Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Walter Matthau podává jeden ze svých nejlepších výkonů v roli proslaveného fyzika, který musí vyřešit zvlášť ožehavý problém - odlákat svou oduševnělou neteř Catherine (Meg Ryanová) od snoubence, naškrobeného anglického suchara, a převést ji do náruče automechanika (Tim Robbins). Ten se k ní perfektně hodí, avšak stojí to velké úsilí změnit zaolejovaného chlapa v nablýskaného šlechtice. I když se vám to zdá nemožné, nepodceňujte nápady strýce Alberta a sílu lásky! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, která je jednak vtipná a také inteligentní, a to přímo doslova. Ač romantické příběhy moc nemusím, tak tenhle mi nepřipadal vyložené vlezlý a přeslazený a docela mi sednul. Albert Einstein je zde vyobrazen jako příjemný fajn chlapík a spolu s patičkou postarších fyziků obstarává většinu humorných situací. Moc se mi líbila scéna, když radí mladému Edovi při fyzikálním testu. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Nic jsem 2x nečekal a nic jsme 2x nedostal.. Autoopravář se zamiluje do Meg Ryan, která je strašně moc inteligentní a navíc neteř Alberta Einsteina... jak to dopadne (bude láska) bylo logicky jasné předem, ale průběh jsme nečekal (což je hlavní klad filmu) ono udělat z opraváře aut pomocí pár triků velkého inteligenta, aby sbalil vlastní neteř není jen tak a to se i potvrzuje. Dávám 3z5 víc to snad ani čekat nemohlo.. ()

Reklama

Lukoye 

všechny recenze uživatele

Skutečně nedoceněná romantická komedie. Celý film je prostě rozkošný, možná až moc rozkošný, ale dohromady ohromně milá sranda. Aneb jak to vypadá když se automechanik s velikým srdcem zamilje do lehce afektované matematičky, která nachází větší zalíbení v číslech než ve svém nudném snobském snoubenci. To by ale nesměla mít za dědečka Alberta Einsteina. Ten společně si hrou náhody se svými přáteli z vědeckých kruhů oblíbí mechanika a společně s přáteli se z něho snaží udělat vědeckou hvězdu. Potom čekají, že se do něho Meg zamiluje. Všechno se ale zamotá, když teorie kterou společně vymyslí znamená průlom ve vědě a příbeh automechanika, který proti své vůli hraje vědce jenom proto aby dostal srdce Meg nabere nečekané obrátky s vyznamenáním až u prezidenta USA. Mimo jiné se mi velmi líbila kamera tohoto filmu, křištálově čistý film s krásnými exteriéry. Už při dívání se na něho, natož potom, jsem se cítil jako očištěný, jak po sauně. Skvělý pocit z filmu. Už proto stojí znovu za vidění, což je u mě solidních pět. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Rozjíždělo se to docela chabě, ale po několika trapných scén celý film nabral správný směr, i když Jerrymu Goldsmithu patří jiný žánr a i když to mezi výškou Timem Robbinsem a roztomilou meg Ryan jiskří, tak hlavní hvězdou filmu je Walter Matthau (v jedné ze svých posledních rolí) jako strýček Einstein. A komu vadí "Čas", do kterého je film zasazen, ať si zapamatuje, že čas je buďto relativní (Albert Einstein) či podle jeho kamarádů vlastně Čas vůbec neexistuje. Ale existuje tento film, bohudík. 70% ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Já nevím, Tim Robbins je prostě nudným automechanikem, takže hodnocení musí podle toho vypadat. Meg Ryan je sice opět okouzlující, stejně tak (ale jiným způsobem) i Einstein v podání legendy legend Waltera Matthaua. Film jsem viděl, ale opakovat nebudu, romantických počinů s Meg, které jsou lepší než I.Q. je celá řada. ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama