Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Water Fielding je úspěšný právník a daňový poradce. Veškeré jeho výdělky ale stačí rozházet jeho rozmařilý tatík. A tak Walter žije s čerstvě rozvedenou houslistkou Annou Crowleyovou v domě jejího bývalého manžela - dirigenta Maxe Belssarta. Max se však vrací a Walterovi s Annou nezbude, než hledat si nový domov. Díky "výhodné" koupi, zprostředkované přítelem Jackem, koupí na první pohled krásný, prostorný dům. Zde je však čeká peklo. Na cokoli sáhnou, to exploduje, zřítí se, v nejlepším případě nefunguje (tato část překypuje velmi zdařilými gagy). Původně zamýšlené drobné úpravy se mění ve větší, až nakonec nezbývá než zadat generální rekonstrukci. Po čtyřech měsících je parta budovatelů _ dohozená ze známosti _ v nejlepším. Oběma hrdinům tečou nervy. Jejich původně něžný vztah se mění v utrpení a situace se ještě komplikuje ve chvíli, kdy Anna hledá útěchu u svého exmanžela, který se ji vší silou snaží přivést zpět... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (123)

Standey 

všechny recenze uživatele

"Vy tady testujete rakety?" Parádní oddychovka. Při sledování této komedie si uvědomíte jak ošidná může být koupě nemovitosti a pokud toužíte po hodinu a půl dlouhém nepřetržitém záchvatu smíchu, tak Money Pit je zaručený recept. Mladičký Tom Hanks má úchvatný komediální talent a v tomhle filmu se mohl opravdu vyřádit. Dům za všechny peníze je klasická komedie osmdesátých let a ty jak známo byli opravdu kvalitní. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Dům za všechny peníze je lehkou komedií o zamilovaném mladém páru, který koupí na doporučení jednoho známého na první pohled ideální dům. Když se do něj pak nastěhují, vše se jim začne doslova rozpadat pod rukama. Pro vtipné scény je tak vytvořeno ideální prostředí. Toho tvůrci dokázali využít, část filmu po nastěhování do domu je skvělá a místy jsem se u některých situací smál nahlas. Jako celek film průměr nepřesáhne, ale jako oddechová komedie na večer funguje spolehlivě. Tom Hanks už ve svých začátcích hrál dobře a po zásluze se později prosadil do velkých rolí. ()

Reklama

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie s vynikajícím Tomem Hanksem a Shelley Longovou, mezi kterýma to opravdu jiskří. Při filmu sem řval smíchy a když se propadla vana, musel sem rychle letět na záchod, protože jinak bych to asi pustil smíchy do kalhot. Škoda, že film ke konci zvolní tempo, ale dodnes patří mezi moje nejoblíbenější. ()

MRPitivier 

všechny recenze uživatele

Komedie s vtipným nádechem, který exploduje na začátku a pak pomalu vyprchává do konce filmu! Trochu škoda, protože kdyby filmařům nedošli nápady na vtipné scény, film by neupadal a nestal by se z něj normální průměrný snímek! Kdo ale určitě hraje nadstandardně je Tom Hanks, asi nejlepší scéna s propadlou vanou, kde doopravdy neměl chybu! Klasická rodinná komedie, škoda toho konce, který se strhne v citové vydírání diváka, ale jinak povedený filmový zážitek! ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dom za všetky peniaze je film, ktorý mi celý čas unikal. Sem tam som nejaké kúsky z neho videl keď to bežalo v telke, no dostal som sa k nemu až teraz. Okrem toho, že tu hrá Tom Hanks a produkuje to Steven Spielberg ma zaujal aj bežný príbeh zo života, ktorý mi pripomenul vlastnú prerábku bytu. Prejdime, ale k filmu. Tom Hanks s jeho priateľkou hľadajú bývanie a naskytne sa im priestorovo luxusný dom za výhodnú cenu. Avšak každá výhodná ponuka je niečím podozrivá a postupne sa im celý dom začne sypať na hlavu ako domček s karát a s menších oprav je zrazu kompletná rekonštrukcia domu. Zhrnuté a podčiarknuté, je to skvelo zahrané, zábavne, hravé a navyše je to krátke, takže to moc nenudí. Určite odporúčam aj skvelý slovenský dabing a hlavne odporúčam tým, ktorí už majú úspešne vlastnú prerábku za sebou. 75% - 4* ()

Galerie (61)

Zajímavosti (4)

  • V roce 2016 byl dům, který sloužil štábu k natáčení, ke koupi za přibližně 6 milionů amerických dolarů. (SONY_)
  • Dům, který Walter Fielding, Jr. (Tom Hanks) a Anna Fielding (Shelley Long) zakoupí, byl ve skutečnosti dřívější obchod. (SONY_)
  • Natáčelo se od 23. dubna do 11. července 1985 na Floridě a v New Yorku. (Varan)

Reklama

Reklama