Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

Yellyman 

všechny recenze uživatele

Tohle by se mělo povinně pouštět všem zastáncům Partičky! Kdo z těch našich českých ftipkařů dokáže vymyslet něco tak brilantního jako tito britsko-američtí borci? Odpověď je více než jasná... ani jeden. Zdaleka! Jo, skvělý důkaz toho, že inteligentní humor neskonale převyšuje vulgarity a perverznosti. Howgh! ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální televizní pořad, který hodně staví na schopnosti hlavních aktérů iprovizovat. Pro obyčejného diváka tu pak vznikají naprosto nepředstavitelné a neuvěřitelně vtipné kreace, které by leckdy ani nejlepší scénárista nenapsal. Naprosto nechápu, proč byl tento pořad ukončen. Ale na všem špatném je něco dobré - možná by Whose Line Is It Anyway? časem zevšedněl a ztratil by své kouzlo. Takhle se alespoň může těšit označení "legednární." ()

Reklama

Mr.curry 

všechny recenze uživatele

Podobně geniální humor aby jeden pohledal. A to snad i v případě, že by se nejednalo o improvizaci - ta celou lajnu zábavy prodlužuje o další kilometr. Musím jenom dodat, že na videacesky.cz se nachází výrazně prostříhané verze jednotlivých představení, a respektive the best of. Měl jsem možnost vidět celé díly, a tam už to místy vázlo. ()

Beda 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelná klasika. Výjimečně silná sestava stojící na ose Drew Carey - Ryan Stiles - Colin Mochrie - Wayne Brady dala vzniknout spoustě nezapomenutelných scének. Právě tito pánové jsou asi hlavní příčinou nedostižnosti tohoto pořadu veškerými konkurenčními pokusy (např. Partičkou). Jejich improvizační schopnosti jsou opravdu mimořádné a je radost je pozorovat při práci. Kromě oficiálních dílů stojí za to vidět také sestřihy nepublikova(tel)ných scének z youtube, které se nikdy nedostaly do vysílání. V nich je excelentní především Ryan, který se v některých nepublikovatelných fórech doslova vyžívá. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Podobný formát zábavy moc nemusím a ani jej nevyhledávám. K tomuto dílku jsem se dostal jen díky vysokému hodnocení zde. Všem díky za tip :-) Jednotliví účinkující jsou doslova neskuteční. Dokáží zaimprovizovat cokoli a velmi dobře. Partička vedle toho vypadá (a taky dle mě je) jako velmi ubohá banda amatérů. Přesto, že se to nikdy nestane mým nejoblíbenějším formátem, jsou to velmi slušné čtyři hvězdy. ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno