Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dennis Quaid a Rene Russo se dokonale hodí pro tuto neodolatelnou komedii o svobodných rodičích, kteří se vezmou jenom proto, aby neočekávaně narazili na bandu domácích vandalů – na vlastní děti! Admirál Frank Beardsley (Quaid), vdovec s osmi dětmi drží kormidlo své rodiny pevně v rukou. Frankův spořádaný život však změní kurs poté, co si z náhlého podnětu vezme dávnou lásku ze školních let Helen (Russo), volnomyšlenkářskou módní návrhářku s deseti dětmi. Pro diametrálně odlišné rodiny Franka a Helen je to souboj na první pohled. Děti proto přijmou společný plán – budou manželství sabotovat! Následuje děj, v němž žádné finty nejsou předem vyloučeny – domácí otevřený boj, který přináší komické momenty otřásající celým domem... a několik překvapení, která zahřejí u srdce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Vtipná, hravá komedie, plná humorných situací, které vyplývají ze společného soužití dvou početných, rozdílně vedených rodin. Námět není originální, byl zpracován v řadě filmů a seriálů - např. v americkém - Krok za krokem nebo v českém - Horákovi. Pokud se chcete odreagovat od stresu a problémů s výchovou vlastních dětí, tak doporučuji shlédnutí. Bavila jsem se, člověka potěší, že někde jsou na tom ještě mnohem hůř, i když je to jen ve filmu. ()

ThomasL 

všechny recenze uživatele

Jak tohle asi mohlo dopadnout? Jedna rodina vycvičená admirálem vojenské flotily a druhá matkou, co má všechno na háku? Kór když se dají dohromady? Jeden by řekl, že katastrofou, což sice z většiny příběhu vyplývá, ale co se týče mě jako diváka, tak mě ty neustálé roztržky mezi oběma rodinnými klany docela pobavily. Velké plus u mě za jednoho z nejrozkošnějších domácích mazlíčků, co jsem zatím na plátně viděl, a tím mám na mysli to prasátko. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Výrazný filmový deficit v posledných dňoch spôsobil, že aj na filme ako je tento, som sa prekvapivo slušne zabával a nenudil. Ono to už priehľadnejšie a plytkejšie ani nemohlo byť, ale niektoré výstrelky a vzájomná nevraživosť, ako aj sympatický výber hercov (či už hlavnej dvojice alebo detských zlomyseľníkov) bol veľmi podarený. Ale znova si to už asi nepozriem. Dovtedy prídu určite stovky podobných filmov s podobnou banálnou zápletkou. 55%. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Trapnost nad trapnost. Trochu mě to mrzí. Sem-tam jsem se opravdu příjemně bavil, ale celkový dojem byl tak podprůměrný, že i 2** je moc. Absolutně nereálné situace, pitomé dialogy a stokrát kopírované klišé. K tomu nepříjemní herci, v rolích těch děcek určitě. Od půlky bylo jasné, jak to celé dopadne. Chjo. Škoda R. Russo i D. Quaida! ()

Murphy123 

všechny recenze uživatele

Jsem náročný divák, přesto nemusí se jednat o perfektní film aby nesplnil svůj učel...znáte ten pocit?...večer unavení z celého dne se člověk sklátí do gauče, hlava hučí od celoděnního přemýšlení, dá nohy na stůl...a potřebuje...právě takovýto film....nenáročný, přesto vtipný, odpočinkový...proč být tak kritický...) ()

Galerie (194)

Zajímavosti (5)

  • Kapela hrající na párty je křesťanská alternativní rocková skupina Hawk Nelson. (HappySmile)
  • Danielle Panabaker (Phoebe) se původně ucházela o roli Chrisriny. (HappySmile)
  • Role Miki Ishikawy byla původně napásana pro chlapce, ale kvůli ní byla změněna na dívku. (HappySmile)

Reklama

Reklama