Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Hon na myš je založen na archetypiálním komediálním modelu, v němž se silnější pokouší dopadnout slabšího, a přitom dostává jednu ránu za druhou. Hrdiny bláznivé komedie debutujícího režiséra Gora Verbinského jsou bratři Ernie a Lars Smuntzové, kteří po otci zdědí kromě zastaralé továrny na provázky i zchátralý dům, z něhož se vyklube architektonický unikát. Aby bratři získali z prodeje co nejvíce peněz, musejí z nemovitosti vystrnadit myš. Vychytralý hlodavec se ovšem nehodlá vzdát svého domova. Vypořádá se s bratry, s krvelačnou kočkou i s profesionálním hubitelem, a houževnatě bojuje, až dokud útočníci vzácnou nemovitost zcela nezničí... (Cinemax)

(více)

Recenze (293)

B.e.r.n.y 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem tuhle záležitost miloval. A ani teď, když se naskytne příležitost, si ji ujít nenechám. Potěšující herecké obsazení, kupa vtipných a akčních scén. Za mě poctivé čtyři hvězdy! ()

Zix. 

všechny recenze uživatele

Film s dobrým příběhem a skvělým potenciálem na dobrou komedii. Tohle provedení je ale hodně bídný, je tam hromada přehnaných a předvídatelných scén. Herci jsou taky hodně trapný a vtipný můžou přijít maximálně malým dětem. Vůbec se nedivim, že oba hlavní představitelé jsou dodnes pro většinu lidí neznámí. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Dávám za 4 neboť takového myšího terminátora , na kterého nefunguje nic z vyzkoušených prostředků , tak toho jsem zažil na vlastní kůži a můžu napsat , žádná prdel to vůbec není... ()

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Takovej krpatej Hitler s ocáskem, který je bravůůrně chytrý a mrštný takže jo je to zajímavé sledovaní jak se jej snaží dopaliť opět dva neschopný tupci. K tomuhle oldschool muvie sem se dostala přez typ od přítele, tak jsem dala na ňěj a skvěle jsem si to užila, dokonce jsem se neubránila ani smíchu. Takže za mě super, oddechovka. ()

Miroslav.Zac 

všechny recenze uživatele

Verbinskimu se jeho režisérský debut velmi povedl a snad i díky němu dostal později šanci na točení opravdových pecek. Hon na myš je ideální rodinnou zábavou, která nikdy nezklame a i ten největší morous se u ní minimálně jednou od srdce zasměje. ()

Jurator 

všechny recenze uživatele

Povedená rodinná komedie, tak trochu ve stylu Sám doma (i když je otázkou, která strana má na obranu domu větší právo). Triky autoři rozhodně neodflákli a herecké výkony jsou uspokojivé ke komedii tohoto typu. Christopher Walken zde má snad svou nejpodivnější roli v historii jeho herectví, ale zahrál jí nadmíru dobře. Celkově k filmu - tento styl humoru není příliš originální, ale vše nadzvedávají triky, množství hlášek - a hlavně - superchytrá myška. ()

dadiak22 

všechny recenze uživatele

Veľmi milá, vtipná,príjemná oddychová komédia v ktorej je myš chytrejšia ako dvaja dospelý chlapi. v hlavných úlohách boli skvelý Nathan Lane (vyzeral že je rozumný) a Lee Evans (podľa mna šašo):) ()

burg 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale Lee Evanse jako herce, ani jako člověka prostě nemůžu vystát. Jinak je to příjemná oddechovka na všední podvečer. ()

GlaDOS 

všechny recenze uživatele

Tento film je živoucím důkazem, že se vždy podle csfd nemůže člověk řídit. 65%? Tato svižná, velmi zábavná s stylová (vizuálně má velmi blízku k Burtonovkám) komedie si jistě zašlouží minimálně 80 %. Velmi nápadité, skvěle zahrané a bohužel taky velmi nedoceněné. Pokud máte rádi myši a komedie, určitě se podívejte. ()

MR.Lolofon 

všechny recenze uživatele

Ajkeď neobľubujem veľmi "bláznivé komédie" tak ma nečakane príjemne prekvapil, akurát mi je ľúto toho domu. Bol skutočne pekný :-) . ()

Chezzsterman 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie 4 hvězdičky. Byl to snad první film, na který jsem šel do kiny sám bez rodičů a ta atmosféra mě totálně strhla. S postupem let už bych se u toho asi nesmál tolik jako tehdy, ale tenhle film je prostě srdcovka. ()

MH77 

všechny recenze uživatele

Jedna z mích nejoblíbenějších komedií která nemá chyby. Trikově vyspělý a dobrý scénář. 85%. ()

Freakyy 

všechny recenze uživatele

A zase ta malá mrcha vyhrála. Realita je sice jiná když se setká s číčou, ale tady je to fakt zábava teda až na toho nechutnýho deratizátora. A nakonci sem fakt dostal chuť na sýr jak prase... ()

jossC 

všechny recenze uživatele

Původně jsem dal jednou tolik,ale teď jsem to viděl znova a těch šest dobrých gagů plus nádherná myška si to nezaslouží....Dva a půl je maximum... ()

damapo 

všechny recenze uživatele

Tento film si dost dobře pamatuju. Popadal jsem se u něj za břicho a smál se jako jeden dlouhý. Nevím, jak by to na mě působilo dnes, zřejmě už ne tak vtipně, ale kdo neviděl vůbec, tak při nějaké pohodové chvilce volna neurazí. ()

Reklama

Reklama