Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh zprvu zcela nenápadného mladého muže Oskara (Kryštof Hádek), který se v podstatě ničím nevymyká svému okolí – má rád počítače a kamarádku své sestry, dívku Lucii. Tu ovšem jenom zbožně pozoruje dalekohledem z okna na půdě. Jinak podstupuje všechno jako každý jiný běžný student, utkává se se svým profesorem (ve filmu se jmenuje Smrtka a neodolatelně ho hraje Petr Čtvrtníček), má problémy s vlastní sestrou a s rodiči. Oskar má kamaráda Filipa, který se přece jenom o něco víc vyzná. Po jednom z večírků se hrdina rozhodne radikálně změnit svůj životní styl. Koupí si nové oblečení, chodí do fit centra, svých znalostí v oblasti počítačů využívá k různým podnikatelským aktivitám. Díky nim se seznamuje s mnoha atraktivními ženami, které okouzluje víc, než jako počítačový "expert", svým mládím a nezkušeností... (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (246)

codeas 

všechny recenze uživatele

* (hvězdïčku) dávám jako varování českým filmařům.. Plno český filmů, z let minulých, nebylo nejlepších, často na csfd hodnocených jako špatný, ale oproti tomuto je každý výborny.... Děj (pokud se to tak dá nazvat) je téměř nulový a je o ničem. Herecké výkonny nulové, všichni hráli tak jako by kameru viděli poprvé - to se týká hlavně hlavních protagonistů. Pouze ustřední písnička filmu je jediné co si v hlavě uchováte.. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že je film natočený docela dost amatérsky.Každopádně to ale nemění nic na tom, že jsem se opravdu skvěle bavila. Některým hláškám a scénám se dokážu smát ještě několik minut potom ... Kryštof si zde vystřihl další perfektní roli, která se k němu naprosto dokonale hodí. Je sice pravda, že u některých jeho "kolegů" bylo opravdu poznat, že nejsou herci, ale ani to mě vůbec nevadilo. Námět filmu se mě celkově líbil a zpracovaný byl taky dobře. Scénář taky trošku pokulhával, ale jak už jsem psala, já jsem se u sledování bavila, a proto úplně s klidem nějaké ty nedostatky přehlédnu ... Sice bych asi normálně hodnotila čtyřma hvězdičkama, ale protože si myslím, že Experti mají rozhodně navíc než na ubohých 26%, hodnotím všema pěti ... ()

Reklama

waits odpad!

všechny recenze uživatele

Vím přesně, že kdybych, nedej bože, šel na tenhle film do kina, vrtěl bych se už po čtvrthodině a někde po polovině bych to zabalil a odešel. Takhle jsem vydržel, pěkně vleže a navíc dopován domácím koláčem, ale nebylo to lehké. Předně, celý film je pekelně nudný, podivně sestříhaný, s nezajímavými dialogy, zbytečnými scénami , bez vtipu, dynamiky, a co nejhúř, bez atmosféry lehké teenagerské komedie. Už dávno nejsem teenager, ale i tak se spokojeně dodívám příkladně na Nekecej a pádluj nebo Inbetweeners Movie i se všemi těmi nechutnostmi a trapnými vtipy. Dokonce i Vorlův Gympl se vším tím afektovaně přehanným přístupem je ke koukání. Experti, stejně jako třeba Panic je nanic, jsou utrápenými pokusy. Jen Čtvrtníček a pár TV záběrů z Choking hazardu, na které se dívala dvojice ve filum mě na chvilku vytrhly z letargie..A to je málo.. ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Obyčejná teenagerská komedie, která staví na hlavní postavě v podání Kryštofa Hádka. Ten, upřímně řečeno nepodává vůbec špatný výkon a je jakýmsi plusem snímku. Nicméně, dějovitě je to velice chaotické a nevyrovnané. Divák se málokdy zasměje a spíše se celou stopáží těší na konec, který je ale opravdu "nijaký". Tudíž, žádný filmový zážitek se opravdu nekoná. Spíše si myslím, že režisér Karel Coma sázel při natáčení filmu na známé tváře (především ženského ražení). Osobnosti jako Gabriela Partyšová, Daniela Šinkorová, Lucie Váchová, Kateřina Průšová, Michaela Maurerová, Eva Ujfaluši atd. se ukazují v pravém slova smyslu, a to byl s největší pravděpodobností i záměr režiséra. Celkově hodnotím jednou *. ()

Sosak odpad!

všechny recenze uživatele

Čiré zlo, tvářící se jako komedie. Splácanina nejhrubšího kalibru bez nápadu, námětu, vtipů a jakýchkoli hereckých závánů. Nebudete se nudit - spíš tomu nebudete chtít věřit. Mnohem horší, než třeba taková zkáza jako Panic je na nic. Představa, že bych na tenhle rádoby film utratil třeba jenom halíř za lístek do kina mě budí hrůzou ještě dneska a stydím se, že jsem se na to kdy vůbec koukal. Experty snad natáčeli bez předem daného scénáře a postupně tam přidávali scény tak nějak, aby to vylezlo na hodinu a půl...český film se musí obracet v hrobě, řvát a bušit na víko od rakve. Tohle ho totiž dofinitivně odepsalo. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (24)

  • Film mal štyri verzie scenára. Jeho distribučný podtitulok "Sek' jsem sexem!" odkazuje na hrdinov, čo unikajú pred sexom.
    (Raccoon.city)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno