Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Opakovačka prvního dílu, nic originálního, stale to same dokola. Stejná doba, kdyby alespoň zůstali stejní herci. Upřímně nechápu proč se musela změnit představitelka Beatrice, navíc když se ta původní ve filmu objevila, jen v jiné roli. Ptám se proč? Hodně prázdný ničím nezajímavý příběh. Ke konci jsem byla už vážně frustrovaná z toho, že ještě nevypadli zpátky do své doby. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Asi som jeden z mála, komu to prišlo lepšie ako jednotka. Tá ma totiž napriek svojej značnej sláve a originálnosti nijako zvlášť nenadchla. V pokračovaní však už rozumieme o čo ide, rovnako ako aj chatrným pravidlám filmového cestovania časom a tak sa nič nemusí vysvetľovať a v najlepšej francúzskej tradícií, od samotného začiatku v zbesilom tempe, prebiehajú zámeny a omyly a nedorozumenia... V podstate sa síce opakuje schéma prvej časti, ale vtipov, slovných aj situačných, je zasa podstatne viac, podobne ako Christiana Claviera, ktorý sa v porovnaní s Renom predral do hlavnej (viac)úlohy a to je fajn, lebo ten cirkus jednoznačne ťahá vpred (i vzad) a rola poživačného, mimoriadne prispôsobivého a hrubého odroňa mu sadla ako máloktorá... ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Dvojka sa chaoticky začína v rovnakej chvíli, ako sa končila jednotka... a rovnako chaotické to zostane aj po zvyšných 120 minút. Čo je mimochodom na komédiu dosť vražedná minutáž. Priznám sa, že neznášam túto sériu, je strašne zlá a nesympatická a to vrátane obvykle veľkého sympaťáka menom Jean Reno. 30 % ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je můžu. Humusáckou, agresivní, lehce násilnou, ale vtipnou komedii. Francouzi opravdu vědí, jak diváky pobavit. Jean-Marie Poiré se pokusil trumfnout jedničku, která je více než zdařilá, a to v přehnanosti scén, vtipných hlášek a bláznivých honiček. O trumf se rozhodně nejedná, jednička má prostě svoje kouzlo, avšak vtipy nechybí, bláznivých scén je však ještě víc, dobrodružnost nechybí a 118 minut je naprosto v pohodě koukatelných a v mém případě nedostačujících. American pie dávno vyšly z mody, ted jsou na řadě Reno a Clavier. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je absolutní francouzský klenot v komediích. Líbilo se mi to o dost více než přechozí díl. Film nacpaný, možná bych řekl spíše přecpaný neustálými vtipnými scénami, ale tady to tomu vůbec neuškodilo. Clavier ještě humornější než v prvním díle, a to je co říct. Jen škoda té výměny herečky z jedničky, ale tak co, tahle byla taky sympatická. 85% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení probíhalo ve Francii. Mezi lokace patřily např. hrad Beynac, Biron, Pierrefonds nebo Ermenonville. (Terva)
  • V 19. minutě, když Jacquouille (Christian Clavier) ukradne krabici s doutníky, aby do ní dal šperky, venku za oknem prší. V dalším okamžiku je venku sucho. (Grid)
  • Úvod přímo navazuje na konec předchozího snímku. První díl však končí v létě, zatímco v tomto díle je podzim či spíše zima. (A.MacGyver)

Reklama

Reklama