Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se koukl na prvních 5 dílů, abych věděl o co jsem celý ty roky přicházel a musím se přiznat, že jsem úplně nadšený nebyl a nemám potřebu na pořad koukat dále. Samozřejmě, že se čas od času objeví momentka, která vám pozvedne koutky úst, ale žádné salvy smíchu jsem bohužel nezaznamenal. Herecká čtveřice je určitě zajímavá a mnohem talentovanější než ta česká. Dříve jsem ovšem viděl českou Partičku, takže tahle americko - britská varianta mě neměla moc čím překvapit. Navíc mi docela vadí stáří pořadu, takže hodně fórků už nespadá do kategorie nejaktuálnějších. To je asi tak všechno, co jsem měl na srdíčku. Hvězdička. ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

90% Když se člověk podívá na tuhle "Partičku" pak nemůže říct nic jiného, že žádná jiná "Partička" na tuhle nemá. A to co předvádí Wayne Brady zvláště při scénách kde se zpívá (nebo rapuje, tančí apod.), to bych se mohl dívat pořád. Zde je na místě, že každý druhý komentář obsahuje výraz "nejvtipnější". ()

Reklama

Zirael 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější pořad tohoto typu. K Whose Line Is It Anyway jsem se dostala přes videačesky a vždycky se těším, až lidi odtud přeloží novou scénku. Ne že bych neuměla anglicky, ale pokud bych se dostala k nějaké obsáhlejší databázi epizod, tak by mě od obrazovky asi nikdo neodtrhl. Samozřejmě jsou slabší a silnější díly, ale tak je to se vším. Tento pořad mě zkrátka hrozně baví, moje nejoblíbenější hry jsou scénky z klobouku a rychlá změna. Naopak moc nemusím zvukové efekty. Nejstylovějším kouskem je vypravěčský počin Colina a Ryana ve stylu film noir s tématem pizzerie a z těch čtyř mám nejraději Ryana :-D ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální televizní pořad, který hodně staví na schopnosti hlavních aktérů iprovizovat. Pro obyčejného diváka tu pak vznikají naprosto nepředstavitelné a neuvěřitelně vtipné kreace, které by leckdy ani nejlepší scénárista nenapsal. Naprosto nechápu, proč byl tento pořad ukončen. Ale na všem špatném je něco dobré - možná by Whose Line Is It Anyway? časem zevšedněl a ztratil by své kouzlo. Takhle se alespoň může těšit označení "legednární." ()

KICKBALL 

všechny recenze uživatele

Já patřím k těm lidem, co u něčeho zábavného jen sedí a čumí, ikdyž je to hodně vtipné( vyjímka je jen tehdy když se dívám s partou kamarádů). U tohoto pořadu jsem snad poprvé sám smíchy padal na zem a to je co říct. To mě jen utvrzuje v tom, že HLIIA je nejzábavnější pořad, který spatřily mé oči a uslišely uši. K tomuto musím říct jen WOW. Ti co neměli to štěsti se na tento pořad podívat přicházejí o obrovkou lavinu zábavy. Rovnou můžete hodit ČESKOU a SLOVENSKOU Partičku do koše. Angličtina je opravdu jendoduchá a pokud nejste zrovna obdaření touto řečí mrkněte na VideaCesky.cz . Ryan, Colin, Wayne nejlepší. ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama