Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dennis Quaid a Rene Russo se dokonale hodí pro tuto neodolatelnou komedii o svobodných rodičích, kteří se vezmou jenom proto, aby neočekávaně narazili na bandu domácích vandalů – na vlastní děti! Admirál Frank Beardsley (Quaid), vdovec s osmi dětmi drží kormidlo své rodiny pevně v rukou. Frankův spořádaný život však změní kurs poté, co si z náhlého podnětu vezme dávnou lásku ze školních let Helen (Russo), volnomyšlenkářskou módní návrhářku s deseti dětmi. Pro diametrálně odlišné rodiny Franka a Helen je to souboj na první pohled. Děti proto přijmou společný plán – budou manželství sabotovat! Následuje děj, v němž žádné finty nejsou předem vyloučeny – domácí otevřený boj, který přináší komické momenty otřásající celým domem... a několik překvapení, která zahřejí u srdce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (89)

dalziel 

všechny recenze uživatele

"Krok za krokom" vo filme ,ale na stereoidoch. Začiatok naznačoval oveľa väčší potenciál  ako z toho dokázali vyraziť.Rodičia OK, ale zostava deciek stojí za milú kedveš.Je ich skrátka veľmi veľa. Zbytočné šialenosti ako  v sám doma film skôr zrážajú ako ho ťahajú vpred či nahor. Napriek tomu rodinné filmy s René či Denisom sú stávka na istotu. ()

Murphy123 

všechny recenze uživatele

Jsem náročný divák, přesto nemusí se jednat o perfektní film aby nesplnil svůj učel...znáte ten pocit?...večer unavení z celého dne se člověk sklátí do gauče, hlava hučí od celoděnního přemýšlení, dá nohy na stůl...a potřebuje...právě takovýto film....nenáročný, přesto vtipný, odpočinkový...proč být tak kritický...) ()

Reklama

ThomasL 

všechny recenze uživatele

Jak tohle asi mohlo dopadnout? Jedna rodina vycvičená admirálem vojenské flotily a druhá matkou, co má všechno na háku? Kór když se dají dohromady? Jeden by řekl, že katastrofou, což sice z většiny příběhu vyplývá, ale co se týče mě jako diváka, tak mě ty neustálé roztržky mezi oběma rodinnými klany docela pobavily. Velké plus u mě za jednoho z nejrozkošnějších domácích mazlíčků, co jsem zatím na plátně viděl, a tím mám na mysli to prasátko. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Rodinna komedia na jedno pozretie, pri ktorej som sa asi tak 2 krat zasmial. Russo a Quaid su sice sympaticki herci, ale ani oni nedokazali zachranit nelogicke situacie v scenari. Napr. katastrofalny chaos v predajni na stavebny material, kde deti nasadli do elektrickeho vozika, cim nabrali otca Quaida, zhodili do nejakej modrej tekutiny a este sa mu na hlavu vysypal piesok. Pri tejto scene som sa nezasmial, mozno sa zasmeju len deti. Strih! Cakal som nejake prisne riesenie doma, ale namiesto toho si Dennis Quaid sedi spokojne s Rene Russo a o niecom sa rozpravaju, akoby sa nic nestalo. Alebo deti poupratuju kompletne cely dom, pride Rene Russo domov a zacne sa rozculovat, ze ako ma teraz v tomto poriadku najst svoje veci atd. Viem, ze tuto komediu netreba brat vazne, ale mozno ako 12 rocny by som sa na nej pobavil omnoho viac, dnes to uz ale nie je ono... 09.08.2008 _____ Dennis Quaid - (Frank Beardsley) +++ Rene Russo - (Helen North) +++ Linda Hunt - (pani Munionová) +++ Jerry O´Connell - (Max) +++ Josh Henderson - (Nick De Pietro) +++ Hudba: Christophe Beck +++ ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Komedie, která je variací na seriál Krok za krokem. Podobná také filmu Dvanáct do tuctu. Klasická zápletka - děti, které se vzájemně nenávidí, protože se nechtějí dělit o svého rodiče. Takže proti sobě zprvu bojují, pak se snaží naštvat rodiče, rozeštvou je a nakonec se snaží vše napravit, protože se vlastně mají rádi. Banální zápletka, od které nemůžete čekat žádné velké herecké výkony, ani nic převratného. Přesto dobrý oddechový rodinný film. ()

Galerie (194)

Zajímavosti (5)

  • Dům, do kterého se rodina Beardsleyových nastěhuje na začátku filmu, je stejný dům, ve kterém žije Banksova rodina ve filmu Hlava rodiny z roku 1991. (veronikajel)
  • Kapela hrající na párty je křesťanská alternativní rocková skupina Hawk Nelson. (HappySmile)
  • Role Miki Ishikawy byla původně napásana pro chlapce, ale kvůli ní byla změněna na dívku. (HappySmile)

Reklama

Reklama