Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lee se vrací z psychiatrické léčebny, kam ji rodina umístila kvůli sklonům k sebeubližování. Dívka si najde práci u advokáta Edwarda Greye a odhodlaně bojuje s haldou kancelářských povinností. Když poprvé dostane od šéfa výprask za špatně napsaný dopis, její zjihlé srdce si uvědomí, že On je ten nejlepší. Od té doby se pro oba stane práce zdrojem skvělých potěšení - Grey vynálezavě trestá a Lee blaženě trpí. O mladou ženu však nepokrytě usiluje její přítel Peter. Zvítězí "láska" nebo chladný rozum? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (457)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Než se daly věci do pohybu, tak jsem málem zešedivěl. Ovšem, jakmile začal šéf za překlepy trestat a sekretářka trpět, tak se rázem koukalo na snímek nesrovnatelně lépe. Sexuální napětí by se v tu chvíli dalo krájet. Veškeré kancelářské dobrodružství je neskutečně působivé. Několikrát se mi v kalhotách cosi hnulo a vůbec se za to nestydím. Z toho zbytku stojí za zmínku jedna báječná sexuální scénka s Jeremy Daviesem, u které jsem se málem pomočil smíchy. Zbytek je jen nudná, leč nezbytná vata. Snímek rozhodně předčil všechna moje očekávání. Nicméně, nelze opomenout hromadu pasáží absolutně o ničem, takže více než 3 * nedám. Pro absolutní fajnšmekry bude snímek zřejmě rajskou zahradou. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Takovéto neotřelé romaňtiky jsou svým způsobem velmi fajn a Sekretářka je bezesporu kvalitní film. S úctyhodnou hbitostí se vyhýbá zajetým žánrovým kolejím a už v prvních minutách se začíná ohánět bravurní sekvencí různorodých ksichtů Maggie Gyllenhaal. Vlastně hérectvo jako komplet jiskří příkladnými výkony a nejeden ostřílený filmový kritik může uznale pokývat hlavou. Ale to by to nebyl váš lišácký strejda Zeebonk, kdyby neměl v rukávu zastrčené nějako to důmyslné "ale". Tak tedy... Kašli, kašli... Ale ten film mě nudil a sral s takovou intenzitou, že jsem si málem uhryzal první tři články prstů pravé ruky. Navíc jakkoli je ta Maggie fajnová hérečka, tak faktem zůstává, že její postava je krajně nesympatická, hysterická, polodementní, nevyprcaná čubka, kterou je peklo sledovat. Takže lepší tři ať nežeru. ()

Reklama

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Romantických filmov ktoré si vyslúžia viac ako tri hviezdičky, napriek tomu, že mám takéto filmy rada je ako šafranu. tento film si ich však vyslúžil viac a to hneď z viacerých dôvodov. V prvom rade je to určite samotný nezvyčajný námet, doplnený veľmi dobrým spracovaním. Herecké výkony Jamesa Spadera a Magie Gyllenhaal sú tiež veľmi podstatnými devízami filmu, pretože v slabšom podaní by to bola skôr fraška. Film má správny spád a príjemné a zaujímavé rozuzlenie. Postavy nie sú čiernobiele, ale hýria mnohými farbami dúhy a sú krásne ľudské a to je to čo ma úplne presvedčil o svojej výnimočnosti. Päť hviezdičiek dávam len nezabudnuteľným filmom a tento k nim jednoznačne patrí. ()

lola3121 

všechny recenze uživatele

Maggie Gyllenhaal je taková trochu zakřiknutá děvenka, která má ráda bolest, takže se různě píchá a řeže, má na to dokonce speciální soupravičku. Pak se nechá zaměstnat jako sekretářka a zjistí, že ještě lepší je nechat se občas proplesknout od šéfa. Ten z toho sice má nejdřív výčitky svědomí, ale protože se mu to vlastně libí, tak láska zvítězí, čili to dopadne ke všeobecné spokojenosti. Takže pokud máte nějakou úchylku, nenechávejte si ji pro sebe. Mohli byste litovat. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film ve všech směrech. 1) Celkvý styl (chápu dobře, že je to retro?), 2) Tempo filmu (místy možná o chlup rozvleklejší, než by bylo zdrávo), 3) Velmi tlumené herecké výkony, až místy působili poměrně chladně) a nezvykle strohý scénář, celkový výsledek však překvapivě zajímavý, nenudí, a sem tam vyvolá lehký úsměv (upřímě - komedií bych to vážně nenazýval. Opravdový záchvat smíchu všehovšudy jeden, spíše sem se opravdu "jen" potutelně usmíval). Sekretářka je velmi zvláštní film, na který musí být člověk správně naladěný, každopádně však neurazí a o problematice sebeubližování pojednává velmi decentním způsobem, který se nesnaží nic řešit, ale neuhýbá od něho, když k něčemu opravdu dojde. Závěrečné 3 hvězdy berte jako "Setsakra poctivé 3 hvězdy". Mnohem lepší tyto pocitvé 3 hvězdy, než nedůvěřivé 4... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (9)

  • Na filmovom festivale Sundance v r. 2002 získala snímka špeciálnu cenu za originalitu. (eurika)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v americkom meste Los Angeles. (MikaelSVK)
  • K filmu byly vyrobeny dva plakáty, Jeden z nich zobrazuje předkloněnou ženu. Maggie Gyllenhaal přiznala, že postava nepatří jí, ale nějaké ženě, která v té době chodila s jejím expřítelem. (HellFire)

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno