Reklama

Reklama

Život úspěšného mladého muže Nicka Beama se zhroutil ve chvíli, kdy se nečekaně vrátil z kanceláře dřív domů a našel manželku v ložnici se svým šéfem. Nick neztropil žárlivou scénu, ale potichu nasedl do svého auta a beze slova odjel. náhodou se pak při bezduchém bloudění po Los Angeles dostal až do velice nebezpečné čtvrti. Když zastavil na křižovatce, naskočil do jeho auta T. Paul s pistolí v ruce a hromadou výhrůžek na rtech. Smolařský lupič si ale vybral špatného muže ve špatnou chvíli. Nick nebyl v situaci, kdy by mu revolver mohl nahnat strach a tak zamkl dveře, šlápnul na plyn a přes protesty šokovaného lupiče vyrazil na "cestu smrti". Při následujících dobrodružstvích v arizonské poušti se dva naprosto rozdílní muži poznenáhlu sblížili až nakonec dostali geniální nápad. Vy&loupením vlastního podniku by se Nick pomstil záletnému šéfovi a smolařský zlodějíček T. Paul by se konečně dostal k pořádnému balíku peněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (283)

kingik 

všechny recenze uživatele

Přemíra situačního humoru, naprosto nevhodně obsazená a neladící dvojka Lawrence a Robbins a film, který mě nudil svojí předvídatelností a nehumorným pojetím. U Lawrence mně jeho pitvoření a agresivní komika nevadí a do takového typu filmu hladce zapadne, ale Robbins je přece jen více charakterní herec, který se zbytečně zahazuje v podobných břečkách. Z dnešního pohledu se točí komedie jinak a poněkud vtipněji. 40% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Silný vítr, tma. To vše spěje k ne příliš příznivé náladě. Jenže v televizi dávají komedii, kterou točí samotný blázen do asijských filmů a objeví se v ní dvě jména, které já osobně mám velice rád. Martin Lawrence a Tim Robbinson. Takže není co ztratit a s radostí doufám v podařenou zábavu. On Martin Lawrence osobně to má vcelku nahnuté. Jednou natočí vydařenou komedii a po druhé zase ne. Na druhou stranu je vidět, že herec špatný rozhodně není, ale krom toho taky neskutečně zbrklý, což tento film rozhodně podporuje. Není co ztratit je velice dobrá komedie, u které jsem se s radostí několikrát zasmál. Sice základní kostra nemůže pomalu chybět v žádné komedii, ale i tak na zabavení rozhodně stačí. --- No skvělý, tak jsi usekl nějaký malý sošce ptáka. Už můžem jít? ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Slušná, nicméně z mainstreamu nijak nevybočující komedie, která staví na charakterním herectví Tima Robbinse a typovém herectví Martina Lawrence v hlavních rolích. V prvních minutách je skutečně svěží a připomíná provokativní postupy americké nezávislé scény, jenže po první čtvrthodince scénáristovi dojde odvaha nebo nápady a příběh se odehrává v typické tříhvězdičkovém poli hodnocení. Celkový dojem: 60 %. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tohle byla skvělá, nečekaná a hodně vtipná jízda až do konce - dnes byste nenašli na světe jiného herce než je Tim Robbins, který dokáže s kamenným výrazem sehrát podobnou roli - roli člověka, který ztratil o životě veškeré iluze a všechno je mu jedno. Lawrence, který mu sedl do auta v domnění, že ho okrade jako každého jiného, se tady šeredně spletl a adrenalinová jízda těch dvou může směle začít.........................moje hodnocení = 8 z 10. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Ďalší stratený čas, počas ktorého som dúfal, že zažijem nejakú napínavú, akčnú alebo smiešnu situáciu. Nedočkal som sa. Bola to zmeska nudy a trápnosti, ktorú nemal šancu zachrániť ani Tim Robbins v štandardnej úlohe a už vôbec nie tá opička na gumičke, ktorú je ľahšie vystreliť si v lunaparku, než kvôli nej nakrútiť film. Takže v rozpore s názvom bolo možné niečo stratiť - a to čas, o ktorom som písal na začiatku. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Rig (John C. McGinley) a Charlie (Giancarlo Esposito) ukradnou vozidlo, přesto mají o několik scén později opět původní starší. (Borrtex)
  • Okrem viacerých miest v Kalifornii pracovali filmári aj na východnom pobreží USA v štáte New Jersey. (MikaelSVK)
  • Režisér Steve Oedekerk ztvárnil postavu hlídače Baxtera, a to téměř beze slov, zato však s úžasnou taneční kreací. (Roman.Ticka)

Reklama

Reklama