Reklama

Reklama

Tři

  • USA Three (více)

Obsahy(1)

Plavba na luxusní jachtě se mění v drama o základních instinktech a sexu a touze přežít. Po ztroskotání luxusní jachty se životy neomaleného a žárlivého texaského obchodníka JACKA MATSONA a jeho krásné manželky JENNIFER ocitají v rukou pohledného latinskoamerického lodního kapitána MANUELA. K tomu se ale manželé během plavby vůbec nechovali hezky. Když se Jackovo přezíravé chování nemění ani na odlehlém ostrově, Manuel jim odmítá dál lovit potravu a oba opouští. Život na maličkém ostrově se mění v primitivní a záludný boj o všechno Tedy i o Jennifer, která cítí, že Manuelovy zkušenosti jí dávají větší šanci na záchranu. Ale jejich únik na opravené lodi se nadaří, musí se z otevřeného moře vrátit zpět na ostrov, kde už je očekává Jack. Ten uvězní Jennifer a pokusí se zabít Manuela. Krvavá ostrovní válka právě vypukla (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

prasacimor 

všechny recenze uživatele

Stewart Raffill rozohráva komornú psychologickú drámu, plnú paranoje, intríg, lásky a nenávisti. Obaja mužskí trosečníci hrajú obstojne, hlavne Billy Zane ako žiarlivý, plešatý manžel má zopár výborných momentov, no všetko to odsúva do ústrania dychberúca herecká exhibícia Kelly Br( . Y . )k, ktorá bola vlastne jediný dôvod, prečo som si to pozrel. Posledných 15 minút som sa už len smial. Skvelé odreagovanie. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Bohužel celkový poměrně slušný dojem z filmu kazí závěrečných několik minut. Poměrně solidně načrtnutý děj, který si po celou dobu držel příjemnou umírněnost a sem tam byla dokonce i špetka realističnosti (dost úderné dialogy + slušné herecké výkony) tak v posledních pěti minutách přichází naprosto vniveč. Za naprostý nesmysl považuji voodoo motivy, stejně jako finální "proměnu" Billyho Zanea. Kelly Brook je atraktivní, avšak z herecké trojice jasně nejslabší. Nečekal jsem nic moc a nic moc jsem nedostal. ()

Reklama

chaometic 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si, že jsem viděl toto dvd ve slevě přečetl recenzi a nepochyboval jsem, že tenhle film je přesně to co hledám. Film mě nezklamal ani trochu. Ztroskotají na pustém ostrově uprostřed oceánu. Jsou tři a jdou si po krku. Nádherný žlutý písek a křišťálový oceán. V tomhle filmu bych šel více do detailu, to se týká všech scén. S chutí bych si v tomhle filmu zahrál nebo natočil další pokračování,,,,,,,,,, ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Co si budeme namlouvat, pánové, tohle je zajímavé jen od prvního k sedmému páru žeber alfa samice Kelly Brook. Dámy zas viděly hanbatý zadek klučíka Juana, takže je to fifty-fifty a můžeme jít všichni v klidu do hajan. V příštím dílu Večerníčku uvidíme, jak se Křemílek s Vochomůrkou mečovali o Makovou panenku tak dlouho, až přiletěl motýl Emanuel a umlátil je cylindrem. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zdejší obsah je téměř vše vypovídající, a tak jen pár slov. Čekal jsem ostrovní survival na život a na smrt, v žánrech je dokonce příslib hororu. Tedy ne že by chvílemi a ke konci o život nešlo, ale celé to vypadá jako kříženec Modré laguny (o níž se tu i vtipkuje) a Robinsona. Přitom téma manželského páru a singl mladíka nabízelo mrazivou podívanou. Alespoň že došlo na podmořské záběry, kterých mohlo být rozhodně více. Osobně jsem čekal, že Jacka trochu pocuchá žralok a že tak dostane film větší grády. Tak nic. Co ovšem ta voodoo děvečka? Naprostá zbytečnost. A protože jsou všechny postavy nesympatické, Jack samozřejmě vede, anžto Zaneovi padouši vždycky šli, konec je vcelku přijatelný. Za mé několikeré nutkání film vypnout dávám dvě umolousané hvězdičky...rybám a žralokům a Kelly Brooksové. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Billy Zane a Kelly Brook se do sebe v průběhu natáčení zamilovali. Později jejich vztah vyústil až v zásnuby. (Terva)
  • Film získal cenu Golden Trailer v kategorii Best Trashiest. (Terva)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na bahamskom ostrove Eleuthera a tiež v luxemburskom mestečku Dudelange. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno