Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krankovi vždy chystali úchvatné vánoční oslavy s velkolepou výzdobou, spoustou dárků a největší party v ulici. Letos však Luther ani Nora nemají chuť nic zařizovat, protože jejich jediná dcera Blair odletěla s mírovými sbory do Peru. Když Luther navíc při sčítání nákladů předchozích Vánoc dojde k částce 6000 dolarů, rozhodne se k radikálnímu kroku. Letos žádné Vánoce nebudou! Místo toho si za 3000 dolarů vyrazí na výletní plavbu, plnou slunce a opalování. Včas všem spolupracovníkům a přátelům rozešle zprávu, aby mu letos nic nekupovali, protože škrtl Vánoce z kalendáře. Nebude kupovat stromek, posílat pohlednice a nebude se namáhat s náročnou výzdobou domu. Sousedi jsou v šoku, zejména Vic Frohmeyer, pod jehož vedením místní komunita každý rok zvítězila v soutěži o nejlepší vánočně vyzdobenou ulici. Rozhodne se, že to tak nenechá, a zorganizuje nátlakovou kampaň, která by Krankovy donutila alespoň vyzdobit dům. Když už mají Krankovi sbaleny plavky, sluneční brýle a košile s havajskými vzory, zazvoní telefon a Blair jim oznámí, že přiletí na Vánoce domů a vezme s sebou peruánské přátele, aby poznali, jak vypadají pravé americké svátky. Luther s Norou mají dvanáct hodin na to, aby vše zorganizovali. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Absolutně nechápu, proč jsem tenhle film vlastně vůbec zapla :D :D A lituji, že jsem ho shlédla až do konce, i když jsem to v jednu chvíli chtěla vypnout...Pakárna nad pakárny se sice zajímavým námětem - vyhnout se shonu o Vánocích, ale když zavolá jediná dceruška, hned to kvůli ní zabalit a vrátit se na původní kolej. A svůj plán po desítkách let zahodit jako staré noviny....Blbost...Ve filmu je skvěle ukázáno, jak jsou američané posedlí vánočními svátky a jak se lehce můžete stát jejich nepřítelem v "jejich" ulici...Přišlo mi to strašně hloupé, ubohé, místy až otravné a hlavně - nebylo to vůbec vtipné..Trapné gagy, grimasy, které šly až do šklebu a otravné neustálé nutkání všechny na maximum pobavit...nikdy víc!!!! ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Pre mňa vcelku prekvapivá a občas veľmi príjemná vianočná komédia, ktorá však ani zďaleka nedosahuje kvalít božských klasických Vianočných prázdnin. Treba však povedať, že filmu nechýba príjemná vianočná atmosféra, ale to čo mu chýba je viac skutočne "vtipných vtipov". Niektoré gagy fungovali výborne, drvivá väčšina zase patrí do priemeru. V tomto ohľade to však mohlo dopadnúť horšie... ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se na to tešil, ale nakonec z toho byla laciná podívaná ( také z laciných hlášek typu Proč se tak hrabeš? Klouže to! Chceš Vánoce slavit pod jmelím nebo v rakvi? ), hlavně ta mrkajicí zmrzlá kočka mě absolutně znechutila, každopadně konec filmu se to snažil zachránit a škoda jen toho dopilování, protože třeba z toho mohl být krásnej příběh jako byl o Grinchovi (( :: ()

masw 

všechny recenze uživatele

Vcelku nic moc komedie. Tím Allen tu sice předvádí svůj výkon, tak jak jsme zvyklí, ale vtipem zas tak nehýři (tedy povedeným). Jamie Lee Curtis ukazuje, že je pořád dobrá a Dan Aykroyd tady pro své herectví takřka nemá prostor. Potěší i opět vidět Johna Buseyho a poprvé od seriálu Sabrina jsem zahlédl i Caroline Rheu (teta Hilda). No ale koukat na obličej Felicity Huffman na štědrý večer je i na mě moc, se svou "krásou" by mohla zfleku hrát v Sexu ve městě. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Žít v USA a nezdobyt na Vánoce svůj domeček kilometry svítídel a na střechu nedát gigantického sněhuláka, tak je ze mě veřejný nepřítel č. 1. Vcelku průměrná vánoční komedie, u které je každému dopředu známo jak to vše dopadne (jen u toho zloděje mě překvapilo, že se nenapravil). Naštěstí hlavní herecké party jsou dobře obsazeny a Tim Allen mě po dlouhé době pobavil. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Štáb a obsazení prý při natáčení snědli přes pět kilo falešného sněhu. (Tom Riddle)
  • Toto je poslední film Toma Postona. (Valsadora)
  • Snímek byl natočen na motivy bestselleru "Skipping Christmas" (Vánoce nebudou) od Johna Grishama. (tomeek)

Reklama

Reklama