Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za sedmero horami, hluboko v začarovaném lese, žije 7 trpaslíků. Tentokrát ale nejde o malé mužíčky se špičatými čapkami, nýbrž o dospělé muže, kteří se důsledně straní všech žen. Když však do jejich životů vstoupí Sněhurka, která je na útěku před ďábelskou Královnou, jsou ztraceni. Královna u nich Sněhurku najde a unese. Trpaslíci se musí vydat na záchrannou misi dříve, než bude pozdě. Sedm trpaslíků, v komedii plné nečekaných zvratů a velmi lechtivého humoru, jak jste je ještě nikdy neviděli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, která ač je z Německa není ani příliš trapná ale spíše bláznivá a chvilkama vcelku vtipná. Rozhodně já jsem se příjemně bavil. Je to tak půl na půl s vtipností, ale za shlédnutí to určitě stojí. Každý ze 7 trpaslíků příliš hereckého umu nepředvádí, ale hrají tak bláznivé role, že je to vcelku jedno. Dalo by se říct, že je to smíchanina dvou pohádek o Sněhurce a Červené Karkulce a plus k tomu Pána Prstenů i když ten do děje příliš nezasahuje, ale mě příjemně pobavil. --- Bílý Helpje nejmoudřejší z moudrých jsme 7 trpaslíků a máme problém - Jo tak ten prsten hoďte do ohně - Ale my nemáme prsten my máme Sněhurku - No tak tam hoďte tu Sněhurku. ()

Frederika

všechny recenze uživatele

U tohoto snímku skutečně nevím, jakou stranou stupnice hodnotit - odpad nebo geniální výtvor? Každopádně je to parodická komedie, jejíž scénář psal někdo na drogách a která stojí za shlédnutí. Mučení trvalou nebo dvoumetrového trpaslíka, který řeší problémy se ženskými jen tak někde neuvidíte. Herecké výkony za moc nestojí, kostýmy kupodivu zase tak špatné nejsou, a u titulků vám dojde, že jedivný národ, který tohle mohl stvořit, jsou skutečně jen Němci. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Bonus: komentář plus obrázky     Mě při hlášce Bílého Helgeho „ Tak hoďte do ohně Sněhurku!“ zaskočil kešu oříšek do dýchací trubice, lehce jsem zfialověl a kus filmu prochrčel... Ale nejen kvůli dobrým gagům mám tuhle sice blbounkou, ale místy docela vtipnou komedii, zařazenu v šuplíku Mít po ruce. Je to hlavně za HOLKY SE NEBIJOU ! Totiž, já byl mámou vychovaný jako rytíř (na bílém koni, jak jinak)... A za jednu etudu s prknem (na téma konkrétní problémy trpaslíků se ženami, které je dostaly do vyhnanství v chaloupce), bych rád udělil Zlatou desku - za geniální scénku s mravním přesahem. Šilhoun: „K čemu by mi byla kouzelná lampa? Můj problém je, že NEDOKÁŽU UHODIT ŽENSKOU, prostě to nedokážu!“ A tak ho celý jeho život ženské ponižovaly a tloukly, a on se tomu nemohl bránit. To, jak ho Sněhurka vyléčila, to mě upřímně dojalo. Tak dlouho Šilhouna schválně mlátila deskou do hlavy a posmívala se mu „Prohrál..! Prohráál... ! Prohrááál... !“ až ... BUM !!! Koupila pumelici a šla pod stůl... Hned bych jí dal pusu, kočce jedné černovlasé, dojemně obětavé :-) A Šilhoun výskal radostí „Kluci, já jsem praštil ženskou! To je úžasný! Dokázal jsem to !“ A já zase jednou dojetím brečel jako vůl... nad obětavostí Sněhurky, nad Šilhounem, i nad sebou... Ale teď už musím končit, jsem pozvaný k přátelům na večírek, budeme hrát zajímavé deskové hry. Na slepou bábu, Trpaslíku nezlob se!, ale nejvíc se těším na mnohem složitější hru: na Dvojitou hlavu... ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Bláznivá německá parodie na klasické pohádky. Je to krásně natočené a vizuálně nádherné, ale herci přehrávají a pitvoří se. Občas se najde velice vtipná parodická narážka (převážně Pán Prstenů) ale ostatní vtipy jsou až klasicky německé, což znamená že rozhodně ne vtipné. Ale koukat se na to dá velice příjemně, film neuráží, zabaví a uteče! ()

Kalda69 

všechny recenze uživatele

mam uplne stejny nazor jako uzivatel heyda (timto se mu omlouvam za pouziti jeho komentu, ktery na 100% vystihuje muj nazor na tento rozhodne zajimavy filmovy pocin): Ale jo, byla to docela prča. Pár hlášek se fakt povedlo a když k tomu přičtu překrásnou prsatou Sněhurku, tak mi vychází 3 hvězdičky. :-D :-D ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy hajný přivolává svého ohaře, následuje záběr zachycující psa, jak proklouzává mezi dveřmi. V další scéně jsou pak dveře otevřené dokořán. (StrYke)
  • Zlou královnu si zahrála německá zpěvačka Nina Hagen, jež je matkou představitelky Sněhurky Cosmy Shivy Hagen. (Kolins)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno