Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (172)

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Mám tradičně přesně opačný názor,než většina Art-uživatelů na ČSFD.Dvojka je oproti jedničce o parník lepší.Ubylo přiteplených záběrů na herce v odpudivých plavkách,i díky účasti akvabel,přibylo úsměvných scén(opět navzdory většiny uživatelů) a hlavně děj se tentokrát točí okolo postavy Bolka Polívky,což celý film jednoznačně posouvá dopředu.Bolek je prostě king.Naštěstí ho pan Svoboda taky nesvléknul do plavek.Sorry Bolku..Četl jsem tu i názory na vizáž ZuzanyNorisové.A co..Genetika+mateřství udělá své.To neznamená,že když přibere nějaké kilo,tak bude sedět doma na prdeli,za zataženými závěsy.David Novotný taky vypadá jako vorvaň kříženej se Shrekem a jakej je to borec. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Zhola zbytečné pokračování solidní původní komedie. Horší v každém ohledu (protože méně humoru, více extrémně otravného Latináka, který podle mě není ani herec), děj dost vycucaný z prstu. Hlavní hrdinové hlavně už vůbec neřeší problémy spojené se službami hodinového manžela, což je podle mě zásadní chyba. Tak tedy po hvězdičce za pány Matáska ("jó, já bejval pán prstenů") a Polívku... ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Byl jsem zvědav, jestli odsouzenou dvojku vydržím. Kupodivu ano. Opět nenáročná zábava určená pouze do televize. Neopakuje se téma hodinových manželů, s touto prací už chlapi skončili. Název Manžel na hodinu má svůj význam v minulosti postavy Bolka Polívky. A problémy, které tady Bolek řešil, nebyly až tak špatné. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

No tohle se hodně minulo s jedničkou. Tentokrát je to koukání na slepenec nudných scén, pramálo vydařených vtipů a především odpudivých herců. Nic proti tomu nemám, ale je celkem smutné vidět těžkotonážní Zuzku Norisovou. Tentokrát to s hodinovými manžely nemá nic společného a vyloženě se film pokouší vytěžit cash z předchozího dílu. Nad většinou scén jsem kroutil hlavou, než se usmíval a docela jsem si přál, kdy to skončí. Slabota......3/10 ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Keď sa na to pozriem z globálu, tak v podstate som videl veľmi voľné pokračovanie Hodinového manžela síce so všetkými pôvodnými postavami, ale s viac rozvinutým dejom a trošku viac sa tu venovalo priestoru takým tým "ľudským" situáciám. Niektoré hlášky fajn, no v celku je to len jedna z ďalších priemerných komédií, v rámci žánru tá lepšia, a určite jemný posun k lepšiemu voči jednotke. 60 % ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Téměř celý film se natáčel ve městě Nymburk ve středních Čechách. (AnčaRambo)
  • Na konci prvního dílu Hodinový manžel (2014) čtveřice kamarádů zdědila 28 milionů korun a součastně Milan (Bolek Polívka) sbalil lékařku Elišku (Eva Holubová). Na začátku tohoto filmu, těsně před tím, než Milan požádá Elišku o ruku, říká její dcera u večeře: „A co vy dva? Jste spolu 2 roky a nic...“ Což nedává smysl, protože ještě nemají vyřešené to dědictví, takže spolu nemohou být 2 roky, ale max. 2 měsíce. (aartep12)

Reklama

Reklama