Reklama

Reklama

Epizody(5)

Obsahy(1)

Príbeh mladého začínajúceho lekára Petra Oberuča. Peter, ktorý nastúpil do nemocnice v malom meste, dá z domova dôchodcov previesť ochromenú pani Karlu do nemocnice. Tá v zúfalstve žiada, aby jej dal injekciu, ktorá by ukončila jej utrpenie. Stále myslí na syna Ruda, ktorého fotografiu nosí stále so sebou. Peter sa rozhodne nájsť Ruda a keď sa mu to podarí, ťažko ho môže presvedčiť, aby navštívil matku, ktorá ho nevychovala. Nakoniec, po ostrých výčitkách primára, odváža si Rudo matku domov... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Kdysi populární seriál o lékařích, kteří nemyslí jen na pacietovo zdraví, ale taky mají spoustu mezilidskýchroblémů. Jejich počet je tak velký, že se ztěžka vlezl do těch několika dílů, které seriál má. ***Jako pomoc pro slovenské herce došlo k posile z české strany - Slávka budínová, Petr Čepek aj.***I dneska jsou tací diváci, co vydrží takový seriál sledovat a bavit se. ()

klúčik 

všechny recenze uživatele

Na Slovensku sa moc seriálov, na ktoré sa spomína nenatočilo. Tento k ním ale určite nepatrí. Seriál zaujal už výborne napísaným scenárom, ale hlavne obsadením hlavných postáv. Juraj Kukura sa stal "slávnym ako RUDO" Mňa osobne zaujal aj Dr. Krásny ( Martin Huba) ale aj Vladimír Můller, ako riaditeľ továrne a otec Ruda. Je to poctivo urobený film. Dávam 80%. ()

Reklama

roswelll 

všechny recenze uživatele

V titulcích snímku je rok vzniku 1974. Jinak slovenský seriál, který mě velice mile překvapil po všech stránkách a v současné době ho řadím mezi tři nejlepší slovenské seriály. Velice poutavý příběh přátelství, lásky, kde prostředí nemocnice tak nějak přirozeně zapadá do děje filmu. A myslím, že tento seriál i nastartoval nejznámnější roli pana Chudíka v roli primáře Sovy, v nezapomenutelném seriálu Nemocnice na kraji města. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Starší slovenský sourozenec Nemocnice na kraji města (Ladislav Chudík v roli primáře tomu přirovnání opravdu nahrává). Jednotlivými případy, zpracováním a jakousi melancholickou atmosférou by se však hodilo i srovnání s první sérií Sanitky. Jako Sanitka měla svýho Janderu, tady se všechno důležitý točí kolem hlavního hrdiny Petra, kterej je taky takovým posledním spravedlivým, čestným hrdinou, co každýmu pomáhá a s vlastním životem si tak úplně neví rady... ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Seriál o naivním mladém lékaři, který chodí světem a šíří dobro za každou cenu. Pravda, šíří ho hezky (jak jinak, když ho hraje Kňažko) a povětšinou i uvěřitelně. Serial je takovým polovičním kdo je kdo mezi slovenskými krásnými chlapy. Ženy sice v množství v této oblasti zaostávají, ale kvantitu bez potíží dohánějí kvalitou, vždyť hlavní hrdinkou je Magda Vášáryová. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Exteriéry nemocnice sa natáčali v nemocnici a priľahlom kaštieli v Malackách. (pds)

Reklama

Reklama