Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Skvělá a příjemná sportovní komedie!!! Filmy s Robem Schneiderem mám opravdu rád, jelikož je to vždy příjemná zábav a tento film to jen potvrzuje. Rob Schneider mně v tomto snímku velmi překvapil, poněvadž nehraje žádnýho dementa a nemá žádnou debilní roli, ale má konečně normální roli ve které ukazuje, že umí i hrát a že není jen komik. V této komedii se objeví pár nechutných scén ale objeví se zde více vtipných scén. Například scéna s malým černochem, který když mluví a prská, tak to jsem se smál velice dlouho, až sem si film musel stopnout. A najde se zde více vtipných scén. Naprosto stylový byl ve své roli Amaury Nolasco, kterého jsme měli možnost vidět v seriálu Prison Break co by Fernando Sucre. Tuto komedii si pustím kdykoliv s chutí znovu a možná, že hned zítra!! ()

Šmoula 

všechny recenze uživatele

Tohle museli natočit a vymyslet nějaký pošahaný blbečkové, kteří tam snad i hráli. To bylo fakt otřesný, až nemám slov. Bohužel jsem se musel i zasmát, jelikož větší hovadinu (až na Napoleon dynamit) jsem neviděl. Ani nevím, jestli dát odpad nebo jednu hvězdičku, ale asi jednu hvězdičku jelikož odpad dávám akorát tak mexickým telenovelám, co vidím tak 1 minutu když si jdu do kuchyně pro něco k zakousnutí. ()

Reklama

SFalconJ 

všechny recenze uživatele

Příjemná, úsměvná, ale také trochu úchylná a oplzlá komedie. Musím pochvlit alespoň pro mě vtipné hlášky. Ale na druhou stranu musím uznat, že ten film má opravdu hloupoučký a jednoduchý scénář s koncem, který vám je jasný po 10 minutách, co se na film koukáte. Přesto je v tomhle filmu něco, co vás přinutí se podívat do konce. Koukněte na to a myslím, že pokud máte trochu pochopení, film se vám bude líbit... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Dementní komedie mam rád a ještě když tam je Rob Schneider, tak už neni co řešít, jenže tohle byl fakt moc velkej náklad i na mě. Když přejdu, že opravdu povedenejch vtípků je jen pár a že to ostatní je většinou nemile trapné a že Jon Heder si opět zahrál(?) retardovaný hovado, tak se bohužel dostanu jen k závěru filmu, kterej už ale opravdu jen tak opominout nejde, takový moralizování o šikaně se jen tak nevidí a ta závěrečná naprosto příšerná udobřovačka mi fakt neudělala dobře ()

Kick077 

všechny recenze uživatele

Taková běžná ptákovina, která se snaží dokázat, že i ti, od kterých by nikdo nic moc nečekal dokážou něco velkýho. Sice hustota povedenejch vtipů nedosahuje moc vysokýho čísla, ale nadruhou stranu ani těch supernudnejch chvilek moc nebylo. Celý to docela rychle uběhlo no a po skončení akorát dát nějakou tu hvězdičku na čsfd a plynule přejít v jinou činnost. Na odreagování dobrý. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Stadion postavený pro závěrečnou hru obsahuje architektonické detaily vypůjčené z některých hlavních ligových stadionů: Yankee, Wrigley Field, Fenway Park a Chase Field. (HappySmile)
  • Po první hře jde David Spade s dalšími dvěma herci a na nose má sluneční brýle. Je to jediná scéna, kde má Richie brýle, protože režisér zakázal, aby je postavy nosily. Nicméně zde je David Spade zapomněl sundat, když se vrátil ze zákulisí a režisér usoudil, že scéna byla tak dobrá, že se nebude obtěžovat s tím, aby ji točil znovu. (HappySmile)
  • Na začátku filmu, kdy si jdou hlavní postavy filmu zahrát o to, kdo bude na hřišti trénovat, jeden z protivníků pronese, že jich je 9 proti 3. V dalším záběru, kdy se společně radí, jich je však 10. O chvíli později ve okamžiku, kdy jsou připraveni ke hře, lze hráčů napočítat dokonce 11. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno