Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

merigieren 

všechny recenze uživatele

Už vím jak poznat 5* film, dokonce ani po druhém zhlédnutí nemám tušení, co psát :-) Někdo to přirovnává k Before Sunset pro nedorostlé a já s ním vlastně můžu i souhlasit, Oba filmy nám ukazují vývoj dvojice, jejich vývoj ovlivněný životem. Jen v Sunset jde o dva zapšklé starce bez schopnosti bavit se, navíc jsou uzavřeni jen v jejich rozhovoru. Zde jde o dva vzájemně se doplňující jedince s neutuchajícím smyslem pro humor i po rozchodech a bankrotech, zárověn si nesou různé malé odkazy od začátku ke konci. I když by se dalo vytknout trochu osekané okolí, které dokresluje zkušenosti (vedlejší partněři), ale to by pak trvalo asi moc dlouho. Plínky se dají určitě dělat i v L.A. Je to takový malý test, pokud jste schopni jen debatovat nad komunismem a světovým mírem, pak nepatříte do světa, kde lze jen tak náhodně zajet do pouště a fotit se nazí za měsíčního svitu :-) ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Potřebuji se ospravedlnit. Nechápejte mě špatně. Ty dvě hvězdičky jsou jen za Kathryn Hahn. Obvykle za herce dávám i víc, ale tady by to vypadalo špatně. Jelikož u dvou hlavních herců se o nějakém hraní nedá mluvit. Amanda Peet dělala stále stejné obličeje, prostě se urputně šklebila do kamery, Ashton se to snažil uhrát na svou hezkou tvářičku a tělíčko. Dobře, je sice pravda, že jsem byla šťastná ze San Francisca, protože je to mé vytoužené město, chytám každé informace, které jsou o tomto městě známy. Film je určitě zajímavý, že skáče mezi roky a mezi městy, ale tady by to nezachránil ani příjezd mimozemšťanů. K dobru dávám samozřejmě skvělou Kathryn Hahn, hluchého bratra a počkat, když nad tím přemýšlím, tak už nic nevymyslím... To byla světlá stránka, teď k té druhé (nebo ji mám nazvat temnou?). Herci (hrozní), fotoaparát (Canon není fotoaparát!), dialogy (nudné), scénář (o čem že to bylo??), fotky (to nebyly fotky, to byly barvy ve čtverci, které postrádaly smysl), námět (vážně začínám nesnášet romantické komedie), hudba (falešná), vtipy (ani za mák nebyly vtipné, ale pokud vám připadá vtipné, že někdo narazí do skla, tak prosím). To nebyla láska. To nebyla romantika. To nebylo něco. To bylo nic... ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Príjemná romantická komédia, na ktorú sa veľmi dobre pozerá. Ani spôsob, akým bol príbeh predostretý divákovi (skokovo, retrospektívne) nebol na zahodenie, pričom všetko to dobré podčiarkli sympatickí herci. Skrátka aj keď často plytké, klišé a tematicky obohrané, za stratu času to rozhodne nepovažujem. Lepší priemer. 65/100 ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Férovejch sedmdesát za jedno z nejpříjemnějších překvapení letošního roku. A to jsem ještě dneska ráno nadával na všechny letošní debilní romantický filmy, který mě vytočily prakticky všechny a hele, ono se i letos urodilo něco, co si rád někdy pustím znova, něco co si na nic nehraje, něco co se nesnaží vymýšlet převratné myšlenky a je prostě "pouze" přirozené a "obyčejné". A hlavně!!!!!! Já sám jsem něco podobnýho zažil, akorát to netrvalo šest let. :) ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Hodně nenáročná romantická záležitost, které dominují některé humornější pasáže a fakt, že to ústřednímu páru šlape a sluší. Děj je stokrát omletá káva (tu okořeněná o příchuť Když Harry potkal Sally), ale výsledkem není překvapivě bezbarvá břečka bez špetky chuti, ale celkem lahodný nápoj, který už jsme měli sice nespočetkrát, ale v tom správném podání pořád docela chutná... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Kutcher vlastní produkční společnost Katalyst Films, která vytváří pro hudební stanici MTV úspěšný pořad Punk´d. Formou skryté kamery v ní nachytávají celebrity v různých zábavných situacích. (imro)
  • Komedie stála producenty přiměřených 30 milionů. Během prvního víkendu (22.-24.4. 2005) vytáhla z amerických diváků 7,5 mil. dolarů a za dva týdny promítání necelých 19 milionů. (imro)

Reklama

Reklama