Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Film patřící rozhodně mezi ty horší, které se dají u Seann Williama Scotta vidět. Najde se tu pár vtipných momentů, ale jedná se o klasickou komedii bláznivého, přehnaného, někdy až nechutného rázu. Myslím si, že by bylo lepší, kdyby se Seann pro příště takovýmto rolím raději vyhýbal. Na druhou stranu je on jeden z mála bláznů, který se takovýchto rolí nebojí. To z něj dělá pana herce, že dokáže až tokovéhoto podprůměrného fimu udělat celkem slušnou zábavu. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Gary Houseman, bývalý vrcholový tenista, který se přes mexickou poloprofesionální ligu dostal až k podřadné práci školního údržbáře. Školy, která mu shodou náhod do cesty naservíruje místní tenisový tým s jediným obstojným hráčem. Seann William Scott by se měl zamyslet nad výběrem svých rolí, pokud se chce posunout o stupínek víš v hollywoodské hierarchii a role prapodivných existencí přenechat Davidu Koechnerovy nebo Robu Corddrymu. Jinak to ale není úplně špatná buranská záležitost, některé vtipy jsou celkem povedené a hodně filmu pomáhá i samotné sportovní téma (což není vždy pravidlem) - je to prostě taková ta lehčí sportovní kravinka, kde jako v jí podobných kouscích jakými jsou např. Blackball, Skóruj! nebo Kingpin nejde ani tak o vrcholové výkony jako o svérázného hlavního hrdinu. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

One man show v podání Seanna Williama Scotta ve filmu, kterej rozhodně neni určen pro intelektuály. Najdou se tam různý nechutnosti a při tenisu tam padaj hlášky typu "Který péro musíme vykouřit, abysme se dočkali spravedlivýho rozhodování?" nebo "Natrhni mu prdel a donuť ho, ať volíže sračky z tvýho velkýho ptáka." a řiká to dcera ředitele, který je 8 let. Mimochodem si nevzpomínám na jinej film, kde by dětská postava řekla nějakou vtipnou hlášku. To je docela vzácnost vtipná dětská postava. Randy Quaid je sice tady mezi herci uvedenej na druhym místě, ale zmizí cca v 10. minutě ze scény a už se po zbytek filmu prakticky neukáže. Ostatní herce ani neznám a většina z nich je tam jen tak do počtu. Je to taková buranská komedie poněkud fekálního charakteru. Kdo tenhle žánr nemá rád, ať si radši pustí něco od Godarda nebo Truffauta. Pro mě je to za slabší 4 hvězdy. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Gary je skrachovaný milovník tenisu, osud mu ho ale znova zavedie do životnej cesty a on sa tejto šance chopí a stane sa trénerom žiakov na strednej škole. Podarí sa im vyhrať štátne majstrovstvá? Herecké obsadenie: Komediálne výkony Seanna Williama Scotta (nar. 1976, USA)  povyšujú túto komédiu aspoň na priemernú úroveň. Je to jednoducho vynikajúci komediálny herec a podobná rovina mu sedí. Prevedenie: Množstvo fekálneho a absurdného humoru nad ktorým som maximálne zdvihol obočie ale iba veľmi málo som sa smial. Ale aj napriek tomu sa mi na to celkom dobre pozeralo a dopozeral som to do konca čo sa pri podobných amerických komédiách nedá  vždy povedať. Pocity: Príjemné pozeranie zabíja miestami veľmi nevhodný humor. Mám z toho dosť zmiešané pocity. A to finále bolo jedno obrovské klišé. Pridaná hodnota: Priemerná americká komédia akých sú tisíce ale z výborným hercom. 45% ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott podal fakt dosť primitívny a debilný herecký výkon. Čakal som aspoň priemernú komédiu, na ktorej sa sem tam zasmejem, ale ako film ubiehal tak úsmev na tvári mi nevykúzlil. Všetko bolo skôr trápne ako smiešne. Na konci ma preklapili a trošku aj rozosmiali niektoré podarené hlášky, ale to bolo asi tak všetko. Dej, ani nič čo sa týka filmu rozoberať nejdem, predsa je to len video film, ale mohlo to byť oveľa lepšie. Radšej nech sa Seann pustí do natáčania prcičiek, lebo takéto role ho len zahanbia. Pre mňa táto nezáživná komédia je na 30% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)
  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama