to přežít. Na plnbý počet to u mě není, ale na sympatické čtyři hvězdy ano. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Grandiózní koncert Samuela a Kevina! Mám rád filmy, ve kterých hlavní hrdina čelí falešnému obvinění a on převezme situaci do svých rukou - ryze po svém. Je pravdou, že by možná neškodila kratší metráž, ke konci se poněkud vytrácela dynamika. To ovšem nic nemění na tom, že nemůžu jinak, než za pět. Jako ve škole... ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I WANT YOU TO APOLOGIZE FOR TELLING YOUR MOTHER SHE LOOKS... WIDE." ----------- Metropolitná polícia Chicaga je teda pekný bordel. Človek si ide do parku na stretko a ani sa nenazdá, na druhý deň už vedie vojnu proti federálnym agentom, byrokracii a kolegom-nekolegom. Scenár je spolu s dvojkou Jackson & Spacey, lahôdka. Atmosféra veterného mesta slušne zachytená. Hudba - čerešnička na torte. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Učebnicový příklad, jak má vypadat pořádný napínavý thriller. I přesto, že se takřka celý film "jen" vyjednává, nudnou pasáž byste našli jen stěží. A co teprve, když se do vyjednávání pustí taková herecká extratřída, kterou zdatně reprezentují Samuel L. Jackson a Kevin Spacey - to prostě nemůže mít chybu. Nic jsem od tohoto snímku nečekal a o to déle mi zůstala čelist dole po závěrečných titulkách. Parádní psychonářez. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

85% Na přebalu mnoha filmů bývá napsáno: thriller, co bere dech. tohle je jeden z mála případů, kdy je to fakt pravda. po pomalém rozjezdu se najednou během pár vteřin dostáváme do nekončícího sledu napínavých scén, které i díky skvělým herců a výborné hudbě, nemají slabé místo. Akorát padouch je předvídatelný. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (16)

  • Film je z části podložen skutečnou událostí finančního skandálu ze St. Louis z roku 1980. (Conspi)
  • Příslušníci zásahové jednotky policie mají na vestách oznáčení HBT – Hostage, Barricade, Terrorism. Jednalo se o jednotku podobnou oddílům S.W.A.T., nicméně tato již byla zrušena a Chicago PD má vlastní oddíly S.W.A.T. (JohnSmith)

Reklama

Reklama