Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krankovi vždy chystali úchvatné vánoční oslavy s velkolepou výzdobou, spoustou dárků a největší party v ulici. Letos však Luther ani Nora nemají chuť nic zařizovat, protože jejich jediná dcera Blair odletěla s mírovými sbory do Peru. Když Luther navíc při sčítání nákladů předchozích Vánoc dojde k částce 6000 dolarů, rozhodne se k radikálnímu kroku. Letos žádné Vánoce nebudou! Místo toho si za 3000 dolarů vyrazí na výletní plavbu, plnou slunce a opalování. Včas všem spolupracovníkům a přátelům rozešle zprávu, aby mu letos nic nekupovali, protože škrtl Vánoce z kalendáře. Nebude kupovat stromek, posílat pohlednice a nebude se namáhat s náročnou výzdobou domu. Sousedi jsou v šoku, zejména Vic Frohmeyer, pod jehož vedením místní komunita každý rok zvítězila v soutěži o nejlepší vánočně vyzdobenou ulici. Rozhodne se, že to tak nenechá, a zorganizuje nátlakovou kampaň, která by Krankovy donutila alespoň vyzdobit dům. Když už mají Krankovi sbaleny plavky, sluneční brýle a košile s havajskými vzory, zazvoní telefon a Blair jim oznámí, že přiletí na Vánoce domů a vezme s sebou peruánské přátele, aby poznali, jak vypadají pravé americké svátky. Luther s Norou mají dvanáct hodin na to, aby vše zorganizovali. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

Sygauras odpad!

všechny recenze uživatele

Mentalita psychycky narušených dementů, se opět ukazuje v plné síle. Nepochopitelný psyhcopatismus spojený s vánocemi, se může rovnat snad jedině retardovanosti spojenou s nejdementnějším náboženstvím. Nekoukatelný nesmyslný film, ukazující že těm USA magorům, by se mělo zakázat neustále otupovat lidské mozky. Kdo tohle ohodnotí víc jak jednou hvězdou, je divný. Já osobně dávám odpad, protože tohle, není ani humorné, ani zajímavé a už vůbec ne vánoční film. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se pravděpodobně shlédli ve vánočním dobrodružství rodiny Griswoldů a usmysleli si, že také natočení takovou vánoční komedii. Ovšem to by musela mít vánoční atmosféru a vtipné momenty - ani jednoho se zde zoufale nedostává. Přežitelné to je jen díky solidní Jamie Lee Curtis a Aykroydovi jinak bohužel je to celé od začátku do konce strašně nudné, nezajímavé a místy i otravné. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Vánoce naruby nikdy nepatřily mezi mé oblíbené vánoční filmy, naopak moji rodiče ten film zbožňují. Mám pocit, že jsem film ani nikdy neviděla celý až dodnes a upřímně o nic jsem nepřišla. Tim Allen a Jamie Lee Curtis skvěle fungují jako pár, ale oba jsou na zabití, Tim svojí ješitností a vztahovačností a Jamie tou svojí neustálou hysterií, strachem a tak dále. Oběma bych dala facku a tak se více než oni chovají dospěle všechny děti v tom filmu. Ani nic pořádného k smíchu tam není, hodně podprůměrný vánoční film. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Rozhodnú sa zrušiť Vianoce za účelom ušetriť peniaze na vysnívanú dovolenku. Herecké obsadenie: Jamie Lee Curtis zahrala rolu matky geniálne. Vynikajúco sa jej prejav hodil do komédie tohto razenia. To už sa ale nedá povedať o Timovi Allenovi, ktorému už nálepka nestarnúceho komika dávno vybledla a pôsobil viac trápne ako vtipne. Prevedenie: Mega pregýčovaná Vianočná ulica bola ako päsť na oko, ale k Amerike to jednoducho patrí. Vtipné situácie boli miestami dosť silené ale na niektorých sa dalo pobaviť (botox, solárku). Pocity: Vianočných komédií je kopa a táto zapadá do šedej väčšiny z nich. Nebolo to také vtipné ako by to malo byť ale na druhej stane to nebol ani úplný prepadák. Pridaná hodnota: Film sa asi nepridá ku každoročným povinným vianočným klasikám ale ako priemerná oddychovka na večer postačí. 60% ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se vcelku věrně drží příjemné knižní předlohy Johna Grishama, ale z pro mě nepochopitelných důvodů do filmu vkládají přehnaně bláznivé gagy, které sem příliš nepasují. Slušně navozenou atmosféru tím v průběhu filmu několikrát úplně nabourají. Jak už to tak bývá, kniha měla mnohem větší kouzlo. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Snímek byl natočen na motivy bestselleru "Skipping Christmas" (Vánoce nebudou) od Johna Grishama. (tomeek)
  • Toto je poslední film Toma Postona. (Valsadora)
  • Štáb a obsazení prý při natáčení snědli přes pět kilo falešného sněhu. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama