Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

Billie777 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda, když se tenhle pořad srovnává s českou nebo slovenskou Partičkou. Mám ráda všechny tři, nedělám v tom žádný rozdíl, navíc přece jenom každý pořad je trochu jiný. Rozhodně si nemyslím, že česká nebo slovenská verze je horší. Něco se mi líbí víc, něco míň, některé scénky tu jsou vyloženě nezapomenutelné. ()

StrikE94 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi pořad Partička, tak tohle budete milovat tak milionkrát víc. Protože narozdíl od české verze, jsou tady hry rychlé, mnohem vtipnější a i představitelé jsou sympatičtější + je jich víc. Je až neuvěřitelné, co zde herci předvádí a jen těžko lze uvěřit tomu, že jde o improvizaci. Naprosto bez konkurenční a nevidím jinou možnost než dát za 5. Vřele doporučuji všem! ()

Reklama

ing.man 

všechny recenze uživatele

Tahle šou mě už baví roky a roky, rozhodně doporučuji i jako výbornou učebnici pokročilé hovorové angličtiny. Já se nikdy nemůžu rozhodnout, kdo z nich je nejlepší. Rozhodně obdivuji multi-talentovaného Wayna, Colin je k neuvěření, Ryan je neuvěřitelný. C+R je snad nejlepší stand comedy duo ever, Drew mi moc dneska chybí, Aisha tomu taky občas pěkně přitne. Nejlepší je, že si nenechá od nikoho nic líbit a vzápětí ze sebe udělá absolutní couru :D. A noví a mladí co přicházejí účinkovat, (Jeff, Brad, Chip) jsou docela garantem, že dokud budou producenti chtít, tahle estráda pojede dál a dál. A úplně nejvíc co chci vyzdvihnout je, že je to jediná šou na světě, kde občas zírám na obrazovku s dolní čelistí na zemi a vzápětí vybuchuju smíchy. P.S. Miluju Garyho. Úplně stačí aby mu kamera najela na detail a už se svíjím. :D ()

Yellyman 

všechny recenze uživatele

Tohle by se mělo povinně pouštět všem zastáncům Partičky! Kdo z těch našich českých ftipkařů dokáže vymyslet něco tak brilantního jako tito britsko-američtí borci? Odpověď je více než jasná... ani jeden. Zdaleka! Jo, skvělý důkaz toho, že inteligentní humor neskonale převyšuje vulgarity a perverznosti. Howgh! ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Perfektní, největší legrace co znám...vyjma seriálu Přátelé, dala bych obojí na stejný stupínek mojí srando-stupnice:)... inteligentní humor či jen srandovní obličeje. Improvizace je těžká disciplína, ale tito pánové to zvládají na výbornou s hvězdičkou. Kolikrát mi od smíchu tečou až slzy, doporučuji :) ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama