Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odvážná posádka lodi NSEA ochránce - velitel Peter Quincy Taggart (Tim Allen), poručík Tawny Madison (Sigourney Weaver) a Dr. Lazarus (Alan Rickman) - vyráží na čtyřletou napínavou a často nebezpečnou misi do vesmíru... a pak je natáčení jejich seriálu zrušeno! Nyní, o dvacet let později mimozemšťani bránící se útoku omylem považují vysílání Galaxy Questu za "historické dokumenty" a teleportují posádku bývalých herců, aby zachránili vesmír. Ti, aniž by měli scénář, režiséra a nebo ponětí, co si počít, musí podat výkony svých životů. (Paramount Network)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (539)

k212 

všechny recenze uživatele

No Star Trek dostal řádně do těla. Myslím, že některé scény se rychle zařadí k těm kultovně omílaným (kupříkladu transport ve slizu, či chobotnice-mimozemšťan na stropě). Veskrze se tomuhle filmu v rovině crazy-komedií a parodií nedá nic vytknout, jen v druhé polovině tak trochu ztrácí děj, což je trochu na škodu. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Newman: 1. The Classic TV Theme [0:59] ,2. Prologue [1:34] ,3. Pathetic Nesmith [0:59] ,4. Revealing the Universe [1:03] ,5. Meet the Thermians [1:11] ,6. The Nesa Protector [0:45] ,7. Crew Quarters and The Bridge [1:32] ,8. The Launch [2:08] ,9. Serris Tortures Captain [1:17] ,10. Red Thingie, Green Thingie [3:33] ,11. Shuttle to Planet [1:45] ,12. Trek Across the Planet [2:55] ,13. Rolling Sphere [2:35] ,14. Pig Lizard [1:44] ,15. Rock Monster [1:56] ,16. 'Digitize Me, Fred!' [1:18] ,17. 'I'm So Sorry' [1:44] ,18. Fight Episode #17 [1:16] ,19. Hallway Sneak [1:02] ,20. Alex Finds Quelick [1:22] ,21. Omega 13/Herois Guy [3:13] ,22. Big Kiss/Happy Rock Monster [1:19] ,23. Quelick's Death [2:09] ,24. The Battle [3:08] ,25. Mathazar Takes Command [0:58] ,26. Serris Kills Everybody [1:30] ,27. 'Goodbye, My Friends' [0:52] ,28. Crash Landing [0:40] ,29. Goodbye, Serris [2:05] ,30. The New Galaxy Quest [1:00], ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Najzabavnejsia epizoda Star Treku s TOS posadkou. Akurat ju hraju iny herci a su este viac zmäteni ako v stvrtom filmovom Treku, ked sa posadka dostala do sucasnosti. "Nějakej červenej puntík míří k zelenýmu puntíku. Řekl bych, že my jsme ten zelenej." Humor je inteligentny, bez akychkolvek nechutnosti a zosmiesnuju sa klise serialu, ale zaroven to funguje ako regulerna epizoda Treku a jedna velka pocta celemu zanru. Napriklad zaporak mi pripada lepsi ako vo vsetkych troch novych Trekoch. Okrem mnozstva komickych scen sa nezabudlo ani na dramaticku stranku a scena v ktorej Rickman od srdca cituje nenavidenu repliku o Grabtharovom kladive je neskutocne dojimava. Okrem skvele obsadenej hlavnej posadky potesi, ze hrdinami sa stanu aj fanusikovia serialu. Technicka stranka je super a dockame sa pôsobivych scen jak na planete, tak vesmirnych bitiek. Ustredny hudobny motiv sa vyrovna tym najlepsim Trekovym motivom. Takze pre mna sa tento film stal plnohodnotnym clenom Star Treku a zakazdym, ked davam repete Trekovych filmov, tak si pustim je tuto pecku. Dodnes ma mrzi, ze nevznikol druhy diel a bohuzial bez zosnuleho Rickmana by to uz ani nemalo cenu. 10/10. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nepopsatelná nuda se dvěmi až třemi lehoulince úsměvnými momenty. Hrozně nesympatické obsazení s velkým množstvím černovlasých vykleštěných homoklád, kteří právě obstarali ty lehoulince vtipné momenty. Jinak je to obrovská sračka. Star trek mi přijde jako pičovina sama o sobě. A dělat pičovinu z pičoviny nedá jiný výsledek než pičovinu. Jednu * si však film asi zaslouží. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

O této komedii si myslím, že je naprosto dokonalá. Galaxy Quest jsem viděl už mnohokrát a doufám, že ho ještě mnohokrát uvidím. V geniální parodii Star Treku mě nejvíc bavil Alan Rickman, Sigourney Weaver a Thermiané v čele s nedostižným Mathesarem. Ve filmu se objevuje velké množství vtipných scén a zaznívá spousta hlášek, takže není žádný čas na nudu, člověk se musí bavit, i kdyby nechtěl. Například Gwenin záchvat u scény s drtiči je přímo epický a přesně vystihuje mé pocity,když na něco podobného narazím v nějaké hře. Perfektní! ()

Galerie (70)

Zajímavosti (21)

  • Scéna na WC se přihodila i Williamu Shatnerovi. (HellFire)
  • Zvuk otevírajících se dveří na lodi jste mohli slyšet v legendární videohře Doom. (HellFire)

Související novinky

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

15.08.2012

Tak trochu zhulené sci-fi komedie Skvělé dobrodružství Billa a Teda a Neskutečná cesta Billa a Teda z přelomu 80. a 90. let můžete milovat nebo si u nich klepat na čelo, ale kultovní status jim… (více)

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

12.05.2012

Valí se na nás dvě seniorské týmovky. Jedna akční, druhá komediální. Začněme s Red 2, jehož premiéra byla stanovena na 2. srpen 2013. Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren a Mary-Louise Parker… (více)

Nebezpeční stařešinové znovu v akci

Nebezpeční stařešinové znovu v akci

21.02.2012

...a našli režiséra. Z prvního Red se vyklubal obstojný hit, pěkně se prodával na blu-ray a DVD a nejmenovaná kabelová televize díky vysoké sledovanosti hraje film zhruba třikrát denně. Už nějakou… (více)

Reklama

Reklama