Reklama

Reklama

Obsahy(1)

George Banks tvoří se svou ženou Ninou výjimečně šťastný pár a vášnivě miluje své děti, malého Mattyho a starší Annie. I v ní stále vidí malé děvčátko, takže nemůže věřit svým uším, když se Annie vrátí ze studií v Evropě a oznámí, že by se chtěla vdávat. George vůbec není nadšen vyhlídkou, že čas jeho otcovské péče je u konce. Věnuje budoucímu zeti mimořádnou pozornost a zpočátku se k němu samozřejmě staví naprosto odmítavě. Sabotuje dokonce i svatební přípravy. Nakonec se však přece jen rozhodne nestát dceři v cestě a jako hrdý otec ji přivede k oltáři. Než se tak ovšem stane, je třeba svatbu připravit a to se ukáže být doslova noční můrou. (TV Nova)

(více)

Recenze (156)

Master19 

všechny recenze uživatele

Na to, že to táhne Steve Martin, je to překvapivě vtipné. Shlédnutí před svatbou dcery je naprostá povinnost. :-) ()

mandlova 

všechny recenze uživatele

Podívám se na to kdykoliv ráda znova hlavně kvůli skvělému 4% svatebnímu koordinátorovi v podání Martina Shorta. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Příjemná usměvavá romantická komedie. Steve Martin je naprosto skvělý a chvílemi mi ho bylo opravdu líto. Příjemné zpestření nudného odpoledne. ()

Arius 

všechny recenze uživatele

Martin hra v celku vydarenych komediach ale tato mala v sebe malo Martinovho co by ani tak nevadilo no ani vseobecneho vtipu, urcite snazivy projekt ktory toci dolare najma v Amerike, ako prakticky kazda komedia, i ta najbrakovejsia, Otec nevsty je vsak projekt ktory je miestami vtpiny, miestami pasivny a miestami nudny, ako vysite na jednu hviezdu. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Krom toho, že zde hraje bohužel největší exot a blázen novodobé filmové historie Steve idiot Martin, jedná se o příjemnou oddychovou zábavu po obědě o víkendu..............moje hodnocení = 6 z 10. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Já tuhle komedii i její pokračování prostě miluji a nic na tom nezmění čas a zvyšující se počet shlédnutí. S. Martin je prostě úžasnej a všechny vtipné scény jsou v porovnání s tím, co se teď považuje za komedii pomalu na Oskara. ()

I.AM.NOT 

všechny recenze uživatele

Mírně nadprůměrná rodinná romantická komedie se Stevem Martinem, který občas udělá svou standartní komickou grimasu. Nic víc... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Steve Martin vdává svou malou dcerušku, která už ale tak malá není. On si to ale odmítá připustit a chce, aby vše zůstalo při starém. Čas ale nezastavíme a on si to postupně uvědomuje. ()

Teg 

všechny recenze uživatele

Pokud jste těhotní, nebo máte těsně po svatbě, přidejte hvězdičku :) Pokud máte před svatbou, hvězdičku uberte :) ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie se S. Martinem. Jeho fanoušci si s nim určitě najdou lepší komedii a co se tématu týče, tak kolem svatby se točí dost komedií. Na to jedno kouknutí ujde, ale že bych musel někdy znova a nebo že bych se vyloženě bavil, to asi ne. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Prumerna komedie se Stevem Martinem.Hodnotim tento film 60 procenty.Martin zde hraje otce od rodiny,ktery vdava svou dceru a je trochu nervozni...Neni to spatny film a jsou zde vtipne momenty.Banksovi jsou mila rodinka a Martin zde hraje George.Ninu,manzelku od George zde hraje Dianne Keaton. ()

Angie91 

všechny recenze uživatele

Mě to dojalo i pobavilo. A jelikož jsem ve věku, kdy by bylo normální odejít od rodiny a vdát se, působí to na mě 2x tolik. Holt pubertální léta jsou ty tam, a teď začíná opravdový život... ()

kecinzer 

všechny recenze uživatele

Pokud budu mluvit o pohodičce, první co mě napadne bude tento filmek. Zaručeně vám zvedne náladu a ještě velice dobře pobaví. ()

Oxymoron 

všechny recenze uživatele

Příběh takové typické americká rodina, pro typickou americkou rodinu - svatba je alfou a omegou života a běda, jestli to táta nebude chtít zacvakat. Chuch, aspoň že to u nás v rodině oddálilo sňatek zase o kus dál, ty dva miliony nákladů nás na čas vyléčily něco plánovat. ()

Reklama

Reklama