Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (216)

uzzi 

všechny recenze uživatele

Tohle ničím nepřekvapuje, je to do puntíků nalité do všech klišé - počáteční problém - jeho řešní, katarze, osvícení, dojemný konec. Tvůrci se lekli dosti kontroverzního tématu a tak se z daného prostředí moc netěží, spíše se jedná o lehké naťukávání. Škoda, že těch vtipů tady moc není. Ale jako vata, na jeden večer to stačí, plus tak krásná bloncka v hlavní ženské roli. ()

Zevon 

všechny recenze uživatele

Ať se na mne nikdo nezlobí, připadá mi trapné, místy až nevkusné pojetí celého záměru. A nejen to, je to nepřesvědčivě neherecky amatérské už od počátku, kdy každému divákovi musí být jasné, že tento kýč je natolik nereálný a potrhlý, že nemá smysl se jím zabývat a jediné co tudíž zbývá je chápat vše jako crazy komedii, ve které není na co se soustředit. Děj je rozvleklý se spoustou hluchých míst, někdy je třeba si vypomáhat různými nelogismy a tam, kde konečně samo od sebe vyplave na povrch silnější místo, je proto nastavováno a natahováno, aby mělo aspoň trochu nějakou šťávu. Myslím, že tvůrci si byli až příliš dobře vědomi nesmyslnosti projektu, nedonošených a nevyzrátých herců a velmi chabých dialogů a tak se s tím až příliš nepárali v místech, o kterých dobře věděli, že kulhají na obě nohy. Já osobně v tomhle komedii nevidím a nic jiného v tom opravdu není. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ten kněz ve zpovědnici byl z opravdu velmi radikální církve, zřejmě konvertuji.. Přišlo mi, že pohodový The Ringer si spíše utahuje z těch, co sami přízemně vtipkují na účet mentálně postižených a ukončil to očekávaným závěrem, nad kterým by jistě zaplesalo rytmem fair-play bijící srdce Sport Billyho.. Knoxville prokazuje svou zajímavost, i když zrovna nejezdí z kopce v nákupním vozíku, či nedostává kulečníkovými koulemi do genitálií. ()

DEMON 

všechny recenze uživatele

U filmu Bláznivá olympiáda ... se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora). Nuz sorry, ale nestalo sa. Vacsinu casu som sa skor nudil a to zraza hodnotenie tesne nad hladinu odpadu. Ale ked nic ine v telke nejde a nenapada vas ziadna ina moznost, ako stravit cas, tak sa to nejako prekusnut da. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Šťastie tohto filmu je, že má silnú pointu a námet. To ho podľa môjho názoru zachránilo. Nájde sa tu síce pár dobrých humorných scénok, ale celkovo je scenár slabučký ako pierko vo vetre. Na druhú stranu však Johnny Knoxville podal dobrý výkon. Mne to vychýdza na šedý priemer, so zavretými očami a ešte aj päsťami tri hviezdy. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Trvalo 7 let než se film začal natáčet. (HappySmile)

Reklama

Reklama