Reklama

Reklama

Novinář Justin Timberlake rozjíždí pátrání na základě jediného slova proneseného v soudní síni. To slovo je: „Děkuji“. Edison je metropolí, v níž bují korupce a boduje organizovaný zločin. Policisté umírají i naivně bojují za svoje vlastní čisté svědomí. Spletité vztahy korupce a neetického chování sahají od politiky, přes soudy až po média. Jedinou možností jak kriminalitu potlačit se zdá být speciální organizovaná policejní složka. Navenek vypadá vše v pořádku, ale když mladý novinář (Justin Timberlake) nahlédne blíže, odhalí zkorumpovaný systém. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

emo 

všechny recenze uživatele

Jedna z najslabších televíynych veľkoprodukcií aké som za posledné roky videl. Tak amatérsky zpackaný scenár som teda nečakal. Naivitu hraničiacu s debilitou človek čaká o televízneho programu a´la Rodinná Pouta, ale určite nie od filmu kde hrajú Kevin Spacey, Morgan Freeman, Justin Timberlake a LL Cool J. Inak ten Timberlake nebol až taký hrozný ako som čakal... ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný příběh, který rozhodně nebyl na odstřel ... než přišlo grandiózní finále a všechno šlo docela hloupě do kytek. Vlastně mě napadá jenom jedno malé ponaučení: Pokud chcete zastavit zlo, zapomeňte na zdlouhavé, obtížné a neefektivní hledání důkazů a trapné sepisování novinových článků. Pořiďte si samopal, plamenomet nebo něco podobného - a budete zaručeně slavit úspěch. Pravda - ještě by to chtělo mít dobrou mušku a být někdo jako Arnold Schwarzenegger v dobách své největší slávy ... Tak si sežeňte někoho, kdo tyhle podmínky bude splňovat - to už jsou přece jenom drobné detaily ... :-))) ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Politicko-kriminální akční thriller. 1) 24letého Justina Timberlaka ve filmové roli jsem ještě neviděl. Možná měl jít spíše do muzikálu, zpívat a tancovat, což umí výborně. Jako dramatický herec byl mdlý a nevýrazný, ne špatný, abyste mi rozuměli, ale prostě nijaký. Takovou plochou roli ovšem těžko zahrát barvitě._____ 2) Film trpí žánrovou neujasněností. Na společensko - kritický thriller je příliš naivní. Hrdina, který zlikviduje celou jednotku svých kolegů, a to, prosím, v přímém střetu s palnými zbraněmi...to je úplně jiný žánr. Na komedii je to ovšem příliš nevynalézavé. Vlastně všechno, co ve filmu vidíte, jste už viděli někdy a někde jinde...většinou lépe zpracováno._____ 3) Celé je to taková teenegerská kovbojka. Chlapi bojují a o ženách se jenom občas mluví. Ve filmu se jich, pravda, několik mihne, ale spíš to působí, jako by režisér nechal připsat pár štěků svým krásným přítelkyním._____ 4) Při sledování jsem se nenudil, i když se tomu teď při psaní tak trochu divím. Je to film o ničem, na který si druhý den už nevzpomenete. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"Nejdůležitější jsou otázky,které se rozhodnete nepoložit"..já bych však tu svou, "Jak je možné s tak hvězdným obsazením natočit tak podprůměrný snímek" , rád režisérovi položil. Šílený scénář (viděno s dabingem). Tuctový příběh. Nevýrazná hudební linka a průhledně předvídatelný závěr. Obrovský herecký potenciál a výsledek? Nůďo jako blázen! A ty Justine, raději tancuj... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Timberlake je novinár vieryhodný asi ako Matovič vysokoškolák. Hviezdne obsadenie aspoň podľa mien, ale okrem Freemana sa nedá na nič poriadne pozrieť. A na Spaceyho už radšej nikto nie je zvedavý. Žurnalisti alias siedma veľmoc. Až ma trasie z toho, žurnalisti niekedy vyšetrovali a prinášali pravdu na svetlo. Dnes sú to len zapredanci istých záujmov. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama