Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nechápem to nízke hodnotenie. Mne sa to páčilo už pred rokmi a stále ma to baví. Naviac na to, že to zostrihali z niekoľkých dielov zrušeného seriálu, tak je obdivuhodné, že to po dejovej stránke bez problémov funguje. Obsadenie je menej hviezdne ako vo filme, ale zo sexy mrchy Amy Adamsovej sa medzitým stihla stať hviezda. Robin Dunne funguje rovnako dobre ako Ryan Phillippe a vzhľadom na to, že je to prequel a je menej skazený, tak je jeho postava sympatickejšia. Sarah Thompsonová síce na Reese nemá, ale aj jej by som bez problémov podľahol. Celkovo si ale tento diel zachoval rovnako vtipné dialógy, dobré herecké výkony a svižnú réžiu ako jednotka. Vidno, že to točil ten istý človek. K dokonalosti mi tam chýba len podobné vyústenie ako v jednotke, ale keďže je to prequel, tak Sebastiana na konci čaká nemilé prekvapenie vďaka čomu sa z neho stane ten parchant akým bol na začiatku jednotky. Škoda, že z toho nevznikol seriál. Mohla to byť rovnaká zábava ako prvý film. 7/10. ()

Jufonka 

všechny recenze uživatele

Spíše to na mě působilo jako jeden dvojdíl Dawsonova světa, o co víc, že hlavní představitel byl podobný postavě jménem Pacey z Dawson's creek... Špatný ale je, že ten Dawson byl možná někdy i zajímavější... Tady mi byla děsně nesympatická herečka, která ztvárňovala nevlastní sestru (možná to tak ale mělo bejt?). Hlavní "hrdina" vypadal jako trubka (opravdu by ho nějaká chtěla?). Celý mi to přišlo neuvěřitelný... a vlastně o ničem, když o tom teď přemejšlím. To se nedá ani srovnávat s bohatýma dítkama typu Dylan a Brandon z Beverly Hills :) Tihle byli ještě o pár tříd vejš!:-D Film o puberťácích pro puberťáky? Nevím, nevím, pro mě to byl nedělní film pro nudný večer. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Super sexi Amy Adams bude tým najväčším lákadlom. Zaujímavosť: Pôvodným zámerom scenáristu a režiséra Rogera Kumbleho bol televízny seriál, lenže prvé natočené epizódy o sexuálne žeravých stredoškolákoch vyvolali značnú polemiku v tlači a nikdy sa nedostali do vysielania. Namiesto toho je režisér prepojil niekoľko dotočených scén do celovečerného filmu. Nijako zaujímavý film, ktorému výrazne chýba viac humorných situácií a hlášok. Takisto dejovo sa jedná o slabý a neuveriteľne prázdny kúsok. Film zachraňuje iba všadeprítomný vyhrotený erotický náboj a trochu prekvapivé vyústenie filmu. Inak z hola nič. Ani hudobná stránka. Jednotku som ani nevidel, toto som si pozrel kvôli Amy Adams a práve tá ma donútila dopozerať snímku až do konca. ()

Kroupa 

všechny recenze uživatele

Není to zdaleka tak špatné! Prožitek z tohoto kusu může být snesitelný, pokud nejste lapení racionálně neobhajitelným sentimentem k "jedničce". Za prvé tohle není pokračování, nýbrž remake remakeu zpracování knihy - dál od původního pojetí se už snad nelze dostat :). Za druhé, je třeba vstřebat totálně nemožného "Valmonta", tzn. potlačit očekávání jakékoli souvislosti mezi tímhle polenem a panem V. Hlavním kladem je tu Mrcha, dle mého zajímavější než SMG, i když trochu trapná. Zato Naivka po Selmě Blair opět potvrzuje, že zahrát naivku je věrohodně a ne totálně trapně je téměř nemožné (alespoň v plochých filmech). Jste-li překvapeni, že hodnotím tuhle srágoru stejně vysoko jako "jedničku", tak je to tím, že na rozdíl od zmíněného jsem se nebál používat při sledování myš, takže jsem se vyhnul zdlouhavé nudě. Viděl jsem necelou polovinu. ()

Hellbilly 

všechny recenze uživatele

Jednička bola podarený film, dvojka je jej scenár vzatý cez kopírák, s pár pridanými trápnosťami a nelogickosťami(v jedničke bol predsa Sebastianov otec ten bohatý, a Kathrynina matka zlatokopka, či sa mýlim?), omnoho horším soundtrackom a nehercami v hlavných úlohách, ktorí nemajú ani stotinu charizmy, sexepílu a uveriteľnosti R.Phillipea, S.M. Gellar, R.Witherspoon a S.Blair. Hviezdička za ten koniec, celkom prekvapivé... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)
  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)

Reklama

Reklama