Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lee se vrací z psychiatrické léčebny, kam ji rodina umístila kvůli sklonům k sebeubližování. Dívka si najde práci u advokáta Edwarda Greye a odhodlaně bojuje s haldou kancelářských povinností. Když poprvé dostane od šéfa výprask za špatně napsaný dopis, její zjihlé srdce si uvědomí, že On je ten nejlepší. Od té doby se pro oba stane práce zdrojem skvělých potěšení - Grey vynálezavě trestá a Lee blaženě trpí. O mladou ženu však nepokrytě usiluje její přítel Peter. Zvítězí "láska" nebo chladný rozum? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (457)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

James Spader jindy není zrovna můj šálek kávy. Ledaže by mi tu kávu uvařila sekretářka v rozpuku, patřičně submisivní a vnitřně nejistá, tím víc vzrušující šťabajzna. Což tento případ je. V jiných filmech pro mě vždy poněkud slizký (navíc bohužel jen amatérsky) a vnitřně rozháraný James Spader dostal tentokrát roli, která mu sedla jak prdel na hrnec. A šťastně vzlykající Maggie Gyllenhaal byla prostě k sežrání. Tu bych z fleku zaměstnal jako sekretářku i já! Tedy, pokud bych v mládí místo učení nevyrýval do školních lavic kosočtverce a měl nyní vlastní firmu :-). Milý film o lásce, která by asi měla i trochu bolet. Film pro každou romantickou duši, které se nebojí nějakého toho plácnutí přes zadeček, popřípadě sexu v lese, připoutaná ke stromu. ()

Hogun 

všechny recenze uživatele

Máte problém s pochopením sexuálnych praktík nezlučujúcich sa "normálom"? Pozrite si Sekretárku a zistíte, že nie je nič nenormálne na tom, "keď masochistka robí sekretárku sadistovi..." čo hlása aj nadpis na vydarenom obale od DVD. Takže zaujmite horizontálnu polohu na gauči a nechajte ukojiť svoju potrebu po mierne pikantnom, vášnivom, provokujúcom, no pritom nežnom, takmer dvojhodinovom... filmovom zážitku... :) U mňa jedno z mála (pozitívnych) filmových prekvapení. 10/10 ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Šteklivé téma, zaujímavý príbeh, ale naivná adptácia. Film (a miera jeho uvetiteľnosti) stojí a padá na detajloch a tie mal Shainberg evidetne v paži. Ale medzi slepými je aj jednooký kráľom a originlaitu uprieť nemožno. Povinnosť pre fanúšikov hollywoodskeho kačiatka Maggie Gyllenhall, ktorá ANO dokáže byť femme fatale. 60% ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Špičková zábava podle mého gusta. Tak trošku jiný film, s komorní atmosférou, výbornými hereckými výkony (Spader a hlavně Maggie Gyllenhaal na jedničku), skvělou hudbou, štiplavým námětem a rozpustilým dějem. V tomto případě je zde uvedené žánrové zařazení - drama/ komedie/ romantika - výjimečně nezavádějící. Aspoň ne moc. Na Sekretářku nedám dopustit. 90% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Než se daly věci do pohybu, tak jsem málem zešedivěl. Ovšem, jakmile začal šéf za překlepy trestat a sekretářka trpět, tak se rázem koukalo na snímek nesrovnatelně lépe. Sexuální napětí by se v tu chvíli dalo krájet. Veškeré kancelářské dobrodružství je neskutečně působivé. Několikrát se mi v kalhotách cosi hnulo a vůbec se za to nestydím. Z toho zbytku stojí za zmínku jedna báječná sexuální scénka s Jeremy Daviesem, u které jsem se málem pomočil smíchy. Zbytek je jen nudná, leč nezbytná vata. Snímek rozhodně předčil všechna moje očekávání. Nicméně, nelze opomenout hromadu pasáží absolutně o ničem, takže více než 3 * nedám. Pro absolutní fajnšmekry bude snímek zřejmě rajskou zahradou. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (9)

  • Autorka scénáře Erin Cressida Wilson si zahrála jednu z žen sedících v čekárně. (HellFire)
  • Přestože má Lee problémy zvednout plnou nádrž vody nebo vlézt do kontejneru, pro její představitelku Maggie Gyllenhaal nepředstavovaly žádnou větší námahu. (TaNya_)
  • K filmu byly vyrobeny dva plakáty, Jeden z nich zobrazuje předkloněnou ženu. Maggie Gyllenhaal přiznala, že postava nepatří jí, ale nějaké ženě, která v té době chodila s jejím expřítelem. (HellFire)

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Reklama

Reklama