Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (172)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO BUDEME DĚLAT? TO TU SVATBU ZRUŠÍME?...“ /// Takže nám chlapáci přestali vopravovat a začali řešit ženský (ovšem místo bodovýho hodnocení jsou na pořadu vztahy!). Hlavní je pak vztah slovenský zlatokopky k Milanovi. Mělo by to bejt asi vtipný, ale kromě chlapskejch akvabel se mi huba nekřiví. Komedie bez humoru – prostě česká rychlokvašáková filmařina, který stačí k celovečeráku dva banální nápady. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem chlapská akvabela. 2.) Chci bejt ženská zlatokopka. 3.) Zoufale se nudím. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

fila_B 

všechny recenze uživatele

Fuj to nemá s Hodinovým manželem nic společného. Lituji herců kteří v tom hrají to muselo být utrpení, ale je mi divné že svoboda dal Hodinového manžela a tohle úplně vůbec. Jak je to možné ? Ono je divné i to že se to jmenuje Manžel na hodinu a ne Hodinový manžel. A je divné, divné , že relativně úspěšného Hodinového manžela dělal Hollywood a tohle nějaká Bohemia, to neni přeci normální že by v tom nepokračovali, za tím asi něco bude proto se to i jmenuje jinak. Skoro mi to přijde jako by si to nechala vyrobit Prima která tam má všude logo, každopádně Manžel na hodinu je velmi volné pokračování "Manžela" a navazuje prostřednictvím postav. Bohužel tomu schází úplně všechno ta atmosféra, vtip, hudba je vzatá z "Manžela". ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Zhola zbytečné pokračování solidní původní komedie. Horší v každém ohledu (protože méně humoru, více extrémně otravného Latináka, který podle mě není ani herec), děj dost vycucaný z prstu. Hlavní hrdinové hlavně už vůbec neřeší problémy spojené se službami hodinového manžela, což je podle mě zásadní chyba. Tak tedy po hvězdičce za pány Matáska ("jó, já bejval pán prstenů") a Polívku... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zbytečná práce. Natočená za peníze Primy, zřejmě pro diváky Primy. Zatímco první díl byl ještě fajn, i když místy zbytečně vulgární, tak druhý díl není vulgární, ale pro změnu je šíleně obyčejný. Herci jsou pořád stejní, což určitě není na závadu, ale vtip se nějak vytratil. Nejvíce mě bavila linka Bolka Polívky. Nebylo to vtipný, ale bylo to jediné takové přirozeně lidské. Jenže to bude spíš člověkem a přístupem k hraní, než scénářem. Škoda, jedna z mnoha českých komedií, která ničím nevyniká. Snad jen těmi pěknými záběry Nymburka. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Předchozí film diváky bavil, takže Svoboda neváhal a rozšířil svůj imaginární svět. Tentokrát můžeme sledovat smíšené družstvo akvabel, jehož mužská část je tvořena amatéry, ale i tak se klidně může z okresní soutěže kvalifikovat na mistrovství světa. Svoboda tedy zase ukazuje, že se nepohybuje v mezích reality. Znovu však nabízí pozitivně naladěný snímek. Bohužel je trochu upozaděn Novotný, prim hraje Polívka a jeho podivný vztahový guláš. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Na konci prvního dílu Hodinový manžel (2014) čtveřice kamarádů zdědila 28 milionů korun a součastně Milan (Bolek Polívka) sbalil lékařku Elišku (Eva Holubová). Na začátku tohoto filmu, těsně před tím, než Milan požádá Elišku o ruku, říká její dcera u večeře: „A co vy dva? Jste spolu 2 roky a nic...“ Což nedává smysl, protože ještě nemají vyřešené to dědictví, takže spolu nemohou být 2 roky, ale max. 2 měsíce. (aartep12)
  • Téměř celý film se natáčel ve městě Nymburk ve středních Čechách. (AnčaRambo)

Reklama

Reklama