Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou příběhu je roztržitý profesor Sherman Klump, který se na první pohled zamiloval do své kolegyně, Carly Purlyové. Má to však háček. Klump je téměř dvousetkilový tlouštík a bojí se, že právě na to by mohla jeho láska doplatit. Hnán děsivými sny, rozhodne se vyzkoušet na sobě svůj objev, preparát, který testoval jen na morčatech. Ten z něj sice udělá štíhlého mladého muže s poněkud extravagantním chováním, ale má jen dočasnou účinnost, což znamená, že zpátky v tlouštíka se začíná měnit v ty nejnevhodnější chvíle, a to zcela nečekaně. Navíc se po čase štíhlé já, které si říká Buddy Love, začne až příliš vměšovat Shermanovi do života. Pokusí se mu přebrat Carlu, připraví ho o místo i bydlení, a dokonce se pokusí natrvalo zaujmout místo v jeho těle. Jenže dobrácký profesor si to nenechá líbit a je odhodlán zůstat sám sebou i za cenu nepříjemné tloušťky. (TV Nova)

(více)

Recenze (275)

Bat55 

všechny recenze uživatele

Edie Murphy vo svojom živle.Vo svojej obľúbenej úlohe.On a komédia sú pre seba stvorené.Už len pri pohľade na to,že si tam zahral hneď niekoľko rolí,je vidieť,že ho to baví.Bohužial,táto typicky americky natočená chujovina,vyzerá občasne až veľmi trápne.A nielen trápne,celý film akoby bol jedna veľká reklama proti obezite,až to išlo na nervy.Ale oddýchol som si u toho skvelo a s odranými ušami dávam 3*.No,teda ale je to riadny úlet.Pardon, pravý úlet prichádza až s dvojkou. :) ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Námět mi přišel hodně zajímavý, ale po shlédnutí téhle komedie mi zůstala jen hořká pachuť.. Těžké zklamání!!!! Zmatený scénář, vtipy jsou takové nucené a místy velmi trapné až nechutné. Já osobně jsem se vůbec nesmál, a to si myslím, že je u komedie docela špatné.. Jediný důvod proč dávám dvě hvězdičky je Eddie Murphy, který jediný se opravdu snaží a obstojně si tu zahrál asi deset různých postav.. ()

Reklama

mlock 

všechny recenze uživatele

To, čemu místní suchaři....pardon, vážení odborníci, říkají nechutné, tomu já říkám komediální. Murphy v 7-roli, super masky, super hlášky, super zábava. A Kaiser v dabingu k tomu perfektně sednul! Jo a ještě k těm prdům: Netvrdím, že prd je vždy vtipný, záleží, jak ho kdo umí podat. A jestli se těmhle někdo nesmál, tak je možná nepochopil.... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jediná sranda na tomto filme je, do akých kostýmov sa Eddie Murphy prezliekol. Inak je to podpriemerná komédia bez normálneho vtipu, občas je to pekná zhovadilosť. Tým začínajú Murphyho "prevlekové" filmy, kde už sa mi trápnosťou až skoro nechutnosťou niektorých scén sprotivil. Neortodoxný Eddie ma po väčšinou bavil, ale tentoraz to dohnal až na najvyšší stupeň stupídnosti a nájsť tu trošku vtipu je nadľudská úloha. Pre mňa klasická americká stupídna komédia. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Nic naplat, mě se ten první díl přece jen líbil, úplně špatný to nebylo, a ze začátku nebyl ani ten humor s nadváhou tak nechutný(ještě nebyl založen jen na prdících scénách) takže první díl a vstupenka Eddieho do komického pekla, kde se na něj těší ostatní kolegové, kteří zaprodali své komediální duše. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 27. června 1996 v Universal City v Kalifornii. (Varan)

Reklama

Reklama