Reklama

Reklama

Labyrint: Vražedná léčba

  • USA Maze Runner: The Death Cure (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V epickém finále trilogie Labyrint vede Thomas (Dylan O’Brien) svou skupinu unikajících Placerů na jejich poslední a nejnebezpečnější misi. Musejí se poprat o naději ve světě, který se hroutí pod tíhou zákeřné nemoci, musejí bojovat o přežití mezi nakaženými a nepříčetnými „raply“ na straně jedné a nevyzpytatelnou organizací Z.L.S.N. na straně druhé. Mohou vůbec ještě někomu a něčemu věřit? Aby Thomas zachránil sebe i své přátele, musí proniknout do legendárního Posledního města, labyrintu řízeného Z.L.S.N. Toto místo se může stát nejhroznějším bludištěm ze všech. Ten, kdo tuto misi přežije, získá odpovědi na všechny otázky, které si Placeři položili od chvíle, kdy poprvé dorazili do labyrintu. (CinemArt)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (367)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Tak tady autoři důstojně sérii určitě nezakončili.. roztahané, nudné "akčně-romantické" cosi, co mělo vše vysvětlit.. Mně by stačila úplně maximálně jednička i ta dvojka, ale to už nad rámec... Tohle je jen zase další zbytečné peníze rvoucí protahování... Na tento přístup amerických filmařů už jsem imunní. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„DNES V NOCI TUHLE VÁLKU UKONČÍME…“ /// I když si v úvodu asi stokrát řeknu „no tak určitě“ (a během filmu asi tisíckrát…), musí se nechat, že akční to vono fakt je. A tak tady máme snad nejakčnější „mládežnickej“ film, plnej sterilních a neuvěřitelnejch scén, kterej nepřekvapí a vlastně ani extra nebaví. Navíc mě nedojímá ani ten příběh… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju pokusy na dětech. 2.) Roky jsem čekal, jestli to Thomas dokáže… 3.) Thx za titule „lokeš“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Když se člověk přenese přes fakt, že se divák prostě nic kloudného nedozví a tvůrci se nijak nesnaží vysvětlovat důvody Labyrintu (tedy, oni to vysvětlili už dávno, ale příšerně ledabyle), tak je to vlastně dost dobrej akčňák. Ono vlastně stačí, že se tam válčí proti W.C.K.D. všemi možnými prostředky. Je to akční, je to skvěle ozvučené, má to parádní CGI a jede to po celou dobu v dost dravém tempu. Fajn oddychovka, která ovšem scenáristicky drží pohromadě jen tak tak. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Po více než dvou letech přichází zřejmě poslední pokračování Labyrintu. Natáčení se trochu zdrželo z důvodu zranění hlavního hrdiny. Není to špatné, ale ani žádný zázrak. Film je přezvratovaný a moc dlouhý. Ani rozhdnutí některých postav moc nedávají smysl. Alespoň má dobrou akci. Většina filmu se odehrává v opevněném městě, kde je centrum Z.L.O.S.I.N.A. Tam se také odehrává závěrečná bitva. Pořád se hledá onen zázračný lék a postavy mění strany. I tak se jim z předlohy podařilo vytěžit maximum. V rámci žánru film docela funguje. "Potřebuju je živé!" Recenze ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tentokrát jen průměr, svěží lehce hororová atmosféra zmizela a máme tu čistý akční nářez. Od začátku se něco děje, ale to není vše. Z těch teen novodobých filmů jde stejně o lepší ságu. Hunger Games šlo ke dnu, po druhém kvalitním dílu. Twilight bylo spíše pro ženské, Divergence zase solidní dno. Labyrint měl první dva díly skvělé, ale poslední díl je bohužel o stupeň horší. 6/10 = 60% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 11. ledna 2018 v Soulu. (Varan)

Související novinky

Od Labyrintu k Myší hlídce

Od Labyrintu k Myší hlídce

07.04.2018

Young adult série Labyrint je za námi a nikdo nepochybuje o tom, že se o Wese Balla strhne v Hollywoodu rvačka.  Režisér všech tří dílů totiž dokázal, že umí do kina nahnat spoustu omladiny, což je v… (více)

Spider-Man a čtení myšlenek

Spider-Man a čtení myšlenek

01.12.2016

Hunger Games skončily, Divergence se přesouvá do televize a Labyrint má před sebou poslední díl. Hollywood tak hledá další velkou "náctiletou" ságu a je slušná šance, že jí nastartuje Hlas nože.… (více)

Reklama

Reklama