Reklama

Reklama

Svatba mého nejlepšího přítele

  • USA My Best Friend's Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Julianne a Michael uzavřeli na vysoké škole  dohodu: jestli do 28. narozenin nenajdou nikoho lepšího, vezmou si jeden druhého. Vypadá to jako úplná pitomost ale jen do chvíle, než to jeden z nich začne brát vážně. Do určeného limitu zbývá už jen několik dnů a Michael se konečně rozhoupal. Bohužel o ruku nečekaně požádal jinou dívku, než by si Julianne přála. Ta teď musí zapojit veškerou vynalézavě zvrácenou fantazii, aby dostala Michaela zpět. Připravte se na nejlepší svatbu roku. Teď jde opravdu o všechno! (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

Nikkilee 

všechny recenze uživatele

Čekala bych asi vyšší hodnocení..dle mého názoru ve svém žánru hodně povedný snímek...baví mě to a úplně se dokážu vcítit do pocitů Julianne..nějak to chápu a vždycky pro mě Julianne s Michaelem budou ústředním párem, který se mi tam zamlouvá..proto když na to dnes koukám již popáté tak budu stále naivně doufat v jejich happy ending...i když karaoke v podání Cameron Diaz je vážně roztomilé..ale znáte to "You can´t choose who you love..." ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Co tak asi k tomu říci, že ano - takovýchto komedií již bylo vytvořeno na statisíce, tahle má možná tu lehčí výhodu v kvalitnějším hereckém obsazení. Pokud chce člověk sledovat film a využít u toho asi 2,5 % mozkové kapacity, pak je tento film superideálním rozhodnutím............... moje hodnocení = 6 z 10. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nevím proč se říká, že jde o romantickou komedii. Moc jsem se totiž nenasmál (ale osobní důvody sem výjimečně zatahovat nebudu;)). Takže nám zbývá romantika - a té je v tomhle filmu dost a dost. Ale není to taková ta "romantika" jako v Danielle Steelové, taková ta trapná, předvídatelná, cajdákoidní červenoknihovnová "romantika", ale nádherná, hluboká, možná trochu smutná a podle mě ta pravá romantika. A právě ten konec bylo to, co mě dostalo. Neváhal bych za nejlepší postavu celého filmu označit Ruperta Everetta. Podívejte se na film a pochopíte proč. ()

Anianna 

všechny recenze uživatele

Svatba a zase svatba... láska až za hrob a zase svatba. Jak může být motivem veškerého jednání svatba? Krásní hlavní představitelé, No, zrovna hezoun Dermot ani nic jiného než lásku hledajícího zahrát neumí. Typická americká slaďárna, předvídatelná, plná klišé. Ty šaty, co měla Julia v závěrečné scéně, se mi líbily. A snad ještě těch pár hitů a Juliiny pády. ()

Nataniel73 

všechny recenze uživatele

Mimoriadne vydarená romantická komédia, v ktorej najlepšie herecké výkony nepredvádzajú hlavné postavy, ale Rupert Everett ako kamarát a gay zároveň alebo ak chcete psychická podpora neúnavnej a duševne rozhodenej Jules, ktorá sa rozhodne za každú cenu prekaziť svadbu jej najlepšieho priateľa. O trapasy, ale aj komické situácie nie je núdza a celé to vygraduje vskutku romantickým finále s šťastným koncom. Posledná tretina filmu je priam natlakovaná akčnými aj romantickými scénkami a nutno dodať, že jak Julia Roberts tak aj Cameron Diaz predvádzajú presvedčivé herecké výkony. Ženích je tak trochu mimo hru herecky aj osobnostne, ale všetko to vynahrádza už spomínaný snúbenec, kamarát a gay v jednej osobe. "Pretože on si strašne rád hrá na to, že je gay."..."Prečo by to robil?" 85% hlavne za skvelý scenár, hudbu a nosnú myšlienku. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení probíhalo v americkém Chicagu. (Terva)
  • Postava Gerge Downese (Rupert Everett) se ve scénáři původně jmenovala Digger Downes. (Terva)
  • V roce 1997 se stal snímek osmým nejvýdělečnějším projektem. Při rozpočtu 46 000 000 amerických dolarů vydělal celosvětově za čtyři týdny skoro 300 000 000 amerických dolarů. (Terva)

Reklama

Reklama