Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

Shit 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott ve svý snad nejbrutálnější a nejdementnější roli, co sem měl tu čest vidět. Tentokrát sere na tenisový hříště, zvrací na studentský výsledky, každou chvilku se svlíká a pobíhá tam v nějakej speciálních spodkách nebo suspenzoru kde má holou prdel a přitom ještě stačí koučovat tenisovej tým, fakt sem ho v prasáčtější roli ještě neviděl a to má Seann docela těžkou konkurenci vedle Stifmeistra atd., ale tohle je těžkej kalibr i na něj. Tahle komedie je jen pro ty nejotrlejší a pro ty kterejm stupidní a fekální fóry přijdou tak strašně ubohý, až sou vlastně děsně vtipný. Balls out 3+ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Při podání umím zavrtat tenisák půl metru pod antuku, běžně zvládám tenisovou simultánku na osmi kurtech s dvanácti protihráči současně a nečiní mi potíže ani prohodit tenisovou zeď backhandem cross, takže tohle pobíhání živočišného trenéra po kurtech je vyloženě zábavou pro mne. Potíž je v tom, že hranice dobrého vkusu jsou překračovány poměrně často a ani ta zábava není tak zábavná, jak by si trenérův suspenzor zasloužil. To však nic nemění na tom, že Sean William Scott podává se svým fešáckým knírem tak zarputilý výkon, že v budoucnu jistě vystoupá na žebříčku ATP až na neotřesitelnou pozici světové nuly. ()

Reklama

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Film patřící rozhodně mezi ty horší, které se dají u Seann Williama Scotta vidět. Najde se tu pár vtipných momentů, ale jedná se o klasickou komedii bláznivého, přehnaného, někdy až nechutného rázu. Myslím si, že by bylo lepší, kdyby se Seann pro příště takovýmto rolím raději vyhýbal. Na druhou stranu je on jeden z mála bláznů, který se takovýchto rolí nebojí. To z něj dělá pana herce, že dokáže až tokovéhoto podprůměrného fimu udělat celkem slušnou zábavu. ()

Joll 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání, povětšinu času nevtipné a ujeté, moc na to aby to bylo vkusný a málo na to aby to bylo zajímavý.Dost mě to připomělo Comeback kterej byl přímo otřesnej, tady se to zvládlo o fou líp, ale myslím, že vám bude líp když to neuvidíte.Scotta mám docela rád a tohle je snad jeho nejhorší film společně s neprůstřelným mnichem a ten si mi snad líbil víc než toto.Čekal jsem zábavnou sportovní komedii jaký dělá třeba Ferrell, ale po chvíli bylo jasný že to bude trošku slabší tak jsem si říkal alespoň jako Balls of Fury, ale i to bylo lepší protože tam se nebáli to trošku víc rozjet a pustit uzdu fantasii. Tady jim to nějak nevyšlo jako by to psali i režírovali dva různí lidi a každej tam chtěl něco a nakonec to dopadlo jak to dopadlo. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Leiner si vždy potrpel na totálne uletené komédie. Ale toto je ale trochu moc. Prvá polka filmu ma skôr srala ako bavila. Neskôr keď sa môj mozog otupil som sa už aj zasmial. Je to tak medzi 2-3* hviezdičkami. Dám tri, lebo som sa minimálne 6 krát zasmial tak za každé dva vtipy hviezdu. Ale slabé 3*. Veľmi slabé. Nabudúce poprosím od Leinera lepšiu prácu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)
  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama