Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (216)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Veselá oddychovka na nedělní večer. Filmu kraluje herecký um Johnnyho Knoxvilla, hrajícího herce hrajícího postiženého člověka na paralympiádě. Trošku za vlasy přitažený koncept je tu pomocí dobrého učebnicově romantickokomedického scénáře zpracován zábavně, neotřele, leč sem tam to trošku dře (zejména při romantické dějové lince), ovšem kdo někdy přišel s někým postiženým do styku nebo koukal na paralympiádu, bude se příjemně bavit. Velice pozitivní a pěkná propagace pomoci postiženým a paralympiády, teda alespoň já tam ten potenciál vidím. Doporučuji jako doplňkový materiál pustit si Pavla Lišku v Manéži Bolka Polívky, kdy se ve formě Návratu idiota snaží přednášet úryvek, kdy Romeo mluví k Julii, která je na balkoně. Rovněž vtipné. A kdo někdy hrál Summer Olympic Games (jak se mačkal enter), toho Knoxvillovo umění jackassu příjemně překvapí při skoku vysokém. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Bohužel nepříliš povedená komedie. Jakoby se autoři zalekli tématu a báli se, že když si budou dělat legraci z postižených, tak je lidi ukamenujou. Místo trhlé komedie je tedy Ringer klasickým příběhem o chlapíkovi, který "procitne a objeví sám sebe." Fórů minimum, těch dobrých ještě míň, ale Knoxville a především Cox jsou velmi fajn. Sranda to ale moc není. ()

Reklama

Zevon 

všechny recenze uživatele

Ať se na mne nikdo nezlobí, připadá mi trapné, místy až nevkusné pojetí celého záměru. A nejen to, je to nepřesvědčivě neherecky amatérské už od počátku, kdy každému divákovi musí být jasné, že tento kýč je natolik nereálný a potrhlý, že nemá smysl se jím zabývat a jediné co tudíž zbývá je chápat vše jako crazy komedii, ve které není na co se soustředit. Děj je rozvleklý se spoustou hluchých míst, někdy je třeba si vypomáhat různými nelogismy a tam, kde konečně samo od sebe vyplave na povrch silnější místo, je proto nastavováno a natahováno, aby mělo aspoň trochu nějakou šťávu. Myslím, že tvůrci si byli až příliš dobře vědomi nesmyslnosti projektu, nedonošených a nevyzrátých herců a velmi chabých dialogů a tak se s tím až příliš nepárali v místech, o kterých dobře věděli, že kulhají na obě nohy. Já osobně v tomhle komedii nevidím a nic jiného v tom opravdu není. ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

Nič moc teda. V podstate som dosť sklamaný, pretože od filmu s takýmto príbehom a Johnnym Knoxvillom v hlavnej úlohe som očakával poriadnu kopu zábavy v štýle Jackass. Tvorcovia sa však zrejme báli urobiť si príliš veľkú srandu z postihnutých ľudí. Nuž ale pár krát som sa aj zasmial, takže to nie úplne zatrateniahodný film. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Podle mě příjemná komedie, kterou jsem viděl už asi čtyřikrát. Sice to zní dost střeleně přijít k prachům díky podvádění na paralympiádě, ale myslim, že všechno zůstalo v mezích dobrýho vkusu a to oceňuju. Fórů je tu celkem dost a pár vyloženě špičkovejch. Trochu váhám s procenty a asi bych normálně dal sedmdesát, ale Katherine Heigl je kočka k pomilování a jen kvůli ní to zvednu (to hodnocení ;-)). 80 % Oblíbená část- Steve u zpovědi ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Profesionální zápasník Terry Funk si ve filmu střihl malou roličku. (HappySmile)

Reklama

Reklama