Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mistr ve střelbě seržant Thomas Beckett je nejlepším americkým sniperem. Dokáže odstranit zkušené válečné veterány, drogové překupníky a mezinárodní nájemné vrahy. Teď se ale musí postavit daleko prohnanějšímu protivníkovi a zároveň svému nejlepšímu příteli Paulu Finneganovi, o kterém si myslel, že zemřel při akci a nyní se stal nebezpečným pro Ameriku a celý svět. Zločinec Finnegan pracuje jako tajný agent ve Vietnamu. Existuje jediná šance, jak ho dostat a Beckett bude mít poslední slovo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie dobrodružstiev Huckleberryho Finna a Thomasa Becketta. Už značne obstarožný Berenger s opuchnutou tvárou vo vietnamsky výpravnom dobrodružstve má čas. Sleduje, vníma, má jednu strelu, tak príprava musí byť fajn. Pomocníka tvorí stály pomocník Stevena Seagala v jeho ázijských odpadových fimoch. Poradí, ukáže a Tom ako vždy zasa nejako tou strelou vyprofiluje ďalší priebeh útekov, únikov, streľby a akcie. Je vietnamsky preemočná a hlučná, krikľavá. Predchádzajúce maďarské dobrodružstvo malo na mňa o chlp väčší vplyv. Strela bola výborná a na opasok si môže vyraziť „Len raz trafil a dvoch zranil“. Filmu vždy chýba záver, ktorý sa odohrá len ako reportážna správa zo sveta. Casting zlý ako vždy, no film ubehne. Nemá však nič, čím by vsadil do vás klin. A to je chyba nezáživného filmového štábu, ktorá túto sériu sprevádza. (videné 18.04.2021, AXN archív) ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Páči sa mi ako každému ´dalšiemu dielu klesajú percentá ale mne sa páči viac a viac. Tento už má skoro všetko čo má mať správne B-čko. Klasický príbeh B-čkového typu, hrdinu a jeho sidekicka, skvelé prestrelky(Mann s dvomi pištoľami je boží) a aj záverečný súboj je cool. Tak snáď ďalšie dieli pôjdu v týchto šľapajach ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční film, kterému by neškodilo více skutečné akce a méně zbytečných keců. Tom Berenger už většinu svého charismatu prožral a mohl by klidně vzít roli v "Juniorovi II", jeví se totiž být nejméně v osmém měsíci těhotenství a maskéři by měli nemnoho práce. Elitního ostřelovače jsem mu věřila v jedničce, kdy byl relativně mladý a relativně ve formě. Tenhle oplácaný prďola hrát sice umí a jeho pohled stále ještě má ostří, ale měl by se zaměřit na právníky, politiky a podobný ksindl. Vše ostatní ve "Sniperovi" je standardní béčko, nic nepřekvapí, nic neuchvátí, usíná se u toho dobře. 41% ()

Puchyr 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi hodně líbila, Dvojku: tam jsem si užíval její akčnost, a proto mě trojka neuráží, ale ani nenatchne. Jako ostatní hodnotí odpad. proč? Sice je Becket tlustej a scénář poněkud béčkoví je to zase jen otázka žánru. Jako akční film se to netváří špatně, takové zakončení béčkové ságy odstřelovače. Vietnam, staré vzpomínky: Vietnamský policista a starý vojenský kolega který je nyní terčem. Scénář má určité mezery, ale zas tak hrozný se mi to nezdá, ale rozhodně slabší než předešlé díly. Musel bych hodnotit za 4, ale dávám pět. Možná jsem jedinej kterýmu se ten film tak líbil, nevím proč mám prostě slabost na akční filmy. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Efekty 5/10/// +občas ta akce -řídký příběh, slabá zápletka, málo akce/// Tak tohle už bylo hodně důchodcovské. Hlavně ta režie a scénář. Sniper si sice nikdy moc nenaběhá, o tom to opravdu není, ale sniper se taky nikdy moc nevykecává a o tom to je. Prostě tady je více keců (rozuměj zybtečných dialogů) než pořádné akce. Tu sice Tom Berenger zvládá stále dobře, ale tvůrci mu k ní moc nepomáhají. Film je tak více na pokraji nudy než zábavy a vy si tak říkáte, že hlavní hrdina měl raději zůstat na odpočinku./// Celkem 38%/// ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Dva poslanci, kteří se objeví na začátku filmu, jsou pojmenováni Mangold (Andrew Lawrence) a Pennycate (Domingo Elias De la Garza). Jde o poctu Tomu Mangoldovi a Johnu Pennycateovi, autorům knihy "Tunely Cu Chi". (BloodMax)

Reklama

Reklama