Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Steve a Jossie Strongholdovi jsou na první pohled úplně obyčejní realitní agenti, když ale povinnost zavelí, stávají se z nich odvážní superhrdinové. Jejich čtrnáctiletý syn Will doufá, že se i u něj projeví superschopnosti, zatím ale k něčemu takovému nedošlo. Nastupuje na střední školu pro superhrdiny, předstírá, že zdědil po otci výjimečnou sílu. Pravdou ale je, že je úplně obyčejný kluk, co má strach ze své budoucnosti. Spolu s Willem nastupuje na střední i jeho kamarádka Layla, která dokáže ovládat rostliny. Will, Layla i ostatní prváci jsou novou školou ohromeni, škola se totiž díky antigravitačnímu pohonu vznáší v mracích, skrytá před očima veřejnosti. Hned po příjezdu do školy čeká nováčky rozřazování podle schopností, přičemž některé z nich čeká dráha superhrdinů, jiní se stanou jen jejich parťáky neboli poskoky. Willa provázejí potíže už od prvního dne, když ale začne zlo ohrožovat jeho rodinu, přátele i školu, dokáže se vzchopit a najít v sobě superhrdinu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (235)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Příjemná rodinná podívaná a tak trochu hraní Úžasňáci. Vtipy jsou povedený, tempo super, příběh je taky dostačující a s herci jsem neměl problém, potěšil hlavně Bruce Cambell. Triky nepatří možná k nejlepším, ale v tomhle případě to vůbec nevadilo. Jen škoda toho trochu odfláklýhlo konce. Ta akčnější část už totiž moc nefunguje a těch předešlých 90 minut to trochu sráží. I tak se ale jedná o hodně velké překvapení a výbornou zábavu pro celou rodinu. Rád se na to kouknu znova. 70% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Will je obyčejný dospívající kluk, který řeší úplně stejné problémy, jakými jsme si prošli i my. Jenže se musí potýkat ještě s jedním a to decela velkým problémem, jeho rodiče jsou totiž nejobdivovanější superhrdinové na světě. U Willa se bohužel ještě žádné superschopnosti neobjevily. Všechno se ubírá k jasnému a předpokládanému konci. Nějaké klišé v tomhle případě taky není na závadu. Jde o pomerně zdařilou rodinnou komedii. Kurt Russell nezklamal. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

I z obyčejných a provařených přísad se dá uvařit svěží lehká svačinka. Superhrdinská komedie, která si na nic nehraje, jen si v záplavě více či méně povedených vtípků nečekaně hravým způsobem střílí ze supermanských a středoškoláckých klišé a ono to kupodivu funguje. Včetně přehrávajícího Kurta Russella, balancujícího přesně na oné pomylsné hranici mezi komickým a trapným. Děti se bavily, já si užil spoustu legrácek trefujících se nejen do zažitých comicsových schemat a rekvizit, miniroli Bruce Campbella i sympatickou Danielle Panabaker. A taky konečně vím, proč mají superhrdinové v šuplíku tolik mobilů.. :-) ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Příběh obsáhl klasické americké teenegery se svými problémy tak typické pro tento věk. Za jiných okolností by to byla další nudně kýčovitá hovězina, ale díky zaobalení v supermanovský sci-fi háv to pro mé oko byla celkem zábavná oddychovka při deštivé, sváteční sobotě. Nemůžu se rozhodnout jestli 3 nebo 4 hvězdy, ale vzhledem k tomu, že jsem před tímto filmem zhlédla geniální Croodsovi, nemůžu jinak než snížit na tři. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Kde se vzal, tu se vzal film, o kterým jsem vůbec nevěděl. A protože je fajnovej, byl pro mě parádním překvapením! Máme tu hezký holky, partu správňáků, záškodníky, padoucha, minilovestory, občas se to otře o akci, docela často o humor, všechno pěkně vyvážený a zahraný. Kurt Russell je vtipnej, když se jako superhrdina dopálí, to vám teda povím. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Na film měl navazovat seriál, ale finanční neúspěch tyto snahy ukončil. (Duoscop)
  • Kurt Russel nosí oblek s chladícím zařízením - trubkou, kde cirkuluje ledová voda. Pro Kelly Preston byl na nošení příliš těžký. (HappySmile)
  • Gwen Grayson je kombinací jmen ze dvou komiksů: Gwen Stacy ze Spider-Mana a Dirck Grayson z komiksu DC. (HappySmile)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama