Reklama

Reklama

Mission Improbable

(TV film)
Krátkometrážní / Komedie
USA, 2000, 7 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní počin z natáčení MI 2, kde Toma Cruise paroduje Ben Stiller. (darek kartac)

Recenze (43)

Legas 

všechny recenze uživatele

Podle mého nejlepší komediální výkon Bena Stillera, i když jde jen o krátkometrážní parodii. Kdyby se ale ještě trochu přitlačilo na pilu, vůbec bych se nezlobil. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ben Stiller je můj velký oblíbenec a společně s Cruisem vytvořili příjemnou dvojici toho vtipného a toho z koho si dělá srandu. Je dobré vědět, že se Tom umí zasmát i sobě:) ()

woody 

všechny recenze uživatele

Víte kdo je kaskadérem Toma Cruise od Koktejlu po M:I?Že by Ben Stiler?Kdo nevěří ať si půjčí DVD M:I 2,je to mezi bonusy. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Sranda, že hoci sa na seba Tom Cruise a Ben Stiller (uznávam, s menšou pomocou maskérov, kaderníkov atď.) až neuveriteľne podobajú (aspoň v tomto kraťase, ktorý nájdete na YouTube), Cruise je pokladaný za sex-symbol, kým Stiller za komického motáka... A samotný kraťas? Cruise má zmysel pre humor a vie si zo seba urobiť prdel, ale to je asi tak všetko. Vedie ma to ale k otázke, čo TOTO robí na filmovej databázy. To sem teraz budeme vkladať aj scénky z „Uragánu“? 20% za to, že to tu nemá čo robiť, Ben s tým nemá nič. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Toma Cruise zaskakuje v nebezpečných scénách Tom Crooze - to ví snad každý. Méně se však ví, že Toma Croozeho v ještě nebezpečnějších scénách nahrazuje Tom Croise a pokud to nezvládne ani on, tak nastupuju já. Proto jsem již několikrát zemřel, ale to mi nebrání v tom, abych okomentoval tuto blbinku, ve které za nesmrtelného Tomíka schytává dršťkovky Beník Stillerů. A právě ty otřesy Benova mozku mohou být důvodem těch mnoha šílených komedií, ve kterých by nikdo s IQ v kladných hodnotách hlavní role nehrál. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Harmless Ben Stiller jako kaskadér Toma Cruise? No to bych chtěl vidět... Bohužel ukázek přímo z akce se v této parodii dočkáme jen pár, a tak se budeme muset z většiny spokojit s pouhým slibem, že Ben si je bezpečně vědom toho, kdo je Tom Cruise, co je Tom Cruise, proč je Tom Cruise a kdy je Tom Cruise... 6/10 ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Tom Crooze (Tom Cruise's Stunt Double): "It's more like I'm stunt...oneble." - Tom Cruise: "He's harmless." ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tom Cruise a Ben Stiller se sešli při natáčení Tropické bouře. Stiller jako hlavní hvězda a režisér, Cruise namaskovaný k nepoznání a sprostý jako stavební dělník znovu dokázal, že si ze sebe dokáže dělat upřímnou legraci. Stejně jako tady. Tihle dva spolu totiž nejsou jen při Cruisově spolupráci s Johnem Woo, který v M:I 2 využil Tomovu image superhrdiny, kterému se vyhýbají kulky, měrou vrchovatou. Nevěříte? ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"IN ORDER TO DO MY JOB, I HAVE TO ASK MYSELF WHO IS TOM CRUISE? WHAT IS TOM CRUISE? WHY IS TOM CRUISE? WHEN IS TOM CRUISE?" -------- Miestami mám pocit, že je to lepšie, než samotné MI:2. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Od T.P.S. do M.I.2 nerozlučný pár: Tom Cruise a Tom Crooze. A k tomu John Woo ("Harder!")! But believe me, he's harmless! ()

Deimos

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 9/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +dobře se nasmějete, jako kraťas je to dobrý, účast herců -na YouTube pouze s italskýma titulkama, takže si budete muset vystačit s angličtinou/// Raději mám parodie kde je více akce. A je jedno jestli doslova zkopírované nebo mírně upravené. V tomto kraťasu se vedou především vtipné dialogy tak jak je znáte ze záběrů z natáčení. Samozřejmě čím více filmů jste viděli tím lépe. Mě nejvíce zaujala parodie na film Koktejl. Takže projednou je tenhle kousek v rámci parodií dobrá změna./// Celkem 71%/// ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to hodně trapné. Jako by se chtěl Ben Stiller přiživit na slávě Toma Cruise a Johna Woo - ti dva si celý ten fiktivní rozhovor s nadhledem užívají, ale Ben Stiller je za pako, jako vždy.. Ne, není to vtipné, a těch šest, sedm minut, se vleče. ()

Reklama

Reklama