Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

Lucjen 

všechny recenze uživatele

...dovolím si nazvať sa tenisovým fanúšikom. Nikdy som raketu nedržala v ruke no turnaje v televízii ma nejedenkrát prinútili udržať oči otvorené do piatej hodiny ráno, či naopak v túto nekresťanskú hodinu vstávať. To len k tomu, že tu bol predpoklad na to, aby ma film nadchol. Smola. Príjemná atmosféra síce ako-tak fungovala počas celej stopáže, ale vždy ju preťal typický, americký vtip založený na trapase, poprípade nechutnosti. Ja nehovorím, že to nemôže fungovať. Párkrát som sa skutočne zasmiala. Je ich tu však viac prepísknutých, než dobrých. Seann William Scott je obrovský sympaťák a robí zbytočné scény pozerateľnými. Dobre, dobre - vo výsledku ma zaujímalo, či sa skupinke študentov podarí vyhrať a budú konečne na titulnej strane novín namiesto futbalu, no viac ma potešili záverečné titulky. ...a ešte by som mala hodiť nejakú poznámku o Donaldovi Trumpovi, ale žiadna mi nenapadá. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott a jeho jízda. Bohužel, ale film nemá dost dobrých vtipu pro úplné vypuštění komediálního talentu SWE. Mezi těch pár podařených vtipů určitě patří pogo, ředitelova dcera nebo furt se smějící dědula. Balls Out má i další vtipné momenty, ale přesto je film jen další tuctová komedie. Pokud sportovní komedii s SWE tak jedině Goon. 35% ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Abyste se zasmáli, musíte mít uši nastražené. Nenajde se toliko vtipných situací, ale rozhodně jsou vtipné hlášky a dialogy. Mírně úchylný Seann William v roli školníka rozhodně zaujme. Hraje to dobře a celkem se trefil do noty, aby byl takový ten správňák, ale drsňák. K tomu se mi líbí jeho španělský objev v roli učitelky a krásné puberťačky, jíž otec zemřel a právě po něm přebírá školník roli kouče, ač neoficiálně. Oceňuji pak, že se jedná konečně o film o jiném sportu než fotbal, americký fotbal či baseball. Dávám tři hvězdy, ale rozhodně říkám, že tenhle snímek měl potenciál získat ještě víc. Já se ale nenudil. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

One man show S. W. Scotta na stokrát obehrané téma: „partička (středoškolských) looserů a trenér tahající je z největších sraček až k titulu“. Tentokrát však pojaté nikoliv jako seriózně se tvářící (romant.) drama, ale regulérní komedie (parodie). Blbůstka, ale ten typ, co (některé) potěší a říkám naprosto upřímně, radši tohle roztomile-přisprostlé dílko, co se nebere (po většinu stopáže) vážně a je si dobře vědomo svých mantinelů, než (zde tolik oblíbený) „kýčovitý, scénáristicky kostrbatý, šablonovitý (unreal) konstrukt“... Wimbledon. 60% P.S. Mít na střední takovou učitelku volejbalu jako je Leonor Varela, na tom fotbale bych tenkrát (nejspíš) tolik nebazíroval. P.P.S. zajímala by mě pouze jedna věc. Ví A. Agassi o novém koníčku své manželky Steffi (Nash) Graf? Nebo je to všechno „trošku jinak“ a chudák Steffi momentálně sama táhne rodinný rozpočet.....? Ostatně, nic není věčné a (pohasínající) slávy a vzpomínek se skutečně nenajíš. ()

Zejf3da 

všechny recenze uživatele

Nenechte se odradit naprosto stupidním plakátem, který mě dlouhou dobu odrazoval od shlédnutí a film mi hnil asi rok v budíčku. Když jsem ten obrázek viděl, představil jsem si okamžitě nejsračkovitější teenagerskou komedii. Byl jsem docela mile překvapen. Jedná se o celkem slušnou komedii, která sází na sympaťáka Scotta a ohranou zápletku o looserech. Mě to ke spokojenosti stačilo i když vlastně nevím přesně proč. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)
  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)
  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama