Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý profesionální hráč baseballu Morris Buttermaker (Billy Bob Thornton) je vyzván k trénování neúspěšného baseballového družstva Medvědů. Snaží se dvanáct nešikovných kluků připravit na utkání s jejich největšími rivaly Yankees a jejich arogantním trenérem (Greg Kinnear). Podaří se mu připravit Medvědy na jejich klíčový zápas? Komedie plná břitkého humoru od režiséra filmu Škola Ro(c)ku (School of Rock). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

-soch- 

všechny recenze uživatele

Taká klasická americká komédia, do ktorej sa Thorton dokonale hodil. V úlohe večne ožratého chlapa, bývalého majstra v bejzbale, ktorý trénuje pár výrastkov :-) V slovenskom znení: PAVEL VIŠŇOVSKÝ, MAREK SUCHITRA, JOZEF BENEDIK ml. a ďalší. Réžia slovenských dialógov: ŠTEFAN MANDŽÁR ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V sobotu dopoledne v televizi Vidím Billy Bob Thorntona. Jede si svojí obvyklou roli alkoholika a kolem něj se prohání kopa chvílemi docela vostrejch harantů. Tak jsem si řek, že se na film podívám a třeba to bude v pohodě. A fakt že jo. To, že je film o baseballu jsem vůbec nevnímal. Upřímně jsem se párkrát docela nahlas zasmál a může za to právě ta kopa harantů, co tvoří film a ochlasta Billy Bob je svými trenérskými schopnostmi sceluje. Není to žádný zázrak, ale na sobotní odpoledne bych si nedokázal představit lepší film. ()

Reklama

Dexter666 

všechny recenze uživatele

Na jedno popoludnie pred TV počas Vianočných sviatkov je to celkom fajn zabytie času. Nejakú super komédiu, ktorú budú televízie opakovať rok čo rok však môžete zabudnúť. B.B. je sčasu na čas zábavný, film sa snaží nestúpať do klišé jemu podobných počinov, aj keď si v niektorých smeroch vyslovene k nim buduje cestu. Páčil sa mi akurát malý blonďavý drzáň Timmy Deters čoby Tanner Boyle, ktorý hral fakt perfektne. S vianočným prižmúrením kurieho oka 50%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Režiséra Linklatera jsem nikdy neuznával a ani ted po tomhle filmu nebudu, ale můžu zase říct že jsem se bavil celkem dobře. Thornton předvádí to co v každém filmu a jeho humor je to stejný jako v každém jeho filmu. Ale je to prostě zábavné. Navíc Kinnear i když ne moc využitý pobaví a je sympatický. Jen škoda že humor některých dětí byl tak trošku zaostalý. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Edward Shearmur: 1. Promise - Simple Plan [3:32] ,2. Bad Reputation - Senses Fail [2:33] ,3. Everything Is Alright - Motion City Soundtrack [3:28] ,4. Wipeout - Phantom Planet [1:31] ,5. This Is War - Ben Kweller [2:22] ,6. Centerfield - John Fogerty [3:52] ,7. Shinin' On - Grand Funk Railroad [3:30] ,8. Cocaine - Eric Clapton [3:40] ,9. Muscle Of Love - Alice Cooper [3:45] ,10. Stranglehold - Ted Nugent [8:24] ,11. Close To Champaign - Los Straightjackets [3:55] ,12. Wack Wack - Young-Holt Trio [2:59] ,13. Meet Mr. Buttermaker - Edward Shearmur [2:24] ,14. Play Ball - Edward Shearmur [1:47] ,15. Dictatorship - Edward Shearmur [1:14], ()

Galerie (48)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama