Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diane Lane září v roli, za kterou byla nominována na Cenu Akademie, v erotickém thrilleru o vášni, jež je tak neovladatelná, že zničí vše, co se jí postaví do cesty. Edward a Connie Sumnerovi (Richard Gere a Diane Lane) mají na první pohled dokonalé manželství. Když ale náhodné setkání Connie s pohledným cizincem vyústí v sexem nabitý milostný vztah, touha se stává posedlostí a její důsledky jsou smrtelné. Film Nevěrná v režii Adriana Lynea (Osudová přitažlivost) nabízí strhující napětí, kterému vaše smysly neodolají. (Magic Box)

(více)

Diskuze

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

Tak Amík si klidně může beztrestně zabít milence své ženy jen proto, že se mu při setkání udělalo špatně. Kam se poděl morální apel? Vrah by měl být přece potrestán.!!! Takhle se Gere jem leká policejní houkačky. A milencem byl Francouz asi za to, že Frantíci tehdy nechtěli s polu s Amíky táhnout do války proti Saddámovi :-) Vřele doporučuju spíš neskonale lepší původní verzi Claude Chabrola

http://www.csfd.cz/film/83943-neverna-zena/

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Jeden z tzv. nenápadných filmov Richarda Gerea :-)) ale ujde to, taký priemer 3 *

PavelDanko

PavelDanko (hodnocení, recenze)

To: JohnFarst: Jenže tenhle film má dobře propracované charakteristiky postav a reálné reakce na dané podněty. Podobných filmů jsem shlédl již mnoho, tenhle mě opravdu dostal.

Reklama

Reklama