Reklama

Reklama

Domino (Keira Knightley) se narodila do světa luxusu a milovala nade vše svobodu a nezávislost. Opustila kariéru modelky a stala se členkou komanda zabývajícího se chytáním uprchlíků. Začala tak kariéru lovkyně lidí. Film je natočen podle skutečné události. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (475)

JFL 

všechny recenze uživatele

Ve svém vrcholném díle Tony Scott ztvárnil bláznivou báchorku inspirovanou divokým životem reálné lovkyně lidí jako impresivní trip, který divákům navozuje zjitřené vnímání za vlasy přitaženého vyprávění. Proměnlivou rychlostí snímání, nestandardním procesem vyvolávání materiálu, epilepticky těkavou kamerou a frenetickým střihem proměňuje filmové plátno v kinetický obraz, kde se sama struktura i matérie filmu stávají viditelné a hmatatelné. Sytě barevné záběry skládané přes sebe a pohyby kamery se stávají ekvivalenty masivních nánosů barev a tahů štětce, přičemž střídavě evokují malby fauvistů, futuristů i německých expresionistů. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nezajímavý příběh, nezajímavá Keira a Tony Scott v naprostém šílenství rezignuje na cokoliv co by mělo ve výsledku vypadat jako film. Domino považuji za jeho nejslabší kousek a myslete si co chcete, ale Keiře jsem tuhle roli opravdu nezbaštil ani tehdy když se jedné spolužačky zeptá, jestli už měla plastiku nosu. 50% ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

T.Scott je zručný režisér,ale myslím si,že to tým rýchlym strihom trochu prehnal.Kam sa hrabú videoklipy?Neviem či sa vo filme nachádza záber dlhší ako 4 sekundy.Prvú polhodinu mi to išlo na nervy,potom som si na to zvykol a poslednú polhodinu zachránil dej ,keď to všetko začalo do seba zapadať.Keby režisér zvolil pomalšie tempo rozhodne by to pridalo na kvalite,takto maximálne za 3 disky.50%. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já mít rodiče, který mě dají pojmenovat bezpohlavním jménem DOMINO, tak bych pak asi udělal něco moc zlýho. Z tohoto důvodu mám obrovský pochopení , že z Dominy / krásné skloňování co ? :) / Harvey se nestala domina , ale lovkyně lidí. Dále je mi zcela jasné, že lov lidí trénovala Domina na svých rodičích, pokaždé když se koukla do svého rodného listu a jelikož jí ten lov šel velmi dobře, trénovala na nich asi často. No ono se zdá, že celej hereckej ansábl hodně trénoval na své role, protože hlavně Mickeyho jsem žral s náramnou chutí. A Keira, Keiřička ? To je tak, film jsem si dal v období mé platonické zamilovanosti do této krásné herečky na které, při pohledu na její postavu, se jistě dá hodně penízků ušetřit za jídlo, nicméně ta její tvář a ty oči, to je prostě první liga. Navíc tady má roli holky, která tancuje v černém sexy prádélku na klíně tlustýho negra, rozbije držku kdekomu a používá úžasnej make up. Zkrátka takhle si představuji moderní emancipovanou dívku 21. století. Radost z filmu mi trošku kazil střihač. Za 127 minut musí být každému jasné, že je to případ pro psychiatrii. Je to škoda, protože jinak by Domino mohl, mohlo, mohla v klidu dominovat na poli akčních filmů. MÉ PŮVODNÍ HODNOCENÍ Z 22.9. 2006 - ***. Původní komentář z 22.9. 06 stál za hovno a tak jsem ho nahradil novým, který sice taky stojí za hovno, ale je delší. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 4/10/// +drsná Keira v drsném filmu, našlápnutá hudba, akce -debilní kamera, a proboha ten střih, v závěru film působí natahovaně/// Rozhodně stojí za to vidět. Nejvíc mě těší, že jsem se v ději neztrácel a tu nepřehlednou a obsáhlou dějovou změť v pohodě stíhal. Horší je to s obrazem, který mi tady nevadil tolik jako ve filmu Muž v ohni, ale stejně je to k zblití. Nevím co si o sobě Tony Scott myslí, ale mě jeho režijní rukopis není vůbec pochuti. Naposledy si mi od něj nejvíc líbil film Poslední skaut a to už je pěkná řádka let. I tak ale ten film jde. Je pěkně našlápnutej, krvavej a drsnej. Keira je boží a nebýt to tak dlouhé, asi bych šáhnul i po 4*./// Celkem 67%/// ()

Galerie (53)

Zajímavosti (30)

  • Představitelka titulní role Keira Knightley přímo nesnášela scény, v nichž musela používat střelné zbraně: "Bylo to zvláštní, protože když jsem dřív mohla bojovat s mečem, lukem nebo boxovat, tak se mi to děsně líbilo. A tohle byl najednou pravý opak. V jedné scéně jsem měla vestoje střílet ze dvou samopalů. Samozřejmě v nich byly slepé náboje, ale stejně měly zpětný ráz. Tyhle věci jsou navržené tak, že je máte v jedné ruce držet a druhou si je podpírat. A já musela mít v každé ruce jednu... byla to strašná síla, a když jsem to zkoušela poprvé, zkřížily se mi. Byla jsem úplně vyděšená, myslela jsem, že to prostě fyzicky nezvládnu, a rozbrečela jsem se z toho. A když jsme měli jet naostro, jednoduše jsem nebyla schopná ani stát. Tony Scott ke mně přišel a povídá: 'Až řeknu akce, prostě začni křičet, a garantuju ti, že to zvládneš.' Měl pravdu. Řvala jsem, ječela jsem, co to dalo, a ustála jsem to." (NIRO)
  • Pre reality show o lovcoch ľudí zobrazenej vo filme producenti vytvorili promo plagát troch lovcov s Domino (Keira Knightley) na pravej strane. Matka Domino povie, že reality show sa zúčastnia len vtedy, ak bude Domino v strede. Plagát pre skutočný film má túto podobu. (TheRoller)

Související novinky

Tony Scott chce opravdové gangstery

Tony Scott chce opravdové gangstery

07.06.2009

Kam? K sobě domů asi ne. Ale do svého remaku drsňárny Waltera Hilla The Warriors rozhodně ano. Na filmu už prý intenzivně pracuje a v rámci příprav se osobně setkal s představiteli všech… (více)

Válečníci Tonyho Scotta

Válečníci Tonyho Scotta

16.10.2005

Režisér Tony Scott ještě ani nevypustil do světa svůj drsný thriller o lovkyni lidí Domino a už vede řeči o své dalším projektu. Bude jím předělávka klasické pouliční gangsterky The Warriors režiséra… (více)

Co chystá andílek Lucy?

Co chystá andílek Lucy?

06.07.2005

Už je to nějaký čas co jsme naposledy slyšeli o božské dominátorce Lucy Liu. I když co si budeme nalhávat, klíčové je ji vidět, že ano. :) A zdá se, že se máme na co těšit společným jmenovatelem… (více)

Reklama

Reklama