Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svérázný Joe pracuje jako uklízeč v rozhlasové stanici, je terčem posměchu kvůli tomu, jak vypadá. Nechá si všechno líbit, nic ho nedokáže urazit, protože má zvláštní dar vidět všechno pozitivně. Jednoho dne omylem vpadne do živého vysílání, kde ho sarkastický moderátor Zander využije jako ideální cíl svých jedovatostí. Neplánované zpestření programu se však vyvine nečekaným směrem. Joe ignoruje posměšky a začne vyprávět svůj příběh o tom, jak ho rodiče jako osmiletého kluka opustili na parkovišti v Grand Canyonu a jak se o sebe snažil postarat. Otupělé posluchače fascinuje jeho příběh plný neúspěchů i neobvyklý optimismus, který mu pomáhá vytrvat na cestě za snem o rodině a lásce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Je to jen starej septik, lidi !!" ;) Souhlasím !! Špinavej Joe rozhodně není žádná atomovka, ale spíš filmovej septik po okraj plnej fekálního a buranskýho trapnohumoru, dělá ho ovšem dost zábavným a snadno koukatelným ta naopak ohromná spousta kvalitních hlášek a nápadů, ale i několik celkem povedených parodických parafrází pasáží slavných bijáků.. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

David Spade je dobrý spoluhráč a nahrávač, že by ale utáhl sám celej film, to asi ne. Což krásně ukazuje zrovna tenhle film, který dost zachraňují herci vedlejších rolí (tajemný Walken, rozkošná Daniel, nadržená Pressly a divná Arquette). Pár vtipů dobrých, některé nápady ujdou, dopředu to postrkuje můj oblíbený fekální humor... Takový přijatelný průměr. 2.5* ()

Reklama

DanielW94cz 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem viděl poprvé v roce 2005,pak ještě asi 3 krát a zapomněl jsem na něj.Když jsem nedávno hledal nějakou dobrou komedii co jsem dlouho neviděl vzpomněl jsem si na tuhle super kravinu,a i po těch letech jsem se dobře bavil.Jasně,není to nic extra ale někdy taková hloupost dobře pobaví. Určitě by mohla tahle střelená komedie mít i o kolo 60% a ne jen 51%. ()

silent cut 

všechny recenze uživatele

Pokud je tenhle film označován za propadák, stalo se tak neprávem a chce to rehabilitaci. Někde mezi Fotry Lotry a Nesvatbovými je totiž místo i pro něco jako splatter comedy štýlo, které se u nás objevují na dvd spíše okrajově a její rizost leckdy předčí i výše jmenované a o Sandlerovkách ani nemluvě. Neokoukaní herci a humor za hranicí korektnosti, ale pořád ještě nadohled... Navíc je to všechno takové, bráním se tomu slovu co to jde ale nejde to, laskavé... A epizodka s pleťovým mlékem (modří už vědí) mě totálně rozbila... ()

Viper86-V1 

všechny recenze uživatele

Ve výsledku docela povedená crazykomedie, stavící takřka výhradně na mimořádně ujetém hlavním hrdinovi (mulet-paruka mu v 8 letech zarostla do hlavy :))) a jeho konfrontaci s okolním prostředním a lidmi na jeho cestě při hledání rodičů, kterým se v dětství ztratil. Nečekejte žádný intelektuální humor, ale zase ani extrémní fekal gore (produkce ADAMA SANDLERA je přece jen soft), o dva stupně lepší a pestřejší na rozdíl od samoúčelných tupých úchyláren z pera TOMA GREENA nebo vyloženě trapných odpadních "komedií" ROBA SCHNEIDERA. Pochválit musím výbornou vedlejší postavu CHRISTOPHER WALKEN, některé kulervoucí hlášky ("Domov je tam, kde si ho uděláš") a sympatické redneck cameo zpěváka KID ROCKA. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Všechny scény Dennise Millera byly natočeny během jediného dne. (Cheeker)
  • Postavu Robbyho stvárnila americká rocková ikona Kid Rock. (Lukoh)
  • Film se nátáčel v Moab v Utahu, v Santa Claritě, v El Segundu, Carsonu, Los Angeles, v Santa Paule v Kalifornii a v Arrows v Arizoně. (rafix)

Reklama

Reklama