foto

Arthur Tovey

  • nar. 14.11.1904
    Douglas, Arizona, USA
  • zem. 20.10.2000 (95 let)
    Van Nuys, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Vládce času (TV film)
Zamilovaný profesor
1987 Kdo je ta holka
1986 Drsní chlapi
1985 Návrat do budoucnosti
1984 Micki + Maude
1979 Gang jablkových knedlíků opět zasahuje
Meteor
1978 Apartmá v Kalifornii
Detektiv ze San Franciska
1977 Ach, Bože
Billy Jack Goes to Washington
Černá neděle
Drak Elliot
Kozoroh 1
New York, New York
1976 Norman... Is That You?
Rocky
1975 Šampón
1974 Herbie a stará dáma
Mladý Frankenstein
1973 Columbo: Nebezpečná hra (TV film)
Černá výprava
Podraz
1972 Co dál, doktore?
Columbo: Vražda podle plánu (TV film)
1971 Chlupatý poradce
Johnny si vzal pušku
Million Dollar Duck, The
Podporujte svého pistolníka!
Švindl
Útěk z Planety opic
Willard
1970 Burani ve městě
Cheyennský klub
Tora! Tora! Tora!
1969 Bob a Carol a Ted a Alice
Computer Wore Tennis Shoes, The
Dobří a špatní hoši
Some Kind of a Nut
The Love God?
Tichá dohoda
1968 Funny Girl
The Power
The Shakiest Gun in the West
Víc mrtvý než živý
1967 Absolvent
Enter Laughing
Hotel
Hot Rods to Hell
Pan Fitzwilly
Snadná cesta vzhůru
Warning Shot
1966 Batman
Prokristapána
Scalplock (TV film)
S mojí ženou ne!
Špatné číslo
Way... Way Out
Za řekou je Texas
1965 Cesta spásy
Do Not Disturb
Drahá Brigitto
Synanon
Velké závody
Very Special Favor, A
1964 Dead Ringer
Kisses for My President
McHale's Navy
My Fair Lady
Robin a 7 maskovaných
Ten nejlepší
1963 Bye Bye Birdie
Kdo to spal v mé posteli?
Prize, The
Seznam Adriana Messengera
Son of Flubber
Tátovy nápady
The Wheeler Dealers
1962 Dny vína a růží
Jako zabít ptáčka
Mandžuský kandidát
Moon Pilot
Mr. Hobbs Takes a Vacation
Podezřelá bytná
Římské dobrodružství
Tender Is the Night
The Chapman Report
1961 Everything's Ducky
King of the Roaring 20's - The Story of Arnold Rothstein
Poslíček
1960 Cimarron
G.I. Blues
Kankán
Midnight Lace
Sex Kittens Go to College
The Rat Race
Vice Raid
Wake Me When It's Over
Where the Boys Are
Who Was That Lady?
1959 Four Skulls of Jonathan Drake, The
Hoši z Filadelfie
Na sever severozápadní linkou
Nátlak
Někdo to rád horké
Příběh z titulní strany
1958 Auntie Mame
Cry Terror!
Damn Yankees!
Party Girl
Rally 'Round the Flag, Boys!
Šerifem proti své vůli
The Lost Missile
1957 Bachelor Party, The
Crime of Passion
Děvčata
Dino
Don't Go Near the Water
Chicago Confidential
Jeanne Eagels
Kapka krve
Monkey on My Back
Peyton Place
Přestřelka u ohrady O.K.
Sladká vůně úspěchu
Spring Reunion
Svědek obžaloby
Tattered Dress, The
Vězeňský rock
1956 Autumn Leaves
Best Things in Life Are Free, The
Cesta kolem světa za 80 dní
Glory
Miracle in the Rain
Tension at Table Rock
The Eddy Duchin Story
The First Traveling Saleslady
The Power and the Prize
Tím hůř, když padnou
UFO útočí!
World in My Corner
1955 A Man Called Peter
Džungle před tabulí
Good Morning, Miss Dove
Illegal
Něžná past
The McConnell Story
1954 Black Widow
Phantom of the Rue Morgue
The Raid
Woman's World
1953 Affair with a Stranger
A Lion Is in the Streets
Calamity Jane
Francis Covers the Big Town
Houdini
Loose in London
Páni mají radši blondýnky
Roucho
Sangaree
South Sea Woman
Trouble Along the Way
Válka světů
99 River Street
1952 Above and Beyond
Confidence Girl
First Time, The
Here Come the Nelsons
Hoodlum Empire
Million Dollar Mermaid
Plymouth Adventure
Revisor
Shadow in the Sky
Something to Live For
The Pride of St.Louis
The Winning Team
With a Song in My Heart
Young Man with Ideas
1951 Call Me Mister
Home Town Story
Místo na výsluní
On Dangerous Ground
Payment on Demand
The Red Badge of Courage
1950 California Passage
Hunt the Man Down
Mladík s trumpetou
Reformer and the Redhead, The
The File on Thelma Jordon
The Next Voice You Hear...
The Toast of New Orleans
Three Came Home
1949 Adamovo žebro
I Married a Communist
My Foolish Heart
Red, Hot and Blue
Reign of Terror
Rusty Saves a Life
The Undercover Man
Tulsa
1948 Homecoming
Jinx Money
Kdo kráčí po křivolakých cestách
Muž z Colorada
Silver River
The Noose Hangs High
1947 Cesta ke hvězdám
Dáma ze Šanghaje
It Happened in Brooklyn
Případ Paradineová
The Son of Rusty
1946 Angel on My Shoulder
Night and Day
Nocturne
Noc v Casablance
Sister Kenny
The Hoodlum Saint
1943 Young and Willing
1942 Ride 'Em Cowboy
1941 Underground
1932 Mumie
1924 Yolanda

TV seriály

1985 The Golden Girls (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1977 Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Lincoln (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1973 Hawkins (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
My Mother the Car (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
1952 Dangerous Assignment (TV seriál)
The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
1950 Beulah (TV seriál)

TV pořady

1970 Swing Out, Sweet Land (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace