Reklama

Reklama

Osm statečných

  • Česko 8 statečných (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrodružný film odehrávající se na polární základně na Antarktidě. Kvůli zhoršení počasí je zrušena expedice a nařízena evakuace veškerého personálu. Do transportu se nevejdou tažní psi a má pro ně být vypraveno další letadlo. Počasí se však zhorší a Jerry se dozvídá, že pro psy už není možné letět, je to příliš nebezpečné. Marně se snaží o jejich záchranu. Psi se zatím skoro všichni po pár dnech dostanou ze svých obojků a shánějí si potravu. Zůstává jen starý Jack, který umírá. Smečka se dává po několika dnech dohromady, ale jeden pes je po boji o potravu vážně zraněný. Ve smečce navíc chybí mladý Max, který se zatoulal. Psi jsou již 152 dní v ledové divočině sami. Jerry se snaží dostat zpět na základnu. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

To je nádhera.... Ti psi .... Sněhové pláně .... Snad to dobře dopadne .....

jensenka

jensenka (hodnocení, recenze)

nie som nejaká zaťažená na hafanov, ale títo boli úžasní a dohnali ma až k slzám ;)

stanod

stanod (hodnocení, recenze)

Hm, neviem, zo zemepisu som maval trojky ale nejak sa mi nezda, ze v auguste na Antarktide vrha vrtulnik tien takmer priamo pod seba...

Tishka

Tishka (hodnocení, recenze)

Neskutočne nádherný doják, milujem psíkov a bolo to poriadne hrane na city....iked tie sceny s ludmi ma neako moc nebavili..ale psickovia ma potešili .

Luckafilm

Luckafilm (hodnocení, recenze)

Chvilkama nuda, ale scény s hafany mě celkem dojaly, jinak příšerně vyumělkované mezilidské vztahy....no zkrátka dám tři hvězdičky za psí hrdiny

st.verka

st.verka (hodnocení, recenze)

Příjemný film s trochou strachu a šťastným koncem. Potěší oko i dušičku. Milí pejsci a krásná zimní krajina. Určitě stojí za vidění.

martas11

martas11 (hodnocení, recenze)

Tento film doporučuji hlavně milovníkům psího plemene husky, ale nejen jim.

K.a.m.i.l.

K.a.m.i.l. (hodnocení, recenze)

Milé dámy, až budete při sledování tohoto celkem povedeného rodinného filmu žehlit nebo štupovat ponožky, pozor na jednu mimořádnou lekací scénu, kdy z útrob mrtvé kosatky vyskočí tuleň či nějaká tuleni hodně podobná potvora.

hrefna

hrefna (hodnocení, recenze)

Náhodou jsem na tenhle film narazila jednoho večera a dostal mě. Výborný Paul Walker, o psech nemluvě. :-))) A myslím, že se i dávka patosu byla minimální. Jeden z filmů, který můžu vidět víckrát a nenudí mě.

Reklama

Reklama