Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Učitelka mateřské školky Sarah Nolanová se těžce vzpamatovává z rozvodu. Příbuzenstvo a přátelé jí neustále dohazují nadějné partie. V podobné situaci je také Jake Anderson, kterému nové vztahy vnucuje kamarád, právník Charlie. Sestry Carol a Christine donutí Sarah, aby šla na schůzku, kterou jí domluvily pomocí internetu. Překvapená žena na místě objeví svého ovdovělého otce Billa, což však sestry neodradí. Na jejich další inzerát odpoví osmnáct mužů a ony Sarah donutí, aby se alespoň s některými sešla. Byla by z toho jen řádka trapasů, kdyby jedním z nich nebyl Jake, za něhož odpověděl Charlie, a pak ho přiměl na schůzku jít. Mladí lidé si padnou do oka, i když jsou oba nejistí a příliš opatrní. Sarah se navíc nedávno seznámila se sympatickým Bobem Connorem, otcem svého žáčka Austina, s nímž se začne rychle sbližovat. Setká se však znovu i s Jakem, se kterým stráví nečekaně příjemný večer. Situace se zkomplikuje, když navštíví Boba a najde u něj kolegyni June. V šoku a zklamaná se vrátí domů. Bob se jí vzápětí přijde omluvit, jenže právě v nejméně vhodnou chvíli se objeví Jake. Také on zklamaně odejde. Sarah se rozhodne pro Boba, z toho se ale vyklube sobec, který si chce jen užít. Když Sarah po čase zahlédne Jakea, vyběhne za ním, ale všimne si, že je s krásnou Sherry, kterou mu kdysi dohazoval Charlie. Zdá se, že ačkoli jsou jeden pro druhého stvořeni, v cestě jim stojí příliš mnoho překážek a nečekaných náhod. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Romantickú komédiu Láska na inzerát nakrútil úspešný televízny scenárista, režisér a producent Gary David Goldberg. Vo filme síce hrá dôležitú úlohu internet ako moderný prostriedok zoznamovania, inak sa však jedná o starosvetsky poňatý tradičný príbeh, určený strednej generácií. Obdobné tituly vždy ťažia najmä z charizmy ústrednej dvojice. V tomto prípade je nepochybne lepšia sexica Diane Lane, ktorá zatieňuje trochu bezfarebného Johna Cusacka. Príjemná romantická komédia ktorej plus leží najmä v ľahkom tóne, v ktorom je natočená. Neopozeraní herci vyzerajú, ako by si hranie naozaj užívali. Ďalším plusom je hlavný ŽENA, o ktorej to vlastne všetko je. Diane Lane je osviežujúca zrelá herečka, ktorej nie je problém uveriť. ()

HarveyDent 

všechny recenze uživatele

Když pomineme fakt, že nápad je až podezřele podobný LÁSCE PŘES INTERNET, tak to není zas až tak strašný. Mezi nudnými dialogy občas padne nějaký dobrý nebo laciný vtip, ale díky zoufalosti druhořadých herců Cusacka a Laneové vám tyto jinak běžné postřehy připadnou hodné aspoň uchechtnutí. Tohle asi nebyl úmysl, ale zoufalí herci pomohli tomuhle filmu, který je vlastně o zoufalých lidech :-). Režie nic. Scénář si Cusack mohl přepsat, je to vidět, kecy mu padnou ideálně do huby, Laneová je smutně "nice", ale z herců nejvíc vyniká fotřík Plummer, u něho jsem se smál nejvíc. Pokud vás zrovna opustila vaše "životní láska" a potřebujete nějaký srdceryvný ne-li trhající happy end, tak můžu tento film jen doporučit. 65% P.S.: A nezapoměňte: Nejlepším místem na setkání je arménská restaurace. ;-) ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

žádná sláva. Romantiky a tím i lásky mi film moc nenabízí. Postavy také nejsou moc prokreslené. Diane Lane vypadá celkem sešle. John Cusack to nezachrání. A samozřejmě, jak už to v amerických romantických komediích bývá (a co mám rád), chybí vygradování v závěru. Jo a vlastně vůbec nevím, proč jsem napsal romantická komedie. O komedii se snad ani nedá mluvit a vlastně ani moc o romantice. Takže si myslím, že kdyby režisér více přitlačil na pilu, bylo by z toho průměrné melodrama. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Když jdu do romantické komedie, tak vím, že to bude pohoda a neřeším předvídatelnost, protože to přece vím už jasně z nahoře vypsaného žánru. A nemohu pomoct, tohle byla moc hezká pohádka jak princ k princezně přišel bez nějaké větší újmy na zdraví. Já se usmívala a na konci jsem se tetelila jak malá holka. O to mně přece šlo a to je hlavní důvod proč hodnotím tak jak hodnotím.....a viděla jsem ho už třikrát :-) A John s Dianou byli moc roztomilý pár. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ku prospěchu celé téhle romance se staví zejména dvojice zdatných hereckých představitelů – jak stále krásná Diane Lane, tak stále ironicky dumající a okouzlující John Cusack bezkonkurenčně patří mezi ty charismatické herce své generace. Tvůrci nám tentokráte předkládají další provařenou variaci na téma seznamování, jednak se to celé točí kolem dvojice ve středním věku (takže tu nemáme otravné vedlejší postavičky v teenagerovském věku) a jednak jim jejich trable relativně uvěříme (řadu scén je přesto třeba brát s nadhledem – zejména při absolvování hrdinčiných schůzek). Celé to obsahuje několik dojemných i komických momentů, typických vztahových překážek i zbytečných odboček (podivné zacházení s postavou Dermota Mulroneye). V rozvleklém ději jen místy bohužel zanikají původní záměry, přesto to několikrát zahřeje, málokdy urazí a laciným žánrovým klišé se už dneska zřejmě nevyhneme!! 60%. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Maskotem společnosti UBU, kterou vlastní režisér Gary David Goldberg, je také newfoundlandský pes, jako ve filmu. (HappySmile)
  • Režisér Gary David Goldberg dal Johnu Cusackovi scnénář a povzbudil ho k tomu, aby změnil kterékoliv dialogy své postavy tak, aby mu lépe seděly. Nakonec byl pěkně překvapený, když mu Cusack poslal 35 stran nových dialogů. (HappySmile)
  • Fenka Matka Tereza byla hrána dvěmi šestiměsíčními newfoundlandskými štěňaty - Molly (která hrála ve většině filmu) a Maeve (která hrála scény ve vodě). Režisér Gary David Goldberg po skončení natáčení obě štěňata adoptoval. (HappySmile)

Reklama

Reklama