Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fotografka Rafi (Uma Thurman) je velmi atraktivní 37-letá žena. Po rozvodu řeší zklamání z mužů se zkušenou terapeutkou Lisou (Meryl Streep). Ta jí poradí, aby si našla takového muže, který jí zase vrátí chuť do života. A tak se Rafi seznámí s okouzlujícím a přitažlivým Davidem (Bryan Greenberg). Fantastický milenec je o 14 let mladší. Na pravidelných setkáních s terapeutkou Lisou září Rafi štěstím a při konverzaci zabíhá až do těch nejintimnějších detailů mileneckého vztahu, včetně pikantností. Lisa je spokojená s pozitivním vývojem své klientky. Její klid ale vezme velmi rychle za své v okamžiku, kdy zjistí, že oním ideálním mužem je její vlastní syn! Je vůbec možné se s takovou situací vypořádat? Snadné to asi nebude, když už i tak zkušená terapeutka potřebuje terapii... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (341)

genetique 

všechny recenze uživatele

Pohoda z tohto snímku až srší a ani som nečakal, že sa pri romantickej komédii budem smiať nahlas! Najhumornejšie boli trojuholníkové psychiatrické stretnutia s Meryl Streep, ktorú som si užíval najviac. Záver určite nepoteší milovníkov klasických sladučkých medovín, no reálnosť si o tu vyžaduje a práve preto dostáva odo mňa takéto hodnotenie. Navyše režisér už pri svojej prvotine 'Boiler Room' ukázal svoje kvality a ak aj Bryan Greenberg bude pokračovať v tomto tempe, tento film môže byť pre nich parádnym odrazovým mostíkom. A o Ume ani nehovorím, ak bude takto krášlieť naďalej, v 50tke vyhrá Miss World. 90%. ()

JayZak 

všechny recenze uživatele

Ano, není to "klasika" ve stylu hollywoodských patetických bullshitů, ale i tak mě to nepřesvědčilo. Uma Thurman je sladká, a pro roli se celkem hodila, Meryl Streep nedostávala moc prostoru a hlavní mužský představitel Bryan Greenberg je pro roli spíše nevýrazný a nějak jsem mu to nevěřil. Právě proto, že se to liší od všech těch Krásných pokojských, mělo to potenciál být mnohem chytřejší. Třeba z psychoanalitických sezení se dalo vytřískat mnohem víc a nějaký ten vtip by taky neuškodil. Takhle je to jenom průměrná, lehce vybočující romantika s pro mě až příliš velkou dávkou cukru. Ženám bych to ovšem doporučil, protože ty většinou sladívají více než muži :). ()

Reklama

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Nerad používám frázi "herecký koncert", ale tenhle film jím vážně je. Kromě klasicky skvělého výkonu Streepové mě mile překvapila Uma Thurman, která své Rafi dodala potřebnou životnost a lehkou naivitu. Sympaťák Greenberg potom své zkušenější kolegyně skvěle doplňuje. Škoda toho divně otevřeného konce, který film připravil o plné hodnocení.. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Posledny film v ktorom vyzerala Uma bozsky a zaroven jej posledna fakt velka pecka. Taka serioznejsie pojata romanticka vztahovka s obcasnymi humornymi situaciami a nie uplne sťastnym ale realnym vyustenim vztahu dvoch ludi, ktorych deli väcsi vekovy rozdiel. Ale zase tak velky nebol, tak to snad mohli nejak prekonat. To by uz ale potom bola klasicka filmova romantika. No co uz. 8/10. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Nečekaně příjemný, realistický a v emocích a psychologii nadmíru dospělý patvar mezi romantickou komedií a skoro-existenciální romancí. Uma mě oslnila nejen zevnějškem, Younger nasadil brouky do hlavy na tři dny dopředu. Povinnost pro diváky řešící vztahy do větší hloubky než na Libimseti.cz (resp. nejen do TÉ "hloubky" :-). 70% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Film dostal od MPAA původně ratingové omezení přístupnosti R, nakoneč však bylo zmírněno na PG-13. (jezurka42)
  • Během prvních třech dnů promítání (28. – 30. 10.) vydělala 22-milionová romantická komedie 6,2 milionu dolarů a celkový obrat se v kinech USA vyšplhal na 22,7 mil. dolarů. (imro)
  • Hlavní roli měla původně ztvárnit Sandra Bullock, ale žádala výrazné zásahy do scénáře. Když to režisér Ben Younger odmítil, vzdala se účinkování ve filmu. Jen dva týdny před plánovaným začátkem filmu za ni zaskočila Uma Thurman. (imro)

Reklama

Reklama